Tamburiks
Elita
- Poruka
- 16.638
Teta čita forum sa četke.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne pitam tebe nego sam palicu povezao sa onom "agresivnom" maskom za telefon, još malo pa će oduzimati tako nešto i pisati prijave. Kao da sa dizalicom ne možeš da udariš nekog ili običnom flašom...Ne znam što mene pitaš, ali mi je to čudno jer se gepek ne računa da si ga držao kod sebe?
Debilizam. Meni nikako nije jasno kako u Srbiji može da postoji ovakav sloj retarda koji vlada Srbijom. Da se posedovanje obične šipke (ne teleskopske palice) u automobilu (ne za pojasom) tretira kao prekršajno pa i krivično delo. To mi je rekao advokat. Zakoni su pisani namerno nejasno i široko da mogu da se tumače kako policiji odgovara.... sad nešto čitam: može u gepeku, ali da je zapakovan
Čekaj, a pajser za gume? I to je metalna šipka, još gore nego pendrek.Debilizam. Meni nikako nije jasno kako u Srbiji može da postoji ovakav sloj retarda koji vlada Srbijom. Da se posedovanje obične šipke (ne teleskopske palice) u automobilu (ne za pojasom) tretira kao prekršajno pa i krivično delo. To mi je rekao advokat. Zakoni su pisani namerno nejasno i široko da mogu da se tumače kako policiji odgovara.
Pa da TO! Zašto je teleskopska palica opasna i podleže restrikciji a ne recimo dizalica od pet kila kojom možeš da razvališ glavu nekome?Čekaj, a pajser za gume? I to je metalna šipka, još gore nego pendrek.
Sad se pa nešto mislim, a bezbol palica?Pa da TO! Zašto je teleskopska palica opasna i podleže restrikciji a ne recimo dizalica od pet kila kojom možeš da razvališ glavu nekome?
Sasvim sigurno ce policija, vodeci se americkim filmovima, da ti piše kaznu.Sad se pa nešto mislim, a bezbol palica?
Samo motorola bajoMislio sam da upgradujem moj S25 Ultra, ali je razlika mala, tako da verovatno neću dok ne bude neke značajnije razlike. Pritom kamera ne viri mnogo čak i kad je bez maske.
ne stavljam futrole i prezervative na telefon jer time umanjujes sustinu i mogucnost tog telefona... nego kupim malu zastitnu torbicu po dimenzijama telefona u kojoj ga drzim...ne prodajem drogu, neću da koristim ništa osim samsunga, preskočila sam 24 i 25 i sasvim mi je u redu apgrejd sa 23 na 26, ne hvalim se i zaista mi treba preporuka od nekoga ko ima iskustva sa zaštitom ovih isturenih kamera
ako nema više pitanja, može lok
ne vidim šta se tačno gubi osim estetikei izgubila si sve karakteristike premijum telefona umotavanjem u jeftin kineski silikon..
onda bolje da si kupila A56
estretika.. kvalitet senzora.. zagrevanje je daleko vise..ne vidim šta se tačno gubi osim estetike
kojih senzora?estretika.. kvalitet senzora.. zagrevanje je daleko vise..
i obavezno podesi da ti se puni do 80% spasices bateriju tako...
Valjda se puni na 100% ali nema dopune dok ne padne ispod 90%kojih senzora?
a zagrevanje rešavam tako što skidam masku kada je telefon na punjaču i kada igram igrice, u normalnoj upotrebi zagrevanje nije problem
podesila sam punjenje na 90%, 80 mi je malo za ceo dan
Ne misli se na tu dopunu. Na Samsungu možeš namjestiti da se napuni na 100% nakon čega nema dopune dok ne padne ispod 80% iako je na punjaču npr. kad navečer staviš puniti mobitel, napuni se skroz za sat vremena, ali do jutra onda potroši 3-4%...prije se to dopunjavalo da uvijek bude na 100%, sad neJa dopunjujem kada me obavesti,a to je na 20%.
postoji rizik od degradacije i sa tom razlikom ali ako mislis da ne mozes sa 80% onda idi na 90%kojih senzora?
a zagrevanje rešavam tako što skidam masku kada je telefon na punjaču i kada igram igrice, u normalnoj upotrebi zagrevanje nije problem
podesila sam punjenje na 90%, 80 mi je malo za ceo dan
i izgubila si sve karakteristike premijum telefona umotavanjem u jeftin kineski silikon..
onda bolje da si kupila A56
Ja ne skidam tu masku jedno dve godine i radi telefon kao prvog danaestretika.. kvalitet senzora.. zagrevanje je daleko vise..
i obavezno podesi da ti se puni do 80% spasices bateriju tako...
Uzmi malo lubrikanta@Mali Heca ja ne znam gde si ti kupio onu masku i da li je ova moja neka loša kopija
ona vratanca za kameru se baš teško otvaraju...