"zapušteni, imaju loše zube, ne posećuju frizera": evo šta kažu za srbe, a ovo je lista najlepših nacija na planeti,

U gspu ne mozes da vidis lepu ribu,mislim tu se vidi da smo bas beda
Ne možeš da vidiš ni lepog frajera...

Gsp je naša slika.. ovi "lepši", namazaniji, našminkaniji, namontiraniji, skuplje obučeni (sve je to LEPO, hahahahah) se vozikaju na drugačiji način...
Ranije se žene nisu šminkale, pa se videlo koja je lepa, a koja manje lepa...
Danas se šminkom slika na licu lepota, hoću reći da to lice može biti i lice akrepa, koje se kasnije vidi...
Danas je dovoljno pokazati gole sise i vrpcu u dupetu, pa biti lep..

Danas se u nečijem liku i pojavi odmah vidi i koliko je školovan i koliki mu je IQ i koliko kulture ima u sebi, pa čak i iz kakve je porodice potekao...
To se odmah može dokazati ukoliko bacimo pogled na "zadrugu", ili na maturske fotografije klinaca sa proslavama...
Preplavljeni smo šundom, nekulturom, nevaspitanom omladinom, neuspelim roditeljima, neuspelim školstvom, nemoralom...
Ne znam ko može biti lep u loncu u kome se kuvamo...

E, da... da ne zaboravimo... oni školovani, pametniji i lepši su odavno otišli...
Sve sam ovo napisala uz: ČAST IZUZECIMA...

I da dodam sveže vesti:

https://rtv.rs/sr_lat/zivot/zdravlje/u-srbiji-700.000-ljudi-nema-nijedan-zub-u-vilici_1002182.html

Ne možeš da vidiš ni lepog frajera...

Gsp je naša slika.. ovi "lepši", namazaniji, našminkaniji, namontiraniji, skuplje obučeni (sve je to LEPO, hahahahah) se vozikaju na drugačiji način...
Ranije se žene nisu šminkale, pa se videlo koja je lepa, a koja manje lepa...
Danas se šminkom slika na licu lepota, hoću reći da to lice može biti i lice akrepa, koje se kasnije vidi...
Danas je dovoljno pokazati gole sise i vrpcu u dupetu, pa biti lep..

Danas se u nečijem liku i pojavi odmah vidi i koliko je školovan i koliki mu je IQ i koliko kulture ima u sebi, pa čak i iz kakve je porodice potekao...
To se odmah može dokazati ukoliko bacimo pogled na "zadrugu", ili na maturske fotografije klinaca sa proslavama...
Preplavljeni smo šundom, nekulturom, nevaspitanom omladinom, neuspelim roditeljima, neuspelim školstvom, nemoralom...
Ne znam ko može biti lep u loncu u kome se kuvamo...

E, da... da ne zaboravimo... oni školovani, pametniji i lepši su odavno otišli...
Sve sam ovo napisala uz: ČAST IZUZECIMA...

I da dodam sveže vesti:

https://rtv.rs/sr_lat/zivot/zdravlje/u-srbiji-700.000-ljudi-nema-nijedan-zub-u-vilici_1002182.html
Pa da tu treba gledati,po unutrasnjosti i starije ljude kako bolesno izgledamo,sta nosimo i sta jedemo, i onda kao uzmu primer nekih namontiranih punisica kako se svetski oblace pa prave % kao, i medijske pojave su ocaj
Ja sam imao devojke koje se ne sminkaju,nista parfem i dezodorans,znas da su i one pocele da smrde ko ostali

Pa da tu treba gledati,po unutrasnjosti i starije ljude kako bolesno izgledamo,sta nosimo i sta jedemo, i onda kao uzmu primer nekih namontiranih punisica kako se svetski oblace pa prave % kao, i medijske pojave su ocaj
Ja sam imao devojke koje se ne sminkaju,nista parfem i dezodorans,znas da su i one pocele da smrde ko ostali
POčele su da smrde???
Kako to tumačiš?

Pa ne znam iskreno,dok su sa mnom dajem im samopouzdanje posle se pogube i ko u oboru su s ostalim ovcicama,znam da bi neke emancipovane rekle sad je svoja niko ne utice na nju,naprotiv sad je svacija ukalupljena
Sada je namirisana?
Možda ću da te razočaram, ali moram reći da ne volim prirodne ljudske smradove...
Smatram da je sapun iz raja izašao, malo dezodoransa i kap kolonjske vode je za mene primamljivo... A i nije skupo...

Sada je namirisana?
Možda ću da te razočaram, ali moram reći da ne volim prirodne ljudske smradove...
Smatram da je sapun iz raja izašao, malo dezodoransa i kap kolonjske vode je za mene primamljivo... A i nije skupo...
Pa da sad se osecaju kao i svako drugi,ja koristim samo sapun od maslinovog ulja i baby puder bez mirisa ponekad,posle brijanja ponekad jomelop e,volim miris i ukus koze i sve mi smeta kad stave jer nesto time zamazuju,u ovom slucaju grizu savesti

Pa da sad se osecaju kao i svako drugi,ja koristim samo sapun od maslinovog ulja i baby puder bez mirisa ponekad,posle brijanja ponekad jomelop e,volim miris i ukus koze i sve mi smeta kad stave jer nesto time zamazuju,u ovom slucaju grizu savesti
Moj sin isto kao i ti voli miris čiste kože...
Pa... ko to ne voli?
Setila sam se mirisa bebe...

