Zaštita za telefon

1000086094.jpg

Mislio sam da upgradujem moj S25 Ultra, ali je razlika mala, tako da verovatno neću dok ne bude neke značajnije razlike. Pritom kamera ne viri mnogo čak i kad je bez maske.

Samo bi bacio pare, nema neke razlike. Svake godine izbacuju modele gde je unapređenje 3%.

Ja još koristim S23 Ultra. Sve radi ko prvog dana. Ne isplati se da ga prodam za 300e doplatim 800e i ponovo budem na istom. Bukvalno bačene pare.

ne prodajem drogu, neću da koristim ništa osim samsunga, preskočila sam 24 i 25 i sasvim mi je u redu apgrejd sa 23 na 26, ne hvalim se i zaista mi treba preporuka od nekoga ko ima iskustva sa zaštitom ovih isturenih kamera
ako nema više pitanja, može lok

ne prodajem drogu, neću da koristim ništa osim samsunga, preskočila sam 24 i 25 i sasvim mi je u redu apgrejd sa 23 na 26, ne hvalim se i zaista mi treba preporuka od nekoga ko ima iskustva sa zaštitom ovih isturenih kamera
"Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka Case" u Cairn verziji.
Imaš na "Kupujem/Prodajem" u obje verzije (Cairn i Edge), ali i cijena im je "dobra".

Ja furam ovo - Nillkin CamShield.

Jes' da mi napravi ciglu od telefona i sad je težak kao kamen, ali otkad mi je prvi put ispao, ne skidam je.

Mogu i namerno da ga rokam i da mi ispada, ništa mu neće biti.

Kada hoćeš da fotkaš, jednim potez prsta skloniš ovu zaštitu sa kamere.

1000086099.jpg
1000086101.jpg

Ne znam kakvi su kad su meki, a kakvi su kad su tvrdi, ovo mi jedina maska u životu 😆 Znam samo da me ništa ne zeza.
imala sam problem ranije sa nekim maskama koje sam poručivala sa alija, baš te kao malo jače
bude jako nefleksibilna plastika na tom delu gde su bočni dugmići, pa mora baš jako da se pritisne da bi bi se ulegla i stisnula dugme

po prvi put u životu sam kupila telefon bez prethodnog razgledanja i čitanja recenzija, vodeći se isključivo pozitivnim iskustvom koje imam sa samsungovom s serijom
i poprilično sam se iznervirala kada sam videla da 26 ultra ima toliko izbačenu kameru..
osim što će ona biti prva na udaru prilikom pada na zadnju stranu, problem je i u tome što se telefon klacka kada stoji na leđima
a pitanje je sledeće:
postoji li neka maska koja može da reši taj problem? da bude dobra zaštita za kameru i da poravna zadnju stranu telefona
takođe me interesuje i da li neko ima iskustva sa zaštitnim staklima za kameru? da li utiču na kvalitet fotografije?
Klacka i meni, opusteno.. ekran dole i nema da klacka

Back