zarada preko youtube 100% provereno

• Začetnik teme Začetnik teme Bexo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bexo

Zainteresovan član
Poruka
433
Pozdrav svima
Da li ste znali da youtube placa za gledanje video klipova i njihovo komentarisanje ? Jednostavno sve sto treba da uradite je da se registrujete i oformite racun na Pay pal .

Svaki pogledan video - Surf Videos ( video ne mora da se odgleda do kraja ) 0.05 $
Svaki napisan komentar 0.10 $
Youtube placa dodatno za svakog vaseg referala ( ko se registruje preko vas )

Za svakog ko se registruje preko ovog linka http://www.paid2youtube.com/?r=olga8346 to jest za svakog mog referala
spreman sam da ne sebicno podelim jos par provereni sajtova ( saljem na pp ili mail ) na kojima se moze zaraditi neki dinar . Sve u svemu
mesecno se moze zaraditi od 100 do 300 evra u zavisnosti od aktivnosti na sajtovima .

Sve to lepo zvuci, a da li si mozda dobio neku isplatu do sada?

Jesam , dobio sam . Ne kazem da ce neko da se obogati , kazem da moze sasvim pristojna suma da se nakucka na par sajtova . Uostalom neverne tome mogu da probaju i da se sami uvere .
Ja sam recimo aktivan na 5 sajtova , provereni su i isplacuju . Normalno , ne moze bas to odjednom . Vremenom kad se sakupi broj referala polako i zarada raste .

Ne vidim tu nista cudno , , pojedini sajtovi jednostavno na taj nacin podizu aktivnost korisnika i samim tim i posecenost sajta sto dalje podize cenu oglasnog prostora tako da im se isplati da mali deo kolaca daju korisnicima . Prosta matematika . Sve sto poseceni sajt to skuplja reklama na njemu .

Poslednja izmena:

Back