- Poruka
- 139.135
ja licno i ne stavljam maskicu..napisah gore..kupim malu torbicu dimenzija telefona i drzim ga u njoj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
20e je maska i ne štedim, lepo sam pitala ovde šta je najbolja zaštita i spremna sam za to i da platimuzmete telefon od 1.500 evra i onda stedite na maski i uzmate jeftin kineski silikon od 5 evra![]()
Još je bio titanijum do ove godine, a sad je ovaj poslednji model aluminijum.Za taj od 1500 valjda i ne treba maska, s obzirom koliko košta. Trebalo bi da je neuništiv.![]()
sad razmišljam.. možda baš zapinje o okvir kamereUzmi malo lubrikanta
Okle znam gde sam kupio, davno beše. A i nije isti model.
ja sam svojevrmeno za S10 imao clearview..ne znam da li se i dalje prave.. kostala je oko 80€20e je maska i ne štedim, lepo sam pitala ovde šta je najbolja zaštita i spremna sam za to i da platim
Pa ja mislim da je dobra zaštita i radi posao u tom smislu, a da bi bolje klizilo moraš da podmažeš malo.20e je maska i ne štedim, lepo sam pitala ovde šta je najbolja zaštita i spremna sam za to i da platim
meni treba zaštita samo za kameruZa taj od 1500 valjda i ne treba maska, s obzirom koliko košta. Trebalo bi da je neuništiv.![]()
ma kako te ne mrzi da ga svaki put vadiš iz torbice kad ti nešto treba?ja sam svojevrmeno za S10 imao clearview..ne znam da li se i dalje prave.. kostala je oko 80€
ali kazem ti..mani se maske... kupi torbicu u merema telefona i drzi ga u njoj..najvise se ostete po torbama i dzepovima od kljuceva i sitnog novca i kad ga drzis na stolu...
bolje da ne znaš šta bih odgovorila na ovo...Pa ja mislim da je dobra zaštita i radi posao u tom smislu, a da bi bolje klizilo moraš da podmažeš malo.
Moj prirodno klizi, ne znam šta je sa tobom problem.
Kad su već davno prošla vremena kad su pravili normalna leđa telefona, a ne zatvorske sapune ko danas. navika.. pazi ako cemo iskreno..jedini telefon koji sam izgrebao je bio taj u maski.. od S6 sam koristio samo tobrbicu bez maskice i nikad problem nisam imao.. samo sam na tom S10 uspeo da shebem ekran a bio je u maski.ma kako te ne mrzi da ga svaki put vadiš iz torbice kad ti nešto treba?
folije ne valjaju jer potencijalno kvare kvalitet slike.. isto kao sto i zastie ekrana kvare kvalitet ekrana.meni treba zaštita samo za kameru
na ekranu je mobile outfitters folija i ranije sam to stavljala i na zadnju stranu, plus bumper sa strane i to je to
videla sam da postoje folije i za kameru, ali bih volela prvo da čujem kakva su iskustva sa tim
Pravi smekeri ne koriste maske. To je za sirotinju koja se plasi.po prvi put u životu sam kupila telefon bez prethodnog razgledanja i čitanja recenzija, vodeći se isključivo pozitivnim iskustvom koje imam sa samsungovom s serijom
i poprilično sam se iznervirala kada sam videla da 26 ultra ima toliko izbačenu kameru..
osim što će ona biti prva na udaru prilikom pada na zadnju stranu, problem je i u tome što se telefon klacka kada stoji na leđima
a pitanje je sledeće:
postoji li neka maska koja može da reši taj problem? da bude dobra zaštita za kameru i da poravna zadnju stranu telefona
takođe me interesuje i da li neko ima iskustva sa zaštitnim staklima za kameru? da li utiču na kvalitet fotografije?
uzeo nedavno ovo..superiska pozadi za kameru..meni treba zaštita samo za kameru
na ekranu je mobile outfitters folija i ranije sam to stavljala i na zadnju stranu, plus bumper sa strane i to je to
videla sam da postoje folije i za kameru, ali bih volela prvo da čujem kakva su iskustva sa tim
hodam po ivici kada su druge stvari u pitanju, sa telefonima sam obazrivaPravi smekeri ne koriste maske. To je za sirotinju koja se plasi.
kakva je situacija sa tim vratancima za kameru?uzeo nedavno ovo..superiska pozadi za kameru..
![]()
imas na pocetku terazija iz pravca kneza prodavnicu sa tim maskicama i odes i na licu mesta vidis kako se otvara.kakva je situacija sa tim vratancima za kameru?
jel se lako otvaraju i zatvaraju?
i ovu što imam sam pogledala na licu mesta i delovala je okej, ali sada vratanca malo zapinjuimas na pocetku terazija iz pravca kneza prodavnicu sa tim maskicama i odes i na licu mesta vidis kako se otvara.
najbolje oko vrata da ga okačima sto onda ne uzmes onu omcicu da ti je oko zgloba?
moze i to.najbolje oko vrata da ga okačim
1s da se otvori, 1s da se zatvori..al dobro, vi zene ste umjetnice da jednostavnu stvar zakomplikujete..kakva je situacija sa tim vratancima za kameru?
jel se lako otvaraju i zatvaraju?