Zar je moguce?

zoranpetrovic84:
Niko od vas ne studira istoriju,ili niko nece da mi odgovori!?!?!?Stvarno sam u velikoj dilemi da li da upisujem sledece godine...stvarno mi treba vas komentar...najvise me brine zaposlenje...?
Hvala jos jednom!
Pametno sto te brine zaposlenje. Kako ti mislis da zivis od toga uopste?

Одреди приоритете, историја или паре. И са историјом ћеш ти наћи запослење, али наравно, никада се нећеш обогатити.
Не само у историји него у било чему за шта се определиш, не задовољавај се са оним што си постигао него увек стреми ка већем и не брини за будућност. Историја је учитељица живота, преписуј од исоричара :wink:

Ако толико волиш историју, студирај то и тиме се бави у животу, зажалићеш 1000 пута, али замисли како ћеш жалити ако до краја живота свако јутро идеш на посао који мрзиш а жалиш за историјом.

zoranpetrovic84:
Niko od vas ne studira istoriju,ili niko nece da mi odgovori!?!?!?Stvarno sam u velikoj dilemi da li da upisujem sledece godine...stvarno mi treba vas komentar...najvise me brine zaposlenje...?
Hvala jos jednom!

:D

Umesto klasicnu istoriju, savetujem ti da pocnes da studiras Bibliju. Videces i zaprepastices se! Saznaces sta je prava istorija!

:wink: :wink: :wink:

Back