С
Сербон42
Gost
За тему коју предлажем сматрам да је веома озбиљна, о чему се мало или нимало не говори, што је забрињавајуће и може имати тешке последице по здравље и потомство нашег народа. Оно што ме је веома забринуло и што ме је нагнало да о овоме размишљам је изјава једног агронома - заштитара који ми је једном приликом рекао да он уопште не купује производе са зелене пијаце, а на моје питање -зашто? одговорио ми је да он зна да већина сељака третира своје производе са непримереном количином отрова, да се уопште не придржавају упутства и да не поштују каренцу коју произвођачи прописују за сваки препарат. А ти исти сељаци себе и своју децу хране поврћем које не третирају отровима.
Ако има оних који деле моју забринутост, поготову стручњака и оних који могу да учине више да се ово зло заустави, предложио бих да сви заједно пронађемо начин како да заштитимо себе од овакве "заштите".
Ако има оних који деле моју забринутост, поготову стручњака и оних који могу да учине више да се ово зло заустави, предложио бих да сви заједно пронађемо начин како да заштитимо себе од овакве "заштите".