Zaštita za telefon

20e je maska i ne štedim, lepo sam pitala ovde šta je najbolja zaštita i spremna sam za to i da platim
ja sam svojevrmeno za S10 imao clearview..ne znam da li se i dalje prave.. kostala je oko 80€

ali kazem ti..mani se maske... kupi torbicu u merema telefona i drzi ga u njoj..najvise se ostete po torbama i dzepovima od kljuceva i sitnog novca i kad ga drzis na stolu...

ja sam svojevrmeno za S10 imao clearview..ne znam da li se i dalje prave.. kostala je oko 80€

ali kazem ti..mani se maske... kupi torbicu u merema telefona i drzi ga u njoj..najvise se ostete po torbama i dzepovima od kljuceva i sitnog novca i kad ga drzis na stolu...
ma kako te ne mrzi da ga svaki put vadiš iz torbice kad ti nešto treba?

Na ekran ne stavljam ništa, ne volim, a neka maska mora zbog ovog glatkog pozadi. :smor: Kad su već davno prošla vremena kad su pravili normalna leđa telefona, a ne zatvorske sapune ko danas. 😑

Mada, moji najskuplji telefoni nikada nisu prešli nekih 350€, tako da... 🤷‍♂️😁

ma kako te ne mrzi da ga svaki put vadiš iz torbice kad ti nešto treba?
navika.. pazi ako cemo iskreno..jedini telefon koji sam izgrebao je bio taj u maski.. od S6 sam koristio samo tobrbicu bez maskice i nikad problem nisam imao.. samo sam na tom S10 uspeo da shebem ekran a bio je u maski.
a pre S6 sam imao neki LG i jos neke smart telefone i njih sam nosio u torbici, oni nisu ni imali gorilu pa se nisu izgrebali.

meni treba zaštita samo za kameru
na ekranu je mobile outfitters folija i ranije sam to stavljala i na zadnju stranu, plus bumper sa strane i to je to
videla sam da postoje folije i za kameru, ali bih volela prvo da čujem kakva su iskustva sa tim
folije ne valjaju jer potencijalno kvare kvalitet slike.. isto kao sto i zastie ekrana kvare kvalitet ekrana.

po prvi put u životu sam kupila telefon bez prethodnog razgledanja i čitanja recenzija, vodeći se isključivo pozitivnim iskustvom koje imam sa samsungovom s serijom
i poprilično sam se iznervirala kada sam videla da 26 ultra ima toliko izbačenu kameru..
osim što će ona biti prva na udaru prilikom pada na zadnju stranu, problem je i u tome što se telefon klacka kada stoji na leđima
a pitanje je sledeće:
postoji li neka maska koja može da reši taj problem? da bude dobra zaštita za kameru i da poravna zadnju stranu telefona
takođe me interesuje i da li neko ima iskustva sa zaštitnim staklima za kameru? da li utiču na kvalitet fotografije?
Pravi smekeri ne koriste maske. To je za sirotinju koja se plasi.

meni treba zaštita samo za kameru
na ekranu je mobile outfitters folija i ranije sam to stavljala i na zadnju stranu, plus bumper sa strane i to je to
videla sam da postoje folije i za kameru, ali bih volela prvo da čujem kakva su iskustva sa tim
uzeo nedavno ovo..superiska pozadi za kameru..

71AQ9H+kpNL._AC_SY300_SX300_QL70_ML2_.jpg

mislim da preterano strepis.. brate sta god da bude..ako manje strepis manja je sansa da ti se nesto0 desi..to ti je marfijev zakon..

kao sto rekoh..gomilu godina osim torbice nisam nista koristio i nikakav problem..i onda kupi maskicu i shebem ekran...

Back