Zar je vazno ko je kriv?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.310
Jedna ljubavna tema..
Kada izgubite voljeno bice koje vam je do tog trenutka bilo sve, da li trazite krivca.Neko je uvek kriv,zar ne? Ili nije..?Kada vise nicega nema.Njega/nje nema i vi ste svesni toga.Da li je sustinski vazno ko je kriv..mislim..mozemo reci da je on bio sa stotinu maski ili da je ona ta koja je kriva za kraj..svejedno..mozemo kopati po svemu do beskonacnosti i traziti razloge za sve..ali na kraju, zar je vazno ko je kriv,kada se vec sve to desi..kada ono sto smo bili vise nismo..

Jedna ljubavna tema..
Kada izgubite voljeno bice koje vam je do tog trenutka bilo sve, da li trazite krivca.Neko je uvek kriv,zar ne? Ili nije..?Kada vise nicega nema.Njega/nje nema i vi ste svesni toga.Da li je sustinski vazno ko je kriv..mislim..mozemo reci da je on bio sa stotinu maski ili da je ona ta koja je kriva za kraj..svejedno..mozemo kopati po svemu do beskonacnosti i traziti razloge za sve..ali na kraju, zar je vazno ko je kriv,kada se vec sve to desi..kada ono sto smo bili vise nismo..

Ja nisam nikad izgubio voljeno bice, imao sam samo jednu curu u zivotu a ona me nikad nije ostavila.

Valjda joj je zao da me ponudi drugoj.

ko kopa po tome ko je kriv , za njega još uvek nije kraj , bori se, koprca, a to znači da još uvek ne može nikog da optuži, a i da može onda je to za pokušaj jer se još uvek bori ...
kad prestane borba onda je kraj , a tad je sasvim nebitno ko je kriv...

kokoš ili jaje ? ;-)

meni je jedna stvar vazna, ali stvarno- da znam da sam bila korektna prema osobi, da znam da svesno nisam uradila nista njemu nazao, da znam da sam probala da nesto eventualno sredim, ukoliko mi je stalo da to traje. eto. kad ja sebi mogu da kazem da sam to sve uradila, ne zanima me nista vise.

meni je jedna stvar vazna, ali stvarno- da znam da sam bila korektna prema osobi, da znam da svesno nisam uradila nista njemu nazao, da znam da sam probala da nesto eventualno sredim, ukoliko mi je stalo da to traje. eto. kad ja sebi mogu da kazem da sam to sve uradila, ne zanima me nista vise.

Ma da ti si cocafa, cvrsta zena velikih sisa i jakog karaktera, nikad se ne zaljubljujes. Uvek imas najbolje tipove koje svaki put sutnes, a oni te mole da ih ponovo primis a ti vec uveliko kucas poruke drugome.

Jedna ljubavna tema..

Zar nemislite da je ovo i suvise komplikovano za ovo doba dana?
PS-20:07

Ne nije vazno ko je kriv, jer je za problem potrebno minimum dvoje. Znachi ne moze samo jedan biti skroz kriv. Uvek neki postupak, povlachi reakciju...i tako u nedogled...
Ako dvoje u vezi ne mogu da reshe problem pucaju. Pucanje veze, je dokaz da ipak ne funkcionishu dobro, a nakon kraja nema svrjhe raspravljati ko je kriv. Tada se usresredjujesh iskljuchivo na sebe, i na to kako da se shto pre vratish u normalu...

Jedna ljubavna tema..

prvo sto mi je palo na pamet posle tvog posta je jedan muskarac kojeg sam
"odbolavala" uz kompletno i konstantno ispitivanje sebe, njega...svega...:roll:

sa ove vremenske distance...ne samo da je nebitno ko je kriv...cak mi je smesno moje
"visemesecno bolovanje"...:)

Ko je kriv? Ko je kriv?

Zar je vazno ko je kriv dok me pitas gdje si?
Zar je vazno ko je kriv kad se vec sve to desi?

Kad zapalim dvije cigare k'o jednu,
a nepoznate cure pitaju da sjednu,
a ja trazim tvoju ruku u dzepu mog kaputa,
i tramvaj se vuce za mnom k'o da luta.
Ko je kriv? Ko je kriv?

Back