Zar opet propala nadstrešnica??!

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
234.994

FOTO: Otpao betonski komad nadstrešnice Doma zdravlja​

Otpao betonski komad nadstrešnice na metar od mene, a pored glave jednom detetu, danas popodne. Srećom, niko nije povređen. Nadstrešnica Dom zdravlja "J. J. Zmaj".

Stajao sam ja i dva dečaka...pored mene metar, i palo pored dečaka.

1742679242020.png

https://www.mojnovisad.com/megafon/foto-otpao-betonski-komad-nadstresnice-doma-zdravlja-id3596.html

Šta još treba da se desi da bi se više povelo računa o održavanju objekata?

Ja ne znam ko je nadležan za nadvožnjak ( izvinjavam se što idem možda u off ). Pitaću rođake. Jedino što znam je da je asfalt pukao na nekoliko mesta i da..neće biti iznenađenja ako se nešto strašno desi.

Do pada nadstrešnica, do pada plafona, do svega što se ovde zida došlo je zbog korupcije. Ljudi plaćaju da bi dobili posao, i nebitno je koliko su stručni, da li su stručni.

Ovde sada mislim i na državne objekte ali i na zgrade koje zidaju privatne firme.

Ali neću dalje da širim temu.

Ja ne znam ko je nadležan za nadvožnjak ( izvinjavam se što idem možda u off ). Pitaću rođake. Jedino što znam je da je asfalt pukao na nekoliko mesta i da..neće biti iznenađenja ako se nešto strašno desi.

Do pada nadstrešnica, do pada plafona, do svega što se ovde zida došlo je zbog korupcije. Ljudi plaćaju da bi dobili posao, i nebitno je koliko su stručni, da li su stručni.

Ovde sada mislim i na državne objekte ali i na zgrade koje zidaju privatne firme.

Ali neću dalje da širim temu.
Jesu li lokalci prijavili to negde, recimo u opštinu ili policiju?

Back