Zasto Jokic i Djokovic nisu svesni dominacije BRICS-a?
Zbog cega idu na zapad da rade i zaradjuju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto ih ti agenti lazu da je Balkan super, a ovde ih sacekaju mafijascine koje im posle prete da poptisuju raskid ugovora.Zasto u svakom domacem kosarkaskom klubu ima po 6-7 stranaca sa americkim drzavljanstvima, zasto ne igraju kosarku u SAD?
Zasto Jokic i Djokovic nisu svesni dominacije BRICS-a?
Ja gledam samo Dzosa Alena i Dzoa Burrowa.Bole me jaja za sport. Gledao sam Džordana, Pejtona, Tajsona i zubu Ronalda.
Kvoterbekove ne gledam osim u zlom poručniku.Ja gledam samo Dzosa Alena i Dzoa Burrowa.

Avramovic igra za CSKA moskvaZasto Jokic i Djokovic nisu svesni dominacije BRICS-a?
Hokej?Avramovic igra za CSKA moskva
Zato sto ih ti agenti lazu da je Balkan super, a ovde ih sacekaju mafijascine koje im posle prete da poptisuju raskid ugovora.
Ja bih sve te agente koje salju kosarkase u Srbiju, Tursku ili Grcku krivicno gonio.
Slabije su trenitali hokej i stoni tenis od košarke i tenusa. Cenim da je do toga.Zasto Jokic i Djokovic nisu svesni dominacije BRICS-a?
Зато што ако хоћеш паре, идеш у државе које су вековима крале по свету, а не у државе од којих су крали.Zasto Jokic i Djokovic nisu svesni dominacije BRICS-a?
Idu zato što vole da im hebu sve po spisku onu anglosaxonskuЗато што ако хоћеш паре, идеш у државе које су вековима крале по свету, а не у државе од којих су крали.
Зато што ако хоћеш паре, идеш у државе које су вековима крале по свету, а не у државе од којих су крали.

Zasto nisu trenirali hokej i stoni tenis, kada su to popularni sportovi u drzavama Briksa, koje dominiraju?Slabije su trenitali hokej i stoni tenis od košarke i tenusa. Cenim da je do toga.
Kako to da se bas svi bave sportovima koji su popularni na zapadu, a ne Briks sportovima koji su popularni na istoku i jugu?Možda ih zabole stojko iz koje je države koji sport? Nisu baš svi sa posebnim potrebama poput tebe.![]()
![]()

Poceo NFL plej of, nisam tu, obrati se salteru levo.Kami ćaci ne voli Novaka
Ako pogledaš ko dominira tenisom, videćeš puno briksova. Ako imaš sve prste na rukama, kreni da brojiš ćaciša.Kako to da se bas svi bave sportovima koji su popularni na zapadu, a ne Briks sportovima koji su popularni na istoku i jugu?![]()