Zardjali CD Srpske Radikalne Stranke...koji se ovih dana pušta iz SNS Ćacilenda...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
34.621
...

Jedan autorski osvrt na zardjali CD Srpske Radikalne Stranke...koji se ovih dana pušta iz SNS Ćacilenda...

Svojevremeno, u periodu dok je jos bilo šatro demokratskih izbora (pošto ih više nema...), sam prolazeci preko Trga Republike posle posla, a u vreme izbornih kampanja, znao zastati kad vidim neki miting...
Nebitno da li to bio DSS, SRS, DS, G17....cisto da odmerim masu, prisutne njuske...dakle psiho-socioloski da skeniram i proanaliziram...

Kada bi to bio miting SRS-a...njihovo "pumpanje" je bilo pustanje cetnickih ili srpskih kao rodoljibivih pesama...

SRS kao kreacija CIA-e i Mi6-a je na taj nacin zavodila mase...pumpanjem fejk patriotizma...(ciji rezultat vidimo i dan danas nazalost...)

I to je bila ta play lista...ova ista koju slušamo danas iz SNS Ćacilenda iliti Ćajhstaga...(kojeg nekidan pokusase propagandno i spaliti...)
Dakle iste pesme, isto fejk patriotisko SRS "pumpanje"...

Samo je tad bilo u uzletu SRSluga i operativaca CIA-e i Mi6-a..., a danas je na zalasku SNSluga i operativaca CIA-e i Mi6-a...

Labudova pesma istih...🎻🦢🎻🦢🎻

Koji istina jesu za ovih 30+ godina naneli ogromnu štetu srpskom narodu...gotovo nepopravljivu...

Ali teši što su na zalasku kvislinske Mi6/CIA PsyOps karijere...

...

То, беше, период између 2001-2012. године?

I tada, a i pre...

U vreme ratova '90tih je Mi6 SRS šibala istu play listu...pumpajuci lazni patriotizam...i praveci od Srba neku kao balkansku CIA Al Kaidu...dok su na hrvatsko-muslimanskoj strani imali neki svoj Mi6 ISIS

Sve ista CIA/Mi6 matrica...nebitno da li EX YU ili Sirija ili danas Ukrajina...

...

I tada, a i pre...

U vreme ratova '90tih je Mi6 SRS šibala istu play listu...
Ја питах за период слободних избора.

Деведесетих су избори били слободни?

Кад је Слоба растурао на изборима у Дреници?

Preskocio si rec "šatro"
Како бисмо отклонили нејасноће,

дај нам објашњење избора

1990-2000,

2001-2012.

2013- до данас.

Колико су били слободни?

Можеш описно, а можеш, нпр. оценама од 1-10 за сваки период. Можеш да нађеш и неки трећи метод, само је битно да буде јасан.

Како бисмо отклонили нејасноће,

дај нам објашњење избора

1990-2000,

2001-2012.

2013- до данас.

Колико су били слободни?

Можеш описно, а можеш, нпр. оценама од 1-10 за сваки период. Можеш да нађеш и неки трећи метод, само је битно да буде јасан.

1991-2000 štimani i kradeni, ali sloboda medija je ne bi verovao bila veca nego danas...pod SNSektom...

2001.-2012. mozda uslovno govoreci najslobodniji i koliko toliko kontrolisani...
Ali taj period ostaje upamcen po uvodjenju botova...uveo ih je DS tada...kao sto su po nesreci nam uveli i umiveni SRS tj SNS...
Botovanje koje je onda samo preslo u terminalnu fazu pod SNSektom posle...

2012.-2025 SNSektizam...mozda najcrnji period sto se tice slobode izbora, medija, botovanja, kradje, štimanja, batinjanja, kriminala u vlasti koji vise nije sramota, mislim i pre ga je bilo, ali je bar javno kao postojao neki sram i stid od istog...
Danas...pod SNSektom...kriminal je IN...biti kriminalac ili kur.va je mera zivotnog uspeha...

...

Back