Zar je moguce da smo mi tolika stoka?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
absonic:
hmmm....

marlon, ajd vidim da znas ti tako te stvari tu i tamo - znas li nesto za nekog popa kome se tito ispovedio. . . cuo sam neke price, tacnije nacuo pa me zanima znas li nesto . . .
Ma ima prica i prica... pricalo se i da je Micun jahao popa 68 :lol:... ne znam za to, ali ako ga je iko ispovedio to nije bilo ovde, vec tamo gde je Mikelandjelo radio kupolu. :lol:

Zar je moguce da smo mi tolika stoka?
Neko je pokusao citirati i neke umnije licnosti
pa onda neka tako i ostane.
A sta se autora pardon izvinjavam se osobama koje su inace autori u zivotu.
Dakle sta se tice novinarcine, koji je to napisao posle porcije bljutavog
podgrijanog pasulja i krstenog vina nije za cuditi se.Taman tolika je cena
jedne tezge od pljuvacine u nekih skotova koji sebe pokusavaju
nazvati novinarima.

absonic:
hmmm....

marlon, ajd vidim da znas ti tako te stvari tu i tamo - znas li nesto za nekog popa kome se tito ispovedio. . . cuo sam neke price, tacnije nacuo pa me zanima znas li nesto . . .

Josip Broz Tito JESTE tražio 02.05.1980. godine, 2(dva) dana prije smrti rimokatoličkog svećenika koji ga je ispovijedio i dao poslednju pričest, kako to kanoni RKC zahtjevaju....
Mogla je to biti i SPC, da je Tito bio Srbin.....Bitno je da se on u poslednjim trenucima svoga života vratio onom koga je pokušavao iskoreniti u zemlji kojom je despotski vladao- SFRJ! 8-)

marlon:
Ma ima prica i prica... pricalo se i da je Micun jahao popa 68 :lol:... ne znam za to, ali ako ga je iko ispovedio to nije bilo ovde, vec tamo gde je Mikelandjelo radio kupolu. :lol:

Не знам за Мићуна... али за Бакочевића знају Ужичани да је јахао свештенике... а Амброз се исповедао у Ватикану... и мунуо силну лову... говоркало се ту још и око оног црвеног слова у календару које је гласило: Јосип радник - а сада га нешто не видим... :lol: :lol: :lol:

п.с. неки су писали и о томе да је Броз Черчилов ванбрачни син... има ту свашта...

eremita:
Не знам за Мићуна... али за Бакочевића знају Ужичани да је јахао свештенике... а Амброз се исповедао у Ватикану... и мунуо силну лову... говоркало се ту још и око оног црвеног слова у календару које је гласило: Јосип радник - а сада га нешто не видим... :lol: :lol: :lol:

п.с. неки су писали и о томе да је Броз Черчилов ванбрачни син... има ту свашта...
Ma metalski radnik iz naroda....:lol: sa manirima, negovanim rukama, poznavao vestinu macevanja....necu vise.. i meni je smesno :lol::lol::lol:

analiticar:
Josip Broz Tito JESTE tražio 02.05.1980. godine, 2(dva) dana prije smrti rimokatoličkog svećenika koji ga je ispovijedio i dao poslednju pričest, kako to kanoni RKC zahtjevaju....
Mogla je to biti i SPC, da je Tito bio Srbin.....Bitno je da se on u poslednjim trenucima svoga života vratio onom koga je pokušavao iskoreniti u zemlji kojom je despotski vladao- SFRJ! 8-)

Хах... 2 дана пред смрт се "исповедио" - па њему не би било довољно ни 2 године да се сваки дан исповеда, сатрап... :roll:

eremita:
Хах... 2 дана пред смрт се "исповедио" - па њему не би било довољно ни 2 године да се сваки дан исповеда, сатрап... :roll:

