- Poruka
- 7.955
Kakve to veze ima sa " volim da slusam price o tudjim promasenim zivotima"?Mislim da čak i neuspešni, a kvalitetni ljudi ne bi trebali da budu nevidljivi, ignorisani i prezreni već da zaslužuju poštovanje, saosećanje i ispomoć.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve to veze ima sa " volim da slusam price o tudjim promasenim zivotima"?Mislim da čak i neuspešni, a kvalitetni ljudi ne bi trebali da budu nevidljivi, ignorisani i prezreni već da zaslužuju poštovanje, saosećanje i ispomoć.
Ima veze upravo sa tim. Saosećanjem sa životima takvih ljudi itd.Kakve to veze ima sa " volim da slusam price o tudjim promasenim zivotima"?
Samo bi me hvalili, moji fizičko i psihičko zdravlje i zrelost.Smorisa i vise si nego zreo za posetu strucnim licima.
Jos bi te i tapsalipo glavi dok ti pricaju.Samo bi me hvalili, moji fizičko i psihičko zdravlje i zrelost.
Ali hvala na sugestiji.
Uzvraćam sugestiju ako te forum više ne bude radio.
Jos bi te i tapsalipo glavi dok ti pricaju.
Ne smorisa, to je bolesna potreba da gledas tudju patnju.Ima veze upravo sa tim. Saosećanjem sa životima takvih ljudi itd.
Zato ljudi vole da gledaju serije poput Mare of Easttown, American Rust itd.
Nisam bila u takvoj situaciji, ipak, imam mišljenje da takva izjava nije baš iskrena.Zaslužuješ nekog boljeg od mene može stvarno da bude iskren doživljaj,percepcija nekog ko to kaže ili misli.
Ali koriste je upravo ljudi čiji snovi su srušeni i koji imaju ljubavne, poslovne i porodične poraze itd.Preterana mi je ta konstrukcija "promašen život".
Treba je izbegavati.
Zašto?Nisam bila u takvoj situaciji, ipak, imam mišljenje da takva izjava nije baš iskrena.
I ona se računa, naravno.Šta čemo o percepciji ostavljene osobe?
Onda je to onaj bolji deo priče.Šta ako ona tu nesavršenu osobu doživljava kao najbolju osobu?
To bi bilo katastrofiziranje (deo priče o iracionalnim uverenjima iz KBT pravca )Ali koriste je upravo ljudi čiji snovi su srušeni i koji imaju ljubavne, poslovne i porodične poraze itd.
Misliš da priča ima nastavak/ perspektivu/ posle izjave : 'nisam za tebe, zaslužuješOnda je to onaj bolji deo priče.
Pa realno može da ima. Ako druga strana prepozna da njen partner ima potencijala da bude dobar (bolji) i za sebe i za nju.Misliš da priča ima nastavak/ perspektivu/ posle izjave : 'nisam za tebe, zaslužuješ
nekog boljeg'?
Poštujem tvoje razmišljanje ali me intuicija suprotno usmerava.Pa realno može da ima. Ako druga strana prepozna da njen partner ima potencijala da bude dobar (bolji) i za sebe i za nju.
I podrži je.
ovo se kaže samo nekome koga ne znaš kako da ostružežZaslužuješ nekog boljeg od mene...
Da li ste nekad nekom to rekli, a da ste zapravo to i mislili?
Ili poznajete takvu priču?
Šta mislite zašto bi neko to tako rekao nekom, a da nije zamaskirano odbijanje?
Kompleksi ili neke druge negativnosti i koje?
Da li neko zna neke komplikovanije love & sex pričice?
Pogledajte prilog 1576436
to onda nema veze sa naslovom teme jer se tema odnosi na "raskid".Ja se u zivotu nisam kresala ni sa kim. Niti trpala, jebuckala sa nepoznatima.
Bili smo drugovi ali on je hteo vise.
Zaslužuješ nekog boljeg od mene...
Jedino teški kompleksaši ili ljudi u nekakvim problemima ma kog tipa.Nisam bila u takvoj situaciji, ipak, imam mišljenje da takva izjava nije baš iskrena.
Šta čemo o percepciji ostavljene osobe?
Šta ako ona tu nesavršenu osobu doživljava kao najbolju osobu?
Nisam ovo baš najbolje razumela.Jedino teški kompleksaši ili ljudi u nekakvim problemima ma kog tipa.
Tema je faktički na neki način o njima.
Jedino neko iskompleksiran će odbiti devojku koja mu se sviđa ili ako ima neke probleme u porodici ili kakvegod pa ne želi da bude sa njom.Nisam ovo baš najbolje razumela.
Evo ja poznajem čoveka koji je odbio devojku koja mu se sviđala jer mu nije išlo na fakultetu.Nisam ovo baš najbolje razumela.
A šta je bolje? Ako je nekome bolje nešto drugo, ne znači da ja nisam kako treba,Ja nisam, ali meni jesu.
To otprilike znači ne volim te i zaslužuješ da budeš s nekim ko te voli.
Jel ovo pitaš za sebe ili za druga?Zaslužuješ nekog boljeg od mene...