Zashto, zashto bre?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio mi je dobar drug dok mu nisam rekla da sam nashla dechka! Sada me izbegava i tretira kao debila, bukvalno. Plache mi se! Zashto to radi?? Ja mu nishta nisam nazzao ucinila...Bozze, ne mogu da verujem... :(

Ma to je sve tvoja krivica, bre.
Nego gde vi ljudi uopste nalazite sve te partnere. Ja se mogu kladiti da bolje izgledam nego 95% vas, a nekad prodju meseci i godine a da ne nadjem nista.
PS
Lose sam volje!

e pa hvala vam shto me yebete!!
samo ti se čini :D
jeb.gif

Ajde nemoj da histerises, nisi mu dala ono sto je on hteo, ti si htela prijateljstvo on vezu i cao, mislim stvarno nema potrebe da otvaras ovakve teme i da nam govoris da te ****** jasno je ko dan da je hte nesto vise, to si i sama ukapirala nego hoces da iskalis bes ovde i da se svadjas, sta sad niko nije kriv, n ti ni on

kako se postavite prema nekome, tako će i on prema vama...ende...:D

Nije bas tako....postavis se ti drugarski, u smislu da nema nikakvih aluzija i navlacenja s tvoje strane, ali uzalud sve to, ako tvoj `drug` ima pretenzije koje u pocetku maskira `druzenjem`.....Ti si mu istinski drugarica, al se on postavi kao drug u pocetku.
Obicno je bas tako. A onda sledi ili ovaj Hepin scenario il` da ti drug otvoreno prizna emocije, u oba slucaja puce tikva. :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back