Стефан ИПХ
Iskusan
- Poruka
- 6.118
bl voli patrijarha ovaj papu ovaj jevreje ovi satanu............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam to tako hteo da kažem. Hteo sam da poentiram da se svi mi previše ponosimo što smo pripadnici nekog naroda ili grupe, umesto toga da smo ponosni na to ko smo mi. I tako mi ispadamo glupi, jer umesto da radimo, mi se svađamo oko toga ko je bolji.Astrodita:Ne mogu da verujem da je neko to mogao da napise? Covek je coveku vuk, sto sam starija ,sve vise u to verujem! Veliki i mudri Nikola Pasic je za nas Srbe rekao da se nikada necemo sloziti kao ni "rogovi u vreci". I , bio je u pravu!
absonic:ovo je komentar dat na clanak koji govori o Jovanki Broz i njenom zivotu u onoj kucerini i o buketu ruza koji su joj novinari NOVOSTI dodelili link:http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=10&status=jedna&vest=83603&datum=2006-01-02
molim vas da obratite paznju na ovaj podebljani deo!
Srbija opljackana od strane izbeglica
I zato sto su opljackali drzavu oni zive u prihvatnim centrima....
Pa iz ovoga se i vidi kolika smo stoka kad je jedan kriminalac bio u skupstini i jos drzao govor!!!!!miskov:isto je to reko i pokojni Arkan u skupstini Srbije
Nije nego se mi ponašamo glupo. Umesto da radimo zajedno, mi se svađamo oko toga ko je bio u pravu tokom Drugog Svetskog Rata.panther:Pa iz ovoga se i vidi kolika smo stoka kad je jedan kriminalac bio u skupstini i jos drzao govor!!!!!
Zilot cacanski:bl voli patrijarha ovaj papu ovaj jevreje ovi satanu............
absonic:ovo je komentar dat na clanak koji govori o Jovanki Broz i njenom zivotu u onoj kucerini i o buketu ruza koji su joj novinari NOVOSTI dodelili link:http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=10&status=jedna&vest=83603&datum=2006-01-02
Цитат:
Treba se pitati gde su pravi vlasnici te otete Vile na Dedinju nestali i sta je njen muz Hrvat Tito sa njima uradio. Ja znam da vlasnici te otete Vile gde Licanka Jovanka danas zivi na Dedinju, pripradala je predratnom beogradskom trgovcu, koji je zahvaljujuci Tito zavrsio u krecani, kao i Ivan Stambolic. Nije se bavio politikom niti je bio u bilo kakvoj vojsci. Tako da drugovi neka novo nastale banana drzavice koje su nastale zahvaljujuci Hrvatu Titu i Jovanki neka se oni brinu za njenu egzistenciju a ne Srbija koja je opljackana doslaljica iz Bosne, Krajine, Like......
molim vas da obratite paznju na ovaj podebljani deo!
Srbija opljackana od strane izbeglica
I zato sto su opljackali drzavu oni zive u prihvatnim centrima....
Бл:Патријарх Павле то није никада рекао, то му је пришио Б 92
Zilot cacanski:bl voli patrijarha ovaj papu ovaj jevreje ovi satanu............
Da u pravu si za to da je Arkan bio kriminalac,ali iznad svega toga on je bio i patriota,A sta su sad ovi sto su na vlasti?U koju kategoriju se mogu svrstati strani placenici?panther:Pa iz ovoga se i vidi kolika smo stoka kad je jedan kriminalac bio u skupstini i jos drzao govor!!!!!
Kakav crni patriota je bio arkan? Obican kriminalac i ubica, a ako mislis na ono sto je "oslobodio" u hrvatskoj od bele tehnike, namestaja i ostalog bolje bi mu pristajao epitet OSLOBODILAC!!!!!!!!!!!!miskov:Da u pravu si za to da je Arkan bio kriminalac,ali iznad svega toga on je bio i patriota,A sta su sad ovi sto su na vlasti?U koju kategoriju se mogu svrstati strani placenici?
Sta je on radio po inostranstvu to me ne interesuje,ja gledam sta se ovde radi.Gledam ove lopove sad sta rade,sto prodadose sve sto se moglo prodati.panther:Kakav crni patriota je bio arkan? Obican kriminalac i ubica, a ako mislis na ono sto je "oslobodio" u hrvatskoj od bele tehnike, namestaja i ostalog bolje bi mu pristajao epitet OSLOBODILAC!!!!!!!!!!!!
Tada to nije bilo inostranstvomiskov:Sta je on radio po inostranstvu to me ne interesuje,ja gledam sta se ovde radi.Gledam ove lopove sad sta rade,sto prodadose sve sto se moglo prodati.
To je tvoje misljenje da je to bruka.Ja recimo smatram da je bruka to sto je takav lik kao sto si ti stavi sliku hrama Svetog Save za avatar.panther:Pa bruka i sramota za srpski narod da pored jednog Vojvode Živojina Mišića na Zejtinliku stoji slika i onog kriminalca Arkana!!!!!!!
miskov:To je tvoje misljenje da je to bruka.Ja recimo smatram da je bruka to sto je takav lik kao sto si ti stavi sliku hrama Svetog Save za avatar.
Vidim da imamo novog kolegu na PoliticiШон:Господине, тако се бивша служавка у Белом Двору која је игром случаја постала супруга Броза уместо покојне Даворјанке, смејала свих година док је имала моћ. Ред је да мало и буде озбиљна, макар сад кад нема грејање.