zar vam nije dosta provizija?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
2.386
Jedan poznanik mi radi u Portugalu u firmi koja projektuje i izradjuje mostove i dali su ponudu za izradu mosta na autoputu kod beske i to most koji je dugacak kao i stari koj metar tu i tamo i cena mu je 19 miliona eura a ovi (pa nazovite ih vi kako god hocete al posle to treba neko da plati) momci oce da prave most preko ade za 110 miliona eura ...???
pa jesam li ja zato isao da me policija bije i poliva vodom u zimu ? pa malo je para za provizije bilo od garaze kod starog dvora i od onih duplih nadvoznjaka kod nove sportske hale koju nazivate arena a ona banda od pre limes .... pa nemam reci ... isti ste bre lopovi ko i komunjare!!!!
zivela crna ruka ... da se samo rodi ponovo apis pa da vas posalje tamo gde ste zasluzili .... sramota bre ... pa kako vas nije sramota i bre strah na kraju krajeva ... ma neko ce jaja da vam zavrne bre lopovi!

pa zna se da je jedna od najjacih mafija gradjevinska, ne kod nas, vec generalno gledano.

kada bi ste znali kako kod nas stvari funkcionisu od izdavanja uslova, idejnih i glavnih projekata, revizije, tendera, dozvola i izvodjenja itd ne biste verovali koliko ima prilika za ugradjivanje, koliko je korupcija 'normalna' stvar i kako niko ne bi odbio mito.
a gde srbin da propusti sansu da se ugradi :?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back