Zarada sa Fb strategijom

sedmica

Početnik
Poruka
14
Rad od kuće ... ili ne ... bilo gdje imate internet i FB možete raditi ovaj jednostavan posao ... zašto prigovarati ... Ako je sve tako simpl ... najbolji marketinški plan u 2013 i 2014 ... fb strategija ... koji radi u svijetu ... s tobom ili bez tebe ... za mnoge ljude put iz krize ili samo malo dodatnog prihoda. .. Kao što želite... jednostavno je prilika za svaki džep!

Ako ste zainteresirani za početak... Znam putu do uspjeha .. javite mi se na zs

ZS je privatna poruka... na slovenačkom... izvinjavam se, jer sam automatski tu kraticu :P

Nije ništa sa Amazonom... in na Fb radi se samo strategija oglašivanja, koja daje izvanredne rezultate... :)

Prekini molim te, ako neko hoće da pomogne sve napiše javno da ljudi mogu da pročitaju a ne da vabi korisnike preko privatnih poruka. Facebook je postao promašaj!

FB je dobar da privuces posetioce i mozda za SEO- Napravis stranicu i privlacis ljude na svoj sajt ili ako prodajes nesto

Pogledaj prvo video ili još bolje pogledaj statistiku svoje FB stranice pa uporedi koliko članova imaš i koliko njih vidi novi post. Od ukupnog broja članova ni 10 procenata ne vidi novi sadržaj. Facebook te primorava da platiš kako bi tvoj post bio vidljiviji (boost post) i zato je postao smeće i gubljenje vremena.

Pa ako imaš velike stranice, 10% po jednom postu može biti mnogo.
Sad to pomnožiš sa nekoliko postova na dan, svaki dan i to bude pristojan mesečni traffic, kod nekoga u rangu organskog, ili čak i većeg.

Moje stranice recimo nemaju nikakve veze sa ovim statistikama.
Nema klikova iz tih zemalja, i veoma često proveravam ljude potpuno random.
Čak štaviše, umesto ja da plaćam za klikove, facebook me sam promotuje.
Statistika odakle ljudi dolaze, je identična organskim posetama iz google-a.

Poslednja izmena:

Back