Заштићени сведок обелоданио! Из албанске јединице стрељали Бојана Мијаиловића

БелиВук

Domaćin
Banovan
Poruka
4.126
Србина са Косова и Метохије Бојана Мијаиловића злочинци су убили кад се предао и није пружао никакв отпор. Заштићени сведок описао је крвопролиће и зверско убиство Мијаиловића у Бањској.

Снимак његовог шокантог сведочења објавила је ТВ Пинк.

- Дана 24. септембра задесио сам се у селу Бањска, где сам се срео са групом наших људи у иниформама. Пришао сам код њих и питао је л потребна нека помоћ. Нисам знао о чему се ради, рекао сам да знам овај терен, је л' треба нешто да вам се помогне. Ођедној је почела да пуца на нас косовска полиција. Мислио сам да нико жив неће да се извуче, значи пуцали су из свега и свачега из свега и свачега - рекао је између осталог он у аудио снимку који је емитован у емисији Хит твит.

- Пуцали су на нас са свих страна, значи нисам уопште знао шта се догађа. Рекао сам да знам овај пут, тамо може да се бежи, кренуо сам да бежим, за мном је кренуо и Бојан Мијаиловић. Тако трчећи кроз шуму путем јурила нас је група косовских полицајаца која је пуцала за нама. Без икаквог упозорења, стој, стани... Били смо без пушака, без ичега. И још неких пар метара погодили су и њега и мене. Он је пао на пут није више могао да бежи, а ја сам скочио под пут мало да се склоним. И тако кад сам се подигао да видим шта је и како је видео сам да су њему пришли група полицајаца и са неке непосредне близине од два метра пуцали су у њега. Ја сам се ту још пар секунди задржао, видео сам да ми је живот у опасности, кренуо сам да бежим и они су ме опет приметили, наставили су да пуцају за мном. Ја сам знајући те путеве успео да се извучем до неког потока и даље шта је више било ја стварно не знам - навео је он.
https://www.kurir.rs/vesti/politika...r_Vesti&utm_medium=Espreso&utm_campaign=Vesti
Нема запада да осуди шиптаре.

Snimak likvidacije iz drona je rješenje misterije oko koje se polemiše. Ukoliko ga šiptari objave opravdaće upotrebu sile, ako ga ne objave onda će pokazati da nešto kriju.

Šta mogu da kriju? To da su likvidirali one koji su se predali. Glupi tupavi teroristi u uniformama tzv. policije su se trkali ko će kao trofej skinuti ljudsku glavu i tako pokazali svijetu da nisu dalje otišli od primata.

Snimak likvidacije iz drona je rješenje misterije oko koje se polemiše. Ukoliko ga šiptari objave opravdaće upotrebu sile, ako ga ne objave onda će pokazati da nešto kriju.

Šta mogu da kriju? To da su likvidirali one koji su se predali. Glupi tupavi teroristi u uniformama tzv. policije su se trkali ko će kao trofej skinuti ljudsku glavu i tako pokazali svijetu da nisu dalje otišli od primata.
Šiptari kao banda pirata na suvom ne mogu baš ništa nikad da opravdaju.

Ništa ne verujem Kurtiju ali vala ništa ne verujem ni pinkovim svedocima koji usklađuju priču sa Parizerovim tvrdnjama kome svakako ništa ne verujem
Sad ce malo da se optuzuju i da se foliraju i na kraju pojeo vuk magarca, malo ce nacisticka evropa da preti sankcijama pa i cemerika, cinjenica je da je ovim maksimalno otezan polozaj Srba .

Већих лажова од шиптарског уцк не постоји.

То је зато што они лажу као професионалци, а ови Вучић Пинковци лажу као аматери.

1696215417535.png

1696215435486.png

Само да знате, ако објављујете себе у алкохолисаном стању како пљујете по борцима, то показује да знате да је Србија колонија и да можете да радите шта год хоћете. Али чињеница је да сте се записали на интернету и да ће вам, баш из тог разлога, неко ускоро доћи на врата и питати вас шта сте мислили овом изјавом.

Pogledajte prilog 1420467
Pogledajte prilog 1420468

Само да знате, ако објављујете себе у алкохолисаном стању како пљујете по борцима, то показује да знате да је Србија колонија и да можете да радите шта год хоћете. Али чињеница је да сте се записали на интернету и да ће вам, баш из тог разлога, неко ускоро доћи на врата и питати вас шта сте мислили овом изјавом.
Иначе, ако неко може да идентификује особу са слике, пошаљите ми поруку

Овако женствен? Можда су у твојој фамилији мушкарци такви.

А како знаш да Стеван Пајкић није нашао рандом слику на интернету са средњим прстом и поставио је на друштвене мреже?

А како знаш да Стеван Пајкић није нашао рандом слику на интернету са средњим прстом и поставио је на друштвене мреже?
Зато што личи на моју стрину, те је дефинитивно српкиња :D те што сам радио reverse image search ако си чуо за то да потврдим

Poslednja izmena od moderatora:
Зато што личи на моју стрину, те је дефинитивно српкиња :D те што сам радио reverse image search ако си чуо за то да потврдим дал је могуће да сте толики удбашки пацови.
Evo, bicu fin pa necu opisnim recima da kazem koliko si nepametan.

Screenshot_20231002_072126_Instagram.jpg

Back