Zara-obuća

CoaSamuraj

Zainteresovan član
Poruka
155
Pozdrav forumaši, zanima me da li neko ima iskustva sa kvalitetom muških cipela iz Zare? Nema sumnje da su im modeli lepi za oko ali kakav je kvalitet istih jer cena im se kreće oko 7.000 dinara pa naviše a to ako ćemo se složiti i nisu baš male pare. Naravno mogu da odem do radnje i da isprobam i da steknem neki utisak nije to problem ali me zanima da li ima neko ko ih koristi na duže staze pa da može da podeli svoje iskustvo. Hvala! ;)
Pošto postoji naravno dosta modela muških cipela priloži sam datoteku kako bi mogli da se orjentišete na koji model mislim ili sam izgled.
 

Prilozi

  • Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    21,4 KB · Pregleda: 20
Koje brendove preporučuješ gde mogu da odem da kupim neke slične cipele kao ove a da nije OFFICE SHOES :D
Sve zavisi koliko novca zelis dati... Geox su meni na primer super. Ja sam, posto sam cesto po Italiji sluzbeno bivao zadnjih godina sebi tamo kupovao u Pita Rosso prodavnicama i jos uvek imam zaliha. Kod nas koristim Cat za zimu i imam Skechers patike (valjda se tako pisu mrzi me da gledam). Razmisljao sam se da odem do Strugara u Kralja Petra i tamo narucim jedan rucni rad... No nikako da odvojim tih 200-300 koliko je tamo 'dobar dan' :D Sada posto cekam preseljenje na nemacko govorno tlo, nadam se da cu moci :D
 

Back
Top