Zashto glumatamo????

Reći će ti Lovac o čemu se radi, verovatno može i na PP...

Inače, istina je da žene (generalno, generalno) vole samouverene muškarce (a nešto mi se čini da i muškarci vole takve žene), one koji znaju šta hoće i kako to da dobiju, one kojima ne treba druga majka u ženi već su pre skloni da oni njoj posvete punu pažnju.....
E sad, što su ljudi stoka pa takve osobine mahom zloupotrebljavaju (jer je tako mnogo lakše) ne mora da znači da se žene "lože na loše momke/padaju na namazane", ustvari je baš suprotno, što se pokaže kroz neko vreme u vezi.

:mrgreen: drugim rečima, vole dominantne muškarce

Izem ti BMW koji daš na opravku :mrgreen:
Da sam žensko, takve prevarante bih brzo provalio i podyebavao preko svake razumne mere :razz:
osim što se do ludila slažem sa prvom rečenicom
kažem
slično se sličnom raduje. devojke koje ne zanima dal se voze trolom ili golfom ili bmwom i koje bi preko svake mere zajebavale tipove o kojima govoriš i nisu baš interesantne tim tipovima. devojke koje žele da budu prevarene i zavedene magijom princa u crnom bmwu i nemaju preveliki problem sa tim kad se do kraja ispostavi da postoji i taj golf. svi srećni.

Ja glumatam samo prema osobama do kojih mi je stalo i to najcheshtje da sam sretjan.
Missim ako te zabole za nekoga,koji moj ima da mu glumish i trudish se dzaba?
ti naravno shvataš da to vodi u tvoju ličnu mizeriju i potpuni gubitak komunikacije sa tim osobama do kojih ti je stalo?
(glumim i ja to nekad, al me uglavnom provale, pa polako već prestajem)

Back