- Poruka
- 1.329
Slično kaže i gospođa Safeta Biševac, urednica i kolumnistkinja lista Danas.Nema tu ni šta da se pročita, taj nikada nije rekao nešto zaista smisleno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Slično kaže i gospođa Safeta Biševac, urednica i kolumnistkinja lista Danas.Nema tu ni šta da se pročita, taj nikada nije rekao nešto zaista smisleno.
Srbija neće ostvariti članstvo preko Crne internacionale čiji je Vučić deo. On će morati da ode u političku penziju, a da bi Srbija ušla u EU.Članstvo u EU jeste u nacionalnom interesu.Kakvi se uslovi za ostvarenje tog ciljeva postavljaju i da li su isti prihvatljivi drugi je par cipela.Ali samo članstvo donelo bi mnoge koristi.
То са чланством треба добро извагати јер имам доста сумње у то. Признајем да ЕУ има читав низ механизама заштите од разних манипулација, крађа, такође имају регулативе у вези енергије које су доста добре. У великој мери се свако придржава прописа, стандарда и разних норми и регулатива у свери изградње, саобраћаја, енергије ... То је стварно ок. Такође ми је ок то што има доста велике приступне фондове, онда када си члан и велике своте одређене за разне пројекте. Не спорим.Članstvo u EU jeste u nacionalnom interesu.Kakvi se uslovi za ostvarenje tog ciljeva postavljaju i da li su isti prihvatljivi drugi je par cipela.Ali samo članstvo donelo bi mnoge koristi.
Rami se nije dopadalo Vučićevo nastojanje da u Otvoreni Balkan uvuče Crnu Goru. Rama je bio za to da u Otvorenom Balkanu budu samo Albanija, Srbija, Kosovo i Severna Makedonija . I ja sam mislio da je tako bolje i da nikad Crna Gora ne treba uđe u Otvoreni Balkan. Jer to bio onda bio Vučićev "Srpski svet". No, sada je Otvoreni Balkan mrtav i svi idemo u EU via Berlinski procesЈедно време се чинило да воли "Отворени Балкан" више него ЕУ.
Кратко време, додуше, пошто је Опен Балкан прд у чабар.
Slično kaže i gospođa Safeta Biševac, urednica i kolumnistkinja lista Danas.
Зашто се Рами није допало да Црна Гора уђе у Отворени Балкан?Rami se nije dopadalo Vučićevo nastojanje da u Otvoreni Balkan uvuče Crnu Goru. Rama je bio za to da u Otvorenom Balkanu budu samo Albanija, Srbija, Kosovo i Severna Makedonija . I ja sam mislio da je tako bolje i da nikad Crna Gora ne treba uđe u Otvoreni Balkan. Jer to bio onda bio Vučićev "Srpski svet". No, sada je Otvoreni Balkan mrtav i svi idemo u EU via Berlinski proces![]()
Ти си био на становишту да је Едијев "албански свет" боља варијанта од Вучићевог "српског", mada su u stvari, isti?Rami se nije dopadalo Vučićevo nastojanje da u Otvoreni Balkan uvuče Crnu Goru. Rama je bio za to da u Otvorenom Balkanu budu samo Albanija, Srbija, Kosovo i Severna Makedonija . I ja sam mislio da je tako bolje i da nikad Crna Gora ne treba uđe u Otvoreni Balkan. Jer to bio onda bio Vučićev "Srpski svet". No, sada je Otvoreni Balkan mrtav i svi idemo u EU via Berlinski proces![]()
Ja sam se posle referenduma u Crnoj Gori mnogo veselio sam jer sam uvek bio na stanovištu Crnogorci što dalje od Srbije.Ти си био на становишту да је Едијев "албански свет" боља варијанта од Вучићевог "српског", mada su u stvari, isti?![]()
Ja sam se posle referenduma u Crnoj Gori mnogo veselio sam jer sam uvek bio na stanovištu Crnogorci što dalje od Srbije.
Ne laprdaj, dokazana laž. A znao si to još pre nego što si ovo izlupetao, samo treba po svaku cenu po Srbima.Crkva švercuje oružje, ma dajte molim vas, nemoguće.
Sve strogo u potencijalu: stvarno bi donelo neke koristi kada bi primili Srbiju u tzv EU, ali od toga nema baš ništa jer prosto NE nameravaju da to urade.Članstvo u EU jeste u nacionalnom interesu.Kakvi se uslovi za ostvarenje tog ciljeva postavljaju i da li su isti prihvatljivi drugi je par cipela.Ali samo članstvo donelo bi mnoge koristi.
najmaestralniji deo ove predstave jeste da ti se ogade sve 3 strane pa kazes, zabole me, neka radi ko sta ocetaj n1 to je skup takih debila da nemam reci, oni hoce da budu nac. freq...
svuda pisao komente i tekstove vl i rl, od politike, preko vremena, nina, sugavog blica, nspm, pa cak i kurira...i svi manje vise uvek objave pod izvornim mi nikom. na n1 jok..dzaba sve..i na kraju kazem aj da probam drugi nacin...drugi nik drugi ip i samo napisem: putin je fasista, zivela slobodna ukrajina. kako sam kliknuo objavi i otiso da smutim kafu, vrnem se posle minut-dva a ono stoji kano klisurina![]()
Iz ambasade SAD-a a kažu da je bio na razgovorima u Parijškom hotelu Ric. Znači ozbiljna situacija.Odakle ovaj iskoči?![]()
onaj ko prebacuje kosu od levog do desnog uha, da sakrije celavu glavu jer se stidi sebe samoga, ne moze biti osoba od poverenjaŽarko Korać: Počinju ozbiljne nevolje u raju Aleksandra Vučića – vreme SNS-a je prošlo
Kakvi Srbi, o čemu ti to?Ne laprdaj, dokazana laž. A znao si to još pre nego što si ovo izlupetao, samo treba po svaku cenu po Srbima.
Kao umereni konzervativac evropskog i pro-NATO usmerenjaPredsednik Evroatlanskog saveza, gospodin Dragan Šormaz, iskusni intelektualac na srpskom desnom centru, upravo je idealna ličnost za predsednika prelazne vlade. Sada je opozicija Vučiću, a bez pardona proziva Đilasa (baš ga briga što ga sa Đilasovih medija ne zovu na jutrenja). Od zaustavljena dela:
Klučna reč '' nepravda'' prema gradjanima koja se prožima na političkoj sceni od 1918 te godine u Srbiji još je na ''snazi''.