Mali Heca
Poznat
- Poruka
- 8.367
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislio sam da upgradujem moj S25 Ultra, ali je razlika mala, tako da verovatno neću dok ne bude neke značajnije razlike. Pritom kamera ne viri mnogo čak i kad je bez maske.
Ljudi, odakle vam pare za te bijesne stvari?
Ili si jedna od onih koja je na preplati?
"Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka Case" u Cairn verziji.ne prodajem drogu, neću da koristim ništa osim samsunga, preskočila sam 24 i 25 i sasvim mi je u redu apgrejd sa 23 na 26, ne hvalim se i zaista mi treba preporuka od nekoga ko ima iskustva sa zaštitom ovih isturenih kamera
ako nema više pitanja, može lok
Ja furam ovo - Nillkin CamShield.ne prodajem drogu, neću da koristim ništa osim samsunga, preskočila sam 24 i 25 i sasvim mi je u redu apgrejd sa 23 na 26, ne hvalim se i zaista mi treba preporuka od nekoga ko ima iskustva sa zaštitom ovih isturenih kamera
ako nema više pitanja, može lok
Ovo skoro kao oni američki, vojni.
ovo deluje mnogo pristojnije od one gadosti što sam poručila sa temua
Jeste izdignutaovo deluje mnogo pristojnije od one gadosti što sam poručila sa temua
kakva je sa prednje strane? jel je izdignuta u odnosu na ekran?
gledam kako su mi zalepili ovu foliju, imam 1mm nezaštićenog ekrana sa svih strana
super, hvala
Ne znam kakvi su kad su meki, a kakvi su kad su tvrdi, ovo mi jedina maska u životui jel su meki ovi delovi gde su bočni dugmići?
to nekad zna da zeza na tim jačim maskama
imala sam problem ranije sa nekim maskama koje sam poručivala sa alija, baš te kao malo jačeNe znam kakvi su kad su meki, a kakvi su kad su tvrdi, ovo mi jedina maska u životuZnam samo da me ništa ne zeza.
pa gde se drugo kupuju maske?Telefon od 2000 evra i maska sa temua![]()
Klacka i meni, opusteno.. ekran dole i nema da klackapo prvi put u životu sam kupila telefon bez prethodnog razgledanja i čitanja recenzija, vodeći se isključivo pozitivnim iskustvom koje imam sa samsungovom s serijom
i poprilično sam se iznervirala kada sam videla da 26 ultra ima toliko izbačenu kameru..
osim što će ona biti prva na udaru prilikom pada na zadnju stranu, problem je i u tome što se telefon klacka kada stoji na leđima
a pitanje je sledeće:
postoji li neka maska koja može da reši taj problem? da bude dobra zaštita za kameru i da poravna zadnju stranu telefona
takođe me interesuje i da li neko ima iskustva sa zaštitnim staklima za kameru? da li utiču na kvalitet fotografije?
imam nešto slično. Odlična stvarto ne bi rešilo zaštitu kamere
poručila sam ovo sa temua, sad samo treba da dočekam i da u međuvremenu nijednom ne ipsustim telefon...
Pogledajte prilog 1873986
Za ovo ti treba oružani listimam nešto slično. Odlična stvar
Ne znam što mene pitaš, ali mi je to čudno jer se gepek ne računa da si ga držao kod sebe?@Nervirator Ja još čekam žalbu na policijsku prijavu zato što su mi u Srbiji u autu pronašli teleskop pendrek u gepeku za koji sam i zaboravio da je unutra.