Zarada od kuce

Mi nudimo zlatnu poslovnu mogućnost za ljude svih godina, nacionalnosti i životnih puteva - ljudi poput Vas.
Bez obzira da li želite dodatak svojoj zaradi part-time, ili želite povećati svoj potencijal zarade radeći full-time, postajući nezavisnim konsultantom dobijate fleksibilnost. Vi odlučujete kada ćete raditi i koje obaveze ćete ispunjavati.

Sa minimalnim početnim troškovima, mi vam pomažemo stvoriti posao od kuće.

Mogucnost

Danas, sve što Vam je potrebno za početak je odgovor na par jednostavnih pitanja.

* Mislite da niste plačeni onoliko koliko vredite / koliko ste zaradili?
* Sanjate da ste sam svoj šef?
* Zabrinuti ste o financijskoj strukturi svoje porodice?
* Dali Vam je potreban ekstra novac za trošenje?
* Želite li platiti sva svoja dugovanja?

Ako je DA odgovor na bilo koje od ovih pitanja, naša poslovna mogućnost mogla bi biti ono što tražite ili jedna od alternativa.

Pokrenite akciju

Mi želimo razgovarati samo sa ljudima koji su dovoljno ozbiljni kako bi ih uputili na TRENING.

Hoće li funkcionisati kod Vas?

Ako ste voljni naučiti, odgovor je DA. Ljudi žele kupiti proizvode koji su kod nas dostupni. Mi ćemo Vam pokazati kako ih staviti na tržište. Na vama je koliko novca želite zaraditi, a na TRENINGU će biti objašnjeni detalji koje ćete trebati znati.

Zamislite kako započinjete svoj posao da li kao dodatan ili osnovni posao i imate pristup svim potrebnim informacijama.

Svetska kompanija broj 1 koja Vam osigurava proizvod broj 1.

Profesionalci koji će Vas besplatno savetovati o tome kako se oglasiti i kako voditi svoj posao.

Nagrađivani svetski ekonomisti koji će Vas uputiti u to kako uvek biti u "poslu".

Informatička potpora koja će Vam pomoći unaprediti poslovanje i bez poznavanja tehnologije.

Rezultati koje vidimo svaki dan

1. Velik broj različitih svedočanstava RAZLIČITIH ljudi koja želimo podeliti sa Vama.

2. Nema ograničenja, bez obzira na godine, Vašu prošlost, nacionalnost, obrazovanje, ukoliko ste ozbiljni ovde smo da Vam pomognemo.

3. Stotine hiljada pojedinaca već su deo poslovanja baziranog na radu od kuće.

Morate pokrenuti akciju kako bi poboljšali način života!

Zamislite da Vam možemo pokazati kako zaraditi novac u 30 dana?!?

Sve se svodi na: AKO STE OZBILJNI - MOŽEMO!!!

Zašto ne Vi??

Prednosti

Bez obzira da li ste domačica, zaposlenik ili preduzetnik, mi Vam dajemo oruđe kako biste započeli svoj posao i kako biste sa svojim poslom došli gde sami želite.

Naš kompletni trening distributera i sastav podrške uključuje:

* Mesečni STS koji Vas uči o poslu
* Vikendi za razvoj kako bi izoštrili veštine
* Proizvodi koji se prikazuju na TV i poslovni treninzi - sve zajedno na HBN (našoj satelitskoj stanici)
* Podrška interneta dostupna 24h
* Extravaganza-e, godišnji internacionalni događaji za networking, trening...
* Saveti od Medicinsko-Savetodavnog odbora i Ministarstva
* Efektivna literatura i promotivni alati koji će pomoći Vašem uspehu
* Wellness treninzi, seminari i još mnogo toga

Kompanija

Poslujemo celim svetom sa sedištem našeg glavnog partnera u USA. Nudimo fantastičnu tehnološku i marketinšku potporu.

*

Promet u svetu u 2009. g. 3.8 milijardi USD.

Kompanija je osnovana pre više od trideset godina i prisutni smo u 72 zemlje sveta.

Vodeca kompanija na najvecem rastucem tržištu - dobrobiti = WELLNESS
Vrhunski naucno-medicinski i savetodavni odbor

Kako menjamo živote?

Svakog dana uspevamo na neverovatne načine, pomažući mnogima kao i Vama da poboljšaju život kroz

* visoko kvalitetne proizvode koji kombiniraju najbolje od medicine i prirode
* dokazanu poslovnu mogućnost koja osposobljava ljude da postignu svoje snove, ciljeve i ambicije

Cinjenice

Rad kod kuće otvara neverovatne mogućnosti uživanja sa porodicom.

Ovi mesečni prihodi omogućili su mnogim našim kolegama da pošalju svoju decu u privatne škole, takođe da ih pošalju u mnoge udaljene krajeve da upoznaju različite kulture i nauče nove jezike.

Ako možete naći nekog ko je uspešan, kopirati ga, biti u tome dosledni, možete dobiti isti rezultat. Mi smo uspešni. Naš program je dokazan.

Vi možete uspeti pre nego što smo mi, zato što mnoge metode i alati koje smo mi usavršili tokom zadnje dve godine nisu postojali kada smo počinjali.

Kada donesete odluku da potaknete akciju danas, možete nam se, pridružiti stotinama prosečnih ljudi koji su odbili da postanu jedni od onih što umiru u besparici nakon 40 godina rada!

Ne činite grešku misleći ,"Ako ću više raditi ili ako ću više sati raditi na poslu zaradit ću više." U mnogo slučajeva činjenica je: Bez obzira koliko brže strojovođa radi ili koliko se više stručnih ljudi dovede u posao, njihove plate se neće značajno promeeniti. Postoji samo ograničen broj sati u danu i samo toliko jedna osoba može raditi. To je razlog zašto mnogi lekari, advokati i drugi visoko plaćeni profesionalci rade naš posao sada.

Morate započeti s novim planom SADA! Morate načiniti promene u sadašnjem životu da bi kasnije mogli dobro živeti.

Back