POTREBNI SARADNICI MOZE BITI DODATNI POSAO A I GLAVNI , U DISTRIBUTERSTVU LEKOVA I CAJEVA NA BAZI BILJA SA VRHOVA TIBETA ZARADA IZVRSNA A SIGURNO POMAZETE LJUDIMA BEZ RIZIKA.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Moze li se prodaja organizovati u Spaniji ja mogu obezbediti lokal i mislim da bi dobro radili Ja sam tu 3 godine regularno......natali:POTREBNI SARADNICI MOZE BITI DODATNI POSAO A I GLAVNI , U DISTRIBUTERSTVU LEKOVA I CAJEVA NA BAZI BILJA SA VRHOVA TIBETA ZARADA IZVRSNA A SIGURNO POMAZETE LJUDIMA BEZ RIZIKA.
MOJA ADRESA JE natally@ptt.yuvesna1356:mene isto interesuje ja sam u münchenu ali o kojim proizvodima se radi
E PA VIDIS NESTO STO NEZNAS GLUPO JE DA PISES JA SAM ZIVI PRIMER SVEDOK ONO CEMU GOVORIM IMAM CRNO NA BELO OD SVOG LEKARA DA NE GOVORIM O LJUDIMA KOJI SU PROBALI OVAJ PROGRAM GODINAMA SE LJUDI LECE OD EPILEPSIJE NA PRIMER A JA SAD IMAM SLUCAJ KOJI RADIM I ZAO MI TE STO TAKO MISLIS IMAMO I TU IZVESTAJE OD LEKARA KOJI DEMANTUJU TVOJE TVRDNJE STO SE OVOGA TICE.bobanms:Sad je odgovor na mestu vazno je da ne skodiposto vecina tih
carobnih stvarcica uglavnom je sarena laza potkovana marketingom .
Ti preparati su uvek bili misticni i samim tim pokusavaju da nas ubede
da su resenje za sve probleme koje nismo do sada resili .
E kad se ispostavi da ti nisu pomogli vade se na kojekakve
izgovore te ovo te ono .
Mislim da vecina tih stvari i nije sa tih egzoticnih mesta
ali dozvoljavam mogucnost i da bude sa tog tibeta (dva plasta sena )
sameljes i prodajes kao caj![]()
EVO JAKO DOBRO PITANJE.OVI PREPARATI NEMAJU NUZ POJAVA KAO STO IMAJU SINTETICKI.DESILO MI SE DA SAM IZBACIVALA KAMEN IZ BUBREGA A USPUT POPRAVILA KRVNU SLIKU SREDILI SE HORMONI NA IVICI MULTIPLEKSA SAM BILA NE DAJ BOZE DA IKO ZNA KAKAV JE TO OSECAJ KAD COVEK PADA A SAD LETIM KAO ZMAJ.IMAM NALAZE KOD SEBE I SNIMKE A MISLIM DA VEDOSTIJNIJE OD TOGA NEMA NISTA.NIKOME NISAM OVO PREPORUCILA DO PRVA JA NISAM OSETILA SNAGU OVIH PREPARATA.bobanms:Recimo sta ce biti ako to cudo od preparata ne izleci deklarisanu bolest????
ili ne daj boze napravi neku komplikaciju .
Kako da reaguje onaj kome obecas izlecenje a do toga ne dodje ???
DUGACAK JE SADRZAJ OD URINARNOG TRAKTA DO NERVNOG SISTEMA AKO IMATE KONKRETNO PITANJE PITAJTE IMATE GORE MOJU ADRSU POSLACU ODGOVOR.bobanms:za cega sve imas preparate sta sve lece .???
Ako je Thyanchi Ili tako nekako, iskustvo je NIKAKVO> ako je nesto drugo-mozenatali:DUGACAK JE SADRZAJ OD URINARNOG TRAKTA DO NERVNOG SISTEMA AKO IMATE KONKRETNO PITANJE PITAJTE IMATE GORE MOJU ADRSU POSLACU ODGOVOR.
velika iluzija hahahahahamahamaja:Ako je Thyanchi Ili tako nekako, iskustvo je NIKAKVO> ako je nesto drugo-moze
To je znak da pojma nemate o cemu se radi jer iskustva imam ja moja i drugih koji su koristili preparate a vi mozete pisati samo o necemu sto znate nikako se se nemozete upustiti u nesto o cemu pojma nemate.mahamaja:Ako je Thyanchi Ili tako nekako, iskustvo je NIKAKVO> ako je nesto drugo-moze
Da samo ostro Natali.:mad:natali:To je znak da pojma nemate o cemu se radi jer iskustva imam ja moja i drugih koji su koristili preparate a vi mozete pisati samo o necemu sto znate nikako se se nemozete upustiti u nesto o cemu pojma nemate.
Da ali i vise od pola lekova zvanicne medicine ima samo "placebo"efekat i nista vise.:grin:intra:Veliki sam protivnik zarađivanja na tuđoj muci, podržavam alternativne pristupe liječenju ali da se time bave stručni ljudi i da su preparati ispitani u relevantnim institucijama.
Pa, pricam iz licnog iskustva Mnogo hvale, a secerna vodica!!! Kupila sam KALCIJUM ZA MOZAK,i CINK .Dadoh lepe pare za nista :x . Jos jedna MLM PREVARAnatali:To je znak da pojma nemate o cemu se radi jer iskustva imam ja moja i drugih koji su koristili preparate a vi mozete pisati samo o necemu sto znate nikako se se nemozete upustiti u nesto o cemu pojma nemate.
E PA VIDITE VI MISLITE DA SU TA DVA PREPARATA DOVOLJNA ZAVISNO OD CEGA STE ZELELI DA SE LECITE DESAVA SE DA LJUDI UZMU POLOVICNU TERAPIJU I DESI SE DA NE PONOVE ONDA AKO TREBA I TAKODJE DA NE UZIMAJU REDOVNO U DATOM TERMINU JA SVAKOME KOME PREPORUCIM OVU TERAPIJU KAZEM KOMPLET STA MORA I KAKO RADITI ISTO TAKO NIKOME JOS NISAM GARANTOVALA NESTO DA MOZE NESTO NEKOMPLETNO POLOVICNO IZLECITI. DRUGA STVAR JAKO BITNA JE DA SAM SVAKI DAN U SARADNJI SA LEKARIMA I NERADIM NISTA NAPAMET JOS NESTO PBOZNA SAM PRAVOSLAVAC TAKO DA SE NIKAD NEBI BOGATILA NA TUDJOJ MUCI TO JE VEC STRASNO LUPETANJE. TERAPIJU KOME PREPORUCIM ZNACI KAZEM U PRVOM MESECU TO I TO U DRUGOM TO I TO PA KOME SE SVIDI I SLUSA IZLECICE SE GARANTOVANO AKO NESTO IMA DA MI NIJE JASNO ONDA IMAM KONTAKT SA LEKARIMA UKLJUCENIM U OVAJ PROGRAM.AKO JE PREVARA ZASTO BI HRVATSKA OVE PREPARATE U APOTEKAMA IMALA VEC VISE OD 3 GODINE.mahamaja:Pa, pricam iz licnog iskustva Mnogo hvale, a secerna vodica!!! Kupila sam KALCIJUM ZA MOZAK,i CINK .Dadoh lepe pare za nista :x . Jos jedna MLM PREVARA