Zashto ne dolazi Putin?...

Znam(nisam samo znao tachnu godinu) ali to je bilo davno, za vreme vladavine progermanskog Djindjica. Ali zar svoje desne ruke Koshtunicu i BoTu nikad se nije smilovao da poseti.

Sat, 16 Jun 2001 08:03:25 -0700
Putin danas u Beogradu Razgovor ruskog šefa države sa jugoslovenskim predsednikom Koštunicom predviđen već za večeras. - U središtu pažnje biće pitanja bilateralne, posebno ekonomske saradnje, kao i neuralgične tačke - Kosmet, jug Srbije i sudbina srpsko-crnogorske federacije. - Predviđen i susret sa Zoranom Đinđićem i članovima srpske vlade...

Sat, 16 Jun 2001 08:03:25 -0700
Putin danas u Beogradu Razgovor ruskog šefa države sa jugoslovenskim predsednikom Koštunicom predviđen već za večeras. - U središtu pažnje biće pitanja bilateralne, posebno ekonomske saradnje, kao i neuralgične tačke - Kosmet, jug Srbije i sudbina srpsko-crnogorske federacije. - Predviđen i susret sa Zoranom Đinđićem i članovima srpske vlade...

Aj nek je i to tachno, ali ipak se zna da je gazda tada bio Zoki. Bilo kako bilo brat najrodjeniji se posecuje bar dva put godishnje. Ne znam da li je Lavrov ikad bio, uglavnom shalje onog nesrecu Shojgua.

...A ne Medvedev. Mislim Medevedich je vec bio, shto ne dodje car lichno? Za one shto che rechi da je Putin premijer, on je bio i predsednik pa je navrachao do Zagreba, Sofije a nikako do Beograda. A shta ga je koshtalo da svrati malo do nas, a tako ga volimo. Da preleti i iznad Srbije Air Force One, makar ruski.

nemaju para ugo Rusi da obojicu posalju,jedva skupili i za ovog jednog,Rusija je propala zemlja ,znas valjda

:hahaha: Covece,on mora onolku rusiju,sa onolkim stanovnicima rusije(za nas je o mnogo),sa tolikim vojnicima,sa odrzavanjem tolike tehnologije da kontrolise,"posecuje" i proverava.

Ne brine on ni o Rusima ko ni o nama, on samo spashava kao shto chovek reche veverice i slichne zverke. A kad to ne radi ide u posetu Tadzhikistanu, Hrvatskoj i slichnim vukojebinama. Jedino vredno shto uradi je shto svake godine ode do Nemachke, iste one koja je pobila trecinu Rusa.

Back