Žarko Korać predvidja nasilno rešavanje krize

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne može nasiljem da se reši kriza. Najlogičnije bi bilo da Vučić podnese ostavku i da se zakažu opšti izbori, na svim nivoima.

Možda bi studenti mogli da pomognu u kontroli izbora, na biračkim mestima. Uz to, celokupna opozicija, parlamentarna, vanparlamentarna mora da ima iskusne pravnike, hrabre i pametne da budu članovi RIK-a i ostalih izbornih komisija.

I pre izbora neophodno je da opozicija traži da jedan ili dva člana RIK-a iz redova opozicije prisustvuje unosu podataka iz Zapisnika, ovo da važi od opštinskih do predsedničkih izbora.

Prisustvo članova iz opozicije prilikom unosa podataka iz Zapisnika sa biračkih mesta, i prisustvo opozicije pri predaji materijala OIK-u, GIK-u je mnogo, mnogo, mnogo važnije od medijskih uslova i RTS-a.

I tek kada se završe izbori i kada se utvrdi krađa postoji mogućnost za proteste.

Ne može nasiljem da se reši kriza. Najlogičnije bi bilo da Vučić podnese ostavku i da se zakažu opšti izbori, na svim nivoima.

Možda bi studenti mogli da pomognu u kontroli izbora, na biračkim mestima. Uz to, celokupna opozicija, parlamentarna, vanparlamentarna mora da ima iskusne pravnike, hrabre i pametne da budu članovi RIK-a i ostalih izbornih komisija.

I pre izbora neophodno je da opozicija traži da jedan ili dva člana RIK-a iz redova opozicije prisustvuje unosu podataka iz Zapisnika, ovo da važi od opštinskih do predsedničkih izbora.

Prisustvo članova iz opozicije prilikom unosa podataka iz Zapisnika sa biračkih mesta, i prisustvo opozicije pri predaji materijala OIK-u, GIK-u je mnogo, mnogo, mnogo važnije od medijskih uslova i RTS-a.

I tek kada se završe izbori i kada se utvrdi krađa postoji mogućnost za proteste.
sve se slazem sem da vucic podnese ostavku pre izbora.

Mislim da izbora ipak neće biti. Ovo je snimak iz Novog Sada, a drugi snimak u kome se vide i brojni Novosađani neko je sklonio sa Tvitera

Studenti su blokirali ulaze u Skupštinu Grada Novog Sada zbog sednice najavljene za 10h. Nakon toga i poziva da im se pridruže građani, policija je reagovala.

Stvar je mnogo jednostavna, ako znas sta hoces onda nema nasilja nego ima resenosti....
Tako da ako Srbi i narod budu shvatili sta zele, onda ce to ostvariti bez nasilja, ako ne shvate, onda ce otici u nasilje, kao i uvek...kad ne znaju sta hoce onda se ljute na onog ko ih nervira i sve ode u nasilje..

Ako hoce pravni sistem, onda treba da sruse nepravni sistem..
To se radi tamo gde je nepravni sistem, tu napravis prisilu , neki to zovu nasilje, ali ne mora odmah vesanje sudija i tuzilaca, noc dugih perika....ali polako ici ka tome..
Kako se bude povecavao broj prebijenih tuzilaca i sudija, tako ce se manje osecati ugrozeno svi ostali koji treba da se prociste...
U protivnom ne udaras tamo gde ti smeta nego udaras po svemu , kao onaj ko ne zna sta mu smeta..

To ako je pretpostavka da narodu smeta ne pridrzavanje zakonu....
Ako im to ne smeta, a ima i ta mogucnost, jer mnogo Srba je ogrezlo u svoje sheme , tako da je meni sumnjivo da zele da bude jedna pravda za sve, to nikad nije bio slucaj do sad u istoriji Srba, da ne zele protekcionizam i da ne zele preferijabilnost sebi , tj prestiz u najboljem slucaju...onda je to nova situacija i onda je to novo resenje..

Videti sta im smeta i to promeniti..

