S
Sunchana
Gost
zar vam nije žao jadnih ribica dok se koprcaju? ako ih vraćate u vodu zar vam nije žao da im cepate usne? i sve samo radi sebičnog zadovoljstva!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zar tebe nije zao prasencete?Sunchana:zar vam nije žao jadnih ribica dok se koprcaju? ako ih vraćate u vodu zar vam nije žao da im cepate usne? i sve samo radi sebičnog za
dovoljstva!
nije nam zaoSunchana:zar vam nije žao jadnih ribica dok se koprcaju? ako ih vraćate u vodu zar vam nije žao da im cepate usne? i sve samo radi sebičnog zadovoljstva!
a jel tebi bilo zao kad si svojoj ribici iscepala usta?Sunchana:zar vam nije žao jadnih ribica dok se koprcaju? ako ih vraćate u vodu zar vam nije žao da im cepate usne? i sve samo radi sebičnog zadovoljstva!
sreco nemoj da peres ves iAnonymous:A zar tebe nije zao prasencete?Sunchana:zar vam nije žao jadnih ribica dok se koprcaju? ako ih vraćate u vodu zar vam nije žao da im cepate usne? i sve samo radi sebičnog za
dovoljstva!
zar vam nije žao jadnih ribica dok se koprcaju? ako ih vraćate u vodu zar vam nije žao da im cepate usne? i sve samo radi sebičnog zadovoljstva!
slusaj nemoj da vredjas ja recimo sam svaku ribicu koju sam upecao vratio u vodu. nijednoj dosad nisam "iscepao" usta.![]()
Pogledaj kad je zadnji post postavljen.....
![]()
.zar vam nije žao jadnih ribica dok se koprcaju? ako ih vraćate u vodu zar vam nije žao da im cepate usne? i sve samo radi sebičnog zadovoljstva!
a jel tebi bilo zao kad si svojoj ribici iscepala usta?
vlada KG
Da ne duzim, nego da kazem nesto sto ponavljam svima onima koji zale upecane ribe i ulovljenu divljac.
Ko je nama, homo sapiensima, rekao da smo najvrednija i najneprikosnovenija bica. Niko.Kao sto to niko nije rekao ni bilo kom drugom bicu. Jedemo tako sto nesto mora da nastrada. Danas lovimo iz zelje za lovom i ribolovom.
Sto se vegetarijanaca tice.... Ko je njima rekao da su vredniji nego biljke koje jedu. I one su stvorenja sa ove planete...ravnopravna.
Komarci, mravi, muve... ko je coveku dao za pravo da bude iznad tih bica. Nije ih on stvorio, vec su nastali uporedo sa covekom. I ko nam daje za pravo da ih unistavamo kad god mislimo da nam smetaju.
A tek virusi i bakterije!!! Ako su mali mozemo da ih napadamo penicilinom, serumima i cime vec, a!!!
Ubijamo ih na milijarde za par dana kad god malo prikasljemo. Pa i oni su kompletna ziva bica. Iako mala.
A vi se uhvatili za ribe. Ha!
E, pa sad kad ste sve ovo lepo procitali, vecina je vac smislila da me napadne raznim tvrdnjama. Al nemojte. Sve sam vec cuo.
Rezultat nije ili sve izlovite ili ne lovite nista. Rezultat je u ravnotezi. Posadi dva drveta, pa slobodno poseci jedno. Cuvaj i odrzavaj vodu, sumu, ribu, divljac, pa onda izadji i pecaj kao sportski ribolovac, a ne mrezom i dinamitom. I imace svega za svakoga.