mario80
Stara legenda
- Poruka
- 94.739
Za sve linkove koje sam mu prosledio tvrdi da ne postoje ili da je fotomontaža.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

gemi opet prso iz faze ulizice prelazi u fazu sjebi korisnika.A kako me je tek izvređao što sam kupio kao nov SE 2022 za 5000 dinara ostao sam šokiran
Pogledajte prilog 1889891
Pogledajte prilog 1889887
Pogledajte prilog 1889889
Vređanje ide posle njegove psihotične razrade kako ni slučajno da ne preuzimam paket. Prosto mi je nerealno kao da prezire ajfon iz dna duše.
meni ej gemi 3 flesjednom izolajavo ceo gugl i izvredjao siri da ne bi umela da ad ni recept za przena jaja.
to zato sto nejgovog pro brata oce da strpaju sa siri.Kako prezire kad ga ceni mnogo skuplje nego sto si platioVređanje ide posle njegove psihotične razrade kako ni slučajno da ne preuzimam paket. Prosto mi je nerealno kao da prezire ajfon iz dna duše.
A što pričaš sa budalom (Chatgpt)?Za sve linkove koje sam mu prosledio tvrdi da ne postoje ili da je fotomontaža.
Pogledajte prilog 1889858
Za sve linkove koje sam mu prosledio tvrdi da ne postoje ili da je fotomontaža.
Pogledajte prilog 1889858

gem je prsotina kakve nemagemi opet prso iz faze ulizice prelazi u fazu sjebi korisnika.![]()

Koristiš Google Gemini. Njegovi vlasnici su Jevreji koji takođe proizvode telefone Google Pixel. Naravno da mrzi Iphone jer vlasnici Iphone-a nisu Jevreji i plus su konkurencija.Vređanje ide posle njegove psihotične razrade kako ni slučajno da ne preuzimam paket. Prosto mi je nerealno kao da prezire ajfon iz dna duše.
pitas lepo za ios26.5 betu groka i ako ti kaze isto, samo mu kazes e duvaj ga grokcino...a on se nasmeje i odgovori, e brate, hteo malo da te zaebavam![]()
izlazi mi samo obavestenje da je grok pod teskim opterecenjem i u chatu i na x.
Pitao ga kako podnosi to sta mu se desavagrok je trnutno klinicki mrtav..barem kdo mene. od sinoc.izlazi mi samo obavestenje da je grok pod teskim opterecenjem i u chatu i na x.
Mada iskreno ima tu sabotaze od drugih AI koji verovatno znaju kako da preopterete konkurenciju 
Cela amerika ga jaše noćugrok je trnutno klinicki mrtav..barem kdo mene. od sinoc.izlazi mi samo obavestenje da je grok pod teskim opterecenjem i u chatu i na x.