Zashto glumatamo????

Ja na glumatanje i igranje toplo hladno vise umorim sebe nego sto nalozim drugog :D Nisam taj tip i lakse mi je da se spontano otvorim i pokazem da mi je stalo, jer da sakrijem ne umem pa je bolje i da se ne trudim:) Mozda je dobro igrati igrice i provocirati muskarce, ali to ostavljam onima koji to mogu i uzivaju u tome. Ja sam svojom spontanoscu vec osvojila jedno srceto:heart: i nikako ne bih mogla da ga svesno provociram i pravim ljubomorne scene. :)

sanibel_bay_sea_star.jpg

Lepa si topika

Ima istine i u tome...Neke se pale na muskarce za koje znaju unapred da ce im zadati grdne glavobolje po raznoraznim pitanjima...da ce ih varati, lagati....ali, one u tome vide valjda svoj izazov sa zeljom da ga " ukrote "...
Meni je to bio izazov dok sam bio mladji..vise ne..licno nisam sreo toliko namazanu..koja bi bila u stanju takvog ukrotiti.

Mene ta rec podseca na nekog koga nikad nisam volela. Tacno znam da Igor nikad ne koristi tu rec, ni Dusko junior, ni Dusko senior, ni Nemanja, i bas me onda briga sta znaci ta rec, isto kao i kad se pominje zabranjeno voce, znam da to tako ne bi rekao ni Igor, ni Dusko junior ni Dusko senior, i onda me ne zanima mnogo sta to znaci.

Super ako je stvarno kako kazete..ali realno zene padaju na namazane ;)

Ako je dobro namazan, to možda ne može odmah da se provali, ali kad je neko nabeđen vidi se a da ne progovori:)

Mene nervira kad neko usiljeno priča o sebi i nameće stav kakav je to on, bilo da je u pitanju njegova lepota, il' dobrota, da li je bogatsvo, iskustvo, šta god, kao da su ljudi ludi pa ne mogu sami da zaključe. K'o da ja ne znam da je neko lep ili pametan pa mora da mi podvuče :) A najviše sumnjam kad se neko kune u svoju iskrenost. Da kreneš Knez Mihajlovom i da redom pitaš ljude koja je njihova najpozitvnija osobina 99% će reći da je iskrenost, a za manu tvrdoglavost:)

ja imam jedno vidjenje te rechi u kom ne vidim nishta loshe..."biti namazan" je po meni neko ko zna da se ponasha, razmishlja i sl. svakako ne mislim da se radi o nekom ko nije normalan, samosvestan i ko opterecuje, kao shto je ona navela u svom postu... istina jeste da su kvarni ljudi uglavnom i namazani, ali "namazan" nije obavezno i "kvaran"...

ja imam jedno vidjenje te rechi u kom ne vidim nishta loshe..."biti namazan" je po meni neko ko zna da se ponasha, razmishlja i sl. svakako ne mislim da se radi o nekom ko nije normalan, samosvestan i ko opterecuje, kao shto je ona navela u svom postu... istina jeste da su kvarni ljudi uglavnom i namazani, ali "namazan" nije obavezno i "kvaran"...

zezaš??? tebi "namazan" nema ama baš nimalo negativno značenje???:think:

Back