Zar i vi..

Nema sta njima da se svidi ili ne ako u njemu nema nikakvih rasnih verskih i drugih netrpeljivosti,po pravilima koji su oni napisali ne mogu da ga obrisu,al *** izlgeda se neko od njih naso prozvanim u tom blogu,ili se samo "druze"sa policijom..o kojoj je inace i bio blog

ma ko ih ****,nemam nameru da se kocim snjima,samo pisite o ljubavi ,snovima ,pisite pesme,kakvo je vreme danas,zasto ste juce plakali..,cini mi se da je ovo postao vise neki tinejdzerski casopis nego ozbiljan forum

Pa ako ti ovo ne valja ne znam šta tražiš na ovakvom mestu. A i imam predlog za tebe. Ponudi nam ti nešto vredno, nesvakidašnje, iznenadi nas! Ovi blogovi vape za upravo tako intelektualno konstruisanim tekstovima!!!!

Ma nebitno je nisam ja bio autor tog bloga,samo sam mnogo dobro upucen u tu pricu pa sam se osetio pogodjenim kad sam video da je izbrisan.A o brutalnosti,nepismenosti i seljacizmu jocicevih uniformisanih kornjaca bi mogli da se napisu jos 10 onakvih blogova,samo mislim da za to nema potrebe,jer ovde uglavnom dolaze ljudi koje zanimaju teme pomenute u mom zadnjem komentaru

Pa možda bi se i za tebe nešto pronašlo kada ne bi pratio postavke koje vidiš. Suština je i da istražuješ. Većina blogova je mulj, ali ima i dobrih blogova. Savet broj 2: istražuj i ne čitaj samo ono što je postavljeno danas ili juče. Kosisti pretragu.
I kao što sam rekao poslušaj savet broj 1.

Back