Ja kazem da je steta sto kad su vec ovoliko dugo ziveli u negativnoj selekciji i sve im je u mozgu pomereno ka negativnoj selekciji , lenjosti i gluposti , da ne predju u Srbiju na vodi ...novo malo carstvo gde je sve skoro idealno za lenstine i za glupe ljude...a to ce vrlo brzo postati svetski podrzan hit...ne zaboravite i AI...to doba tek dolazi i imace socioloske velijke posledice..
Ai se spaja sa jos dva talasa, Kineskom proizvodnom revolucijom, koja postaje svetska, i sa novom vrstom koriscenja ljudskog znanja , kradjom preko ai...
Sto ja takodje mislim da se desava ili ce se tek desavati...ja sam mozda pozurio u primeni toga , a onda ce kad tad to i drugi provaliti , nisam ja najpametniji to sigurno , bar ne na tom polju , jer to je polje ekonomije i kako zloupotrebiti drustvo , to nije moja ekspertiiza...

Žarko Korać predvidja nasilno rešavanje krize.
On je i u ranijim intervjuima zagoravao nasilnu opciju.
Postavlja se pitanje da li je ovaj čovek umeren kao što neki misle.
Čovek koji od umerenog političara zagorava ratnu opciju

Pogledajte na 3:55

Žarko Korać je lobista velikomuslimanske politike.Naravno toj politici odgovara nasilje u Srbiji kako bi lakše ostvarila svoje ciljeve.

Moze da bude kada budemo imali opoziciju, ovako će SNS opet da dobije većinu, pa.i sa sve jačom kontrolom, ne treba mu kradja , dovoljna mu je ova rastrkana opozicija. Dok se ne pojavi neko ko stvarno može da mu parira u broju glasova , nista nam ne znače izbori, osim da pojedini iz opozicije uvale nesto svojih u vladu i pitanje je da lo je to dobra opcija, ako uzmemo u obzir to da u opoziciji imamo samo kurtu i murtu.

Две варијанте.

Прва је мирна, црногорски сценарио: биће избора, овој назови "опозицији", тим Бг шминкерима, стоци ситног зуба ће бити објашњено да је за њих најбоље да се уједине. СНС губи већину, мафијаши у СНС сконтају да је за њих боље да направе дил.

Друга је да СНС реши да покраде изборе. Онда знамо шта иде.

Две варијанте.

Прва је мирна, црногорски сценарио: биће избора, овој назови "опозицији", тим Бг шминкерима, стоци ситног зуба ће бити објашњено да је за њих најбоље да се уједине. СНС губи већину, мафијаши у СНС сконтају да је за њих боље да направе дил.

Друга је да СНС реши да покраде изборе. Онда знамо шта иде.
I treća daleko najizglednija je da SNS pobedi na izborima :D

Inače, reči Koraća potpuno si protumačio po svom nahođenju, maltene falsifikovao. Čovek uopšte nije rekao ono što ti tvrdiš.
Nikog lično ne poziva na nasilje, već kao dipl.psiholog spekuliše o mentalitetu mase i nagađa, sasvim ispravno uostalom, da tako nešto može odgovarati samo Vučiću. Dakle, to je to... Motaj kablove i zaključavaj. :cool:

jeste, bilo je do (ili oko) pola miliona ljudi na subotnjem protestu.
Žarko Korać je dobar čovek , koji je promašio zanimanje kada je krenuo u politiku (msm da ga je Đinđić uvukao, trebali su mu pošteni ljudi).
Treba paziti i ne biti iskren, a Žarko to jeste.

Studenti vode ovaj pad Vučića (sve sam rekao).
Postoje mnogo perfidnije metode od "5. oktobra" :D.
Politika nije igralište za srce :).

jeste, bilo je do (ili oko) pola miliona ljudi na subotnjem protestu.
Žarko Korać je dobar čovek , koji je promašio zanimanje kada je krenuo u politiku (msm da ga je Đinđić uvukao, trebali su mu pošteni ljudi).
Treba paziti i ne biti iskren, a Žarko to jeste.

Studenti vode ovaj pad Vučića (sve sam rekao).
Postoje mnogo perfidnije metode od "5. oktobra" :D.
Politika nije igralište za srce :).
Poznaješ dobro Žarka Koraća ili ga znaš sa televizora ?

A on će šatro pristati

Back