Bitno je da se on vratio Bogu.....I na kraju se sve vratilo kao što je i bilo.....Srbi su se Bogu hvala, vratili svojoj pravoslavnoj vjeri, Hrvati je nisu ni napuštali, tako su odgajani, šta ćemo mi tu...

analiticar:
Kao istorićar i to magistar istoriskih nauka, Marlone, daj me prosvetli koje su to Hitlerove dobre strane i zasluge????? :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol::lol::lol: Ti bre analiticaru ne das ljudima da imaju svoje filozofsko misljenje. Sad ti mislis da cu da kazem to sto je smanjio jevrejsku populaciju... Ovo sam pisao bez winka zato sto su uvek svi u pravu. I oni koji zapocnu rat i oni koji se brane od njih. Znaci Hitler je zlotvor, jel tako? Kako onda objasnjavas toliki narastajuci fasizam u svim zemljama razvijenog sveta kojim se toliko ponosis. I molim te nemoj mi odgovarati floskulom da uobrazavam.

marlon:
Pa Hitler je bio u pravu sa jedne strane.... a saveznici sa druge. To je opstepoznato.
Nisam tako mislio. Hteo sam da kažem da se mi svađamo oko toga da li su bolji četnici ili partizani. Da li je to važno? Nije, jer dok se mi svađamo oko toga, naše fabrike, polja i stada prodaju akcionari u skupštini bogativši se na taj način. I tako se mi svađamo i počnemo da se ubijamo međusobno, i na kraju bivamo namagarčeni.

marlon:
:lol::lol::lol: Ti bre analiticaru ne das ljudima da imaju svoje filozofsko misljenje. Sad ti mislis da cu da kazem to sto je smanjio jevrejsku populaciju... Ovo sam pisao bez winka zato sto su uvek svi u pravu. I oni koji zapocnu rat i oni koji se brane od njih. Znaci Hitler je zlotvor, jel tako? Kako onda objasnjavas toliki narastajuci fasizam u svim zemljama razvijenog sveta kojim se toliko ponosis. I molim te nemoj mi odgovarati floskulom da uobrazavam.

Колико се сећам Хића је у прво врреме подигао своју тј.Немачку нацију из блата... а што је после откачио, то је друга прича... ех, сада данас неки говоркају да је и он Јеврејин... не знам да ли је то могуће... 8-) али чињеница је да главни масони у Немачкој нису страдали - него су збрисали... и оставили свој народ на милост и немилост...

absonic:
ovo je komentar dat na clanak koji govori o Jovanki Broz i njenom zivotu u onoj kucerini i o buketu ruza koji su joj novinari NOVOSTI dodelili link:http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=10&status=jedna&vest=83603&datum=2006-01-02

molim vas da obratite paznju na ovaj podebljani deo!
Srbija opljackana od strane izbeglica

I zato sto su opljackali drzavu oni zive u prihvatnim centrima....

Bruka i sramota! :x
Pa jos ih i iz tih prihvatnih centara nasilno iseljavaju, doduse ne svi...
http://forum.krstarica.com/threads/78765#1

Taj sto je to pisao za izbeglice je neka zesca budala, ili mozda previse gleda b92
Lepo je o tome jos onomad pevao Bora:

"Beograde, Beograde
U bodljikave zice nek' te ograde
Da ne udju izbeglice
Velike su izelice
Izaci ce na ulice
Pomerice nam guzice
Beograde, Beograde
Nek' idu kuci,
Lepse je bez njih

Beograde, Beograde
U bodljikave zice nek' te ograde
Skocice do Tolstojeve
Polomice one leve
Bice love kao pleve
Sve ce tamo da poseve
Beograde, Beograde
Nek' idu kuci,
Lepse je bez njih

Neka se vrate medj' Hrvate
Pa nek' se mlate svaki dan
To sto su Srbi vazno nije
Neka ih bije ko god zna.."

:evil:

analiticar:
Па видим ја вама шкуторима тито узор:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back