MORSKA VILA
Primećen član
- Poruka
- 646
Postoje li zastitne cerade za auto ali ne one bas tanke sto stite samo od kise i sunca nego i od grada, a prekrivaju cijelo auto?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.auto-patosnice.com/auto-cerade-protiv-grada/Postoje li zastitne cerade za auto ali ne one bas tanke sto stite samo od kise i sunca nego i od grada, a prekrivaju cijelo auto?
16.000 din ceradaOvo je preskupo
Prodavci bi rekli pa to su specijalni materijali, bolje da date 150 evra za ciradu nego da posle idete kod majstora da vam pegla limariju i ispravlja16.000 din cerada
ko da je posrebrena jbt
To sam prvo nasao.Upise u pretragu "Cerada za automobil protiv grada" i moze da nadje i jeftinije.Inace su te gumene mnogo skuplje od onih tankih.Ovo je preskupo
I to i ako parkiras negde ispod drveta i to ne moze da bude sigurno jer ako duva oluja moze da obori a ako imas dvoriste mozes da vidis nesto montazno to isto nije losa stvar vidjao sam da ljudi i to koriste.Ma nije mi problem ni skuplje da je platim nego sto mi je onda vec briga sto ce mi je neko uzet sto posto, kradu nenormalno
Znam ali opet bi i to ukrali.To sam prvo nasao.Upise u pretragu "Cerada za automobil protiv grada" i moze da nadje i jeftinije.Inace su te gumene mnogo skuplje od onih tankih.
Pa to zavisi od kraja gde živi.Znam ali opet bi i to ukrali.