Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
Bio mi je dobar drug dok mu nisam rekla da sam nashla dechka! Sada me izbegava i tretira kao debila, bukvalno. Plache mi se! Zashto to radi?? Ja mu nishta nisam nazzao ucinila...Bozze, ne mogu da verujem... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio mi je dobar drug dok mu nisam rekla da sam nashla dechka! Sada me izbegava i tretira kao debila, bukvalno. Plache mi se! Zashto to radi?? Ja mu nishta nisam nazzao ucinila...Bozze, ne mogu da verujem...![]()
Bio mi je dobar drug dok mu nisam rekla da sam nashla dechka! Sada me izbegava i tretira kao debila, bukvalno. Plache mi se! Zashto to radi?? Ja mu nishta nisam nazzao ucinila...Bozze, ne mogu da verujem...![]()
Ma to je sve tvoja krivica, bre.
Nego gde vi ljudi uopste nalazite sve te partnere. Ja se mogu kladiti da bolje izgledam nego 95% vas, a nekad prodju meseci i godine a da ne nadjem nista.
PS
Lose sam volje!
Jesi, jesi, nisi mu dala....
e pa hvala vam shto me yebete!!
Na njegovu zalost, nisi nista ucinilaBio mi je dobar drug dok mu nisam rekla da sam nashla dechka! Sada me izbegava i tretira kao debila, bukvalno. Plache mi se! Zashto to radi?? Ja mu nishta nisam nazzao ucinila...Bozze, ne mogu da verujem...![]()
kako se postavite prema nekome, tako će i on prema vama...ende...![]()
ma vazzi..
el na ovoj temi treba da se hvalimo kako muškarci ne mogu da nam odole ili...?