Quantcast

Zarada na internetu

vitanovicd

Početnik
Poruka
18
Ukoliko Želite da se bavite ispunjivanjem anketa onda ovo je prava stvar za vas.Reč je o sajtu Market Agent.

Kompanjia Market Agent je poznat po tome što iztražuju tržiste pomoću saradnicima sa popunjavanjem aketa.Ankete šalju svakog meseca.Poštoji više razloga da se registrujete kod njih.Prvo za svaku popunjenu anketu dobijate bonus poene što lako možete da pretvoriti u novac.U isto vreme svaka anketa je i lutrija.

Za registraciju dobijata 150 poenta što odgovara 1,5 evra.Da biste dobili svoj novac 200 poena i 2 evra treba da se sakupi.Poželjno je imati Pay Pal nalog jer za roku 24 sata novac legne na vaš raćun.Ali ima i mogućnost izplata preko Moneybookersa.

Završetkom ispunjavanje anketa dobijate od 50-250 poena zavisnoti od dužina texta.
http://www.marketagent.com/
 

Djika junior

Domaćin
Poruka
3.698
Nadam se da sam na pravoj temi, pa bih da postavim pitanje:

Primetila sam jedan sajt koji nudi zaradu ( preko Adsens-a ) ukoliko postanete autor sajta. Pošto ja ne znam gotovo ništa o tome a o tom Adsensu ponajmanje, pitala sam jednog druga za savet i on mi je objasnio neke osnovne stvari, npr da zarada i ne zavisi od broja napisanih tekstova kao što je navedeno u oglasu, već od broja ,,klikova". Na neki način je povezano, da, ali opet nije dobro objašnjeno, po meni.

Konkretno zanima me kolika može biti zarada od toga, ako bih unosila jedan tekst dnevno, npr. i da li moj nalog može da se zloupotrebi, pošto ja nemam svoj sajt, već moram da koristim tuđi ( mislim na sajt autora koji je postavio oglas za zaradu) ?

Da li se neko bavio pisanjem tekstova za tuđi sajt i kakva su vaša iskustva?
 

Hollow_man

Obećava
Poruka
88
Kako Zaraditi Novac Na Internetu (RADI PROVERENO JE IMATE I SLIKE KAO DOKAZ ! I VEOMA JE JEDNOSTAVNO)

Zelim da vam pokazem kako da zaradite novac online preko sajta koji se zove Ad mimsy - Get Paid to View Ads. Naravno danas ste na puno stranica videli gde pise kako lako zaraditi novac,ovim nacinom cu da vam pomognem i da vam dokazem da je moguce zaraditi novac preko interneta... najvaznije je samo da budete uporni i radite dnevno oko 5 minuta tj. klikate reklame (koje se nalaze na View Ads).. Za svaku reklamu dobijete 0.005 ili 0.002 novca tj centa, medjutim to nije prava zarada.. morate da se potrudite da nadjete sto vise referala (prijatelja koji ce da se registruju preko vaseg linka,koji vam stoji u Invites) i da oni rade isto sto i vi (gledaju reklame), kada oni to urade, vi dobijete pare.. sto se vise njih registruje na vas link, to vise para...broj referala koji to urade pisace vam u "Invites" pod "Referrals"...kliknete na taj broj i vidite koga ste uveli... pare mozete zaradjivati i u "Offers".
- Na pocetku ce to biti mali iznos.. ali verujte mi nakon nekoliko meseci ce vam se to isplatiti.. samo skupljajte jednog po jednog referala i videcete (najbolje preko internet mreza,facebook,youtube,twiter itd..) sa 50 referala mozete imati mesecnu zaradu od 120 dollara ili 100 evra...ponavljam nije prevara! (pogledajte slike ispod da biste se uverili)
- Kasnije, kada budete zeleli da podignete novac trebate se registrovaati i na Payza vas online racun i preko Ad mimsy prebacite pare na vas Payza racun i onda na vasu kreditnu karticu i lepo uzmete pare u banci...(vazi za sve drzave).
- Sva pitanja mozete postaviti na forum.

Ko hoce moze poceti od danas zaradjivati.. evo vam link, registrujte se ako biste hteli, ipak sam vam pomogao..

http://www.ADmimsy.com
 
Poslednja izmena od moderatora:

pistolj

Početnik
Poruka
1
Možete pogledati ovaj sajt!
http://justgetmoney.com/
Ja sam lično počeo bez uloga i samo od referala za 15 dana dobio 16.20 $!!
Na početku dobijate 10$ koji se aktiviraju nakon 30 dana i za to uz doplatu kupujete pozicije od 15 $ koje vam donose
2,2 % dnevno, 70 dana!
Ima i drugih opcija, pogledajte!!!
 
Poslednja izmena od moderatora:

Luka Bralo

Početnik
Poruka
1
Ukoliko imate ovakav sajt ili slicne tematike - What is Android - javite mi se za saradnju. U pitanju je agencija iz Londona, sve sto treba je da postavite text koji cete dobiti gotov i da stoji godinu dana. Dobija se od 30-50$ po textu. Mora u startu biti na naslovnoj strani ali mogu se kreirati one stranice 1,2,3,4,5... i kako postavljas nove vesti (neke svoje) nije problem ako njihov text ode na neku drugu stranicu.
 

Бели Архангел

Poznat
Banovan
Poruka
7.501
Ово је експериментална фаза. Потребно ми је десет реферала да би добио инстант исплату. Свако ко буде мој реферал добија на PayPal $100 Ово важи само за првих десет.. Поштено?

Пробајте!
 
Poslednja izmena od moderatora:

viribus

Početnik
Poruka
35
U svakom slučaju, svatko tko napravi pametan sajt koji će imati dovoljno posjetitelja može se nadati zaradi, ako iskoristi neke od mogućnosti oglašavanja, ja osobno imam jedan na kojemu imam Google oglase i mogu kazati da zarada od 200 eura mjesečno nije za baciti, nije da se bogatim sa time, ali lijepo dođe za neke sitne troškove :D
 

xitm3n

Aktivan član
Poruka
1.473
mozda moze, ali meni deluje nesrazmerno odnos ulozenog truda i zarade. Ja na primer crtanjem 15 minuta dnevno, mesecno izadjem na oko 300 evra za sada, a koliko moze mesecno kliktanjem 15 minuta dnevno da se zaradi?
 
Top