Moj sin isto kao i ti voli miris čiste kože...
Pa... ko to ne voli?
Setila sam se mirisa bebe...
E a pazi od te jedne roditelji joj se cude kako ne stavlja dezodorans,mi vozili bajs po 150km i ne smrdimo,kad naletim na neki smrad 2 dana mi ne izlazi iz nosa,ja pocnem da smrdim cudno

E a pazi od te jedne roditelji joj se cude kako ne stavlja dezodorans,mi vozili bajs po 150km i ne smrdimo,kad naletim na neki smrad 2 dana mi ne izlazi iz nosa,ja pocnem da smrdim cudno
:rotf:

Da li to znači da je smrad prelazan?
Kao zarazna bolest?

Imam snaju koja je veganka... i ona je uobrazila da ne smrdi...
čak je mislila da joj ni govance ne smrdi, hahahah
Da ne ulazim u degutabl podatke...
Imala je nekog moljca u tintari...

:rotf:

Da li to znači da je smrad prelazan?
Kao zarazna bolest?

Imam snaju koja je veganka... i ona je uobrazila da ne smrdi...
čak je mislila da joj ni govance ne smrdi, hahahah
Da ne ulazim u degutabl podatke...
Imala je nekog moljca u tintari...
Ma meni onaj seljak sto se ne kupa i oseca na stalu i rakiju ne smrdi,smrde mi gradski seljaci koji hemijom prikrivaju neke mane i komplexe

"Zapušteni, imaju loše zube, ne posećuju frizera": Evo šta kažu za SRBE, a ovo je lista najlepših NACIJA na PLANETI, iznenadićete se kada vidite na kom smo mestu!​

Iako je lepota u oku posmatrača, ipak postoje neki univerzalni kriterijumi koji se primenjuju pri određivanju i imenovanju nečega ili nekoga najlepšim.

Lepi ljudi su oduvek inspiracija najvećim umetnicima, od drevne grčke kulture, pa do danas, oni su često visoko na pijedestalu i doživljavamo ih kao božanstvo, a evo kako izgleda lista najlepših nacija na svetu!

Naime, veb lokacija "BeautifulPeople.com" je objavila listu najlepših nacija, a prema njoj Šveđani su dobili najveći broj bodova. Iza njih su najbolje kotirani Francuzi, Španci i Norvežani.

Srbi i Srpkinje nisu loše prošli - sa 17 bodova, što je više od Slovenaca koji imaju 9 bodova, žitelja Bosne i Hercegovine sa 4 boda, Crnogoraci sa 9 bodova. Prema ovoj mapi, lepši u komšiluku su Hrvati sa 25 bodova, Rumuni sa 37 i Mađari koji imaju 30 bodova.

"Retko naletim na lepe ljude"​

Bilo kako bilo, dobro nam je poznata ona narodna da svako hvali svog konja, pa tako i mi kao narod smo skloni konstataciji da samo najpametniji, najlepši, najhrabriji, najzgodniji...

Međutim, izgleda da više ni sami sebe ne uzdižemo tako visoko, a o tome svedoči i rasprava koja se povela na našem forumu Ana.rs.

Naime, debata je bila na temu da li smo kao narod zaista lepi ili je u pitanju samo urbana legenda, a stvorila je pravu pometnju.

Baš sam juče nešto razmišljala u pogledu ove teme. Često smo tokom godina slušali kako su naše devojke najlepše, kako su nam muškarci zgodni i lepi. Međutim. kada hodam ulicama zaista retko naletim na lepe ljude, prijatne spoljašnjosti, pa čak i ljude, koji vode računa o svom izgledu, pa čak i vrlo mladi momci i devojke. Naravno lepota je u oko posmatrača, ali nekada zaista jesmo važili za lepu naciju ili je to bio samo fabrikovan mit, pitao se jedan korisnik;

- Zavisi šta je kome lepo. Po meni nismo lepa nacija jer zapažam dva trenda. Po prestonici možda deluje da je nacija lepa, ali veštački lepa. Uzeti u obzir da je tu standard veći, što znači više novca za veštačke trepke, usta, nadogradnje svakakve, solarijume, bolju garderobu. Generalno žene sve više izgledaju veštački, klinke sve do jedne našminkane po bjuti standardima. Po ostalim mestima u Srbiji, žene su ispijene, jedva odvajaju za osnovnu negu jer uvek ima prečih stvari, devojčice lepuškaste, ali i tu sve više probija ovaj trend - natrpaj sve na sebe. Muškarci u oba slučaja čim prevale 25 godina unakaze se, puste stomačine, bradurine... Isto, uopšteno gledajući nacija koja mnogo brzo i ružno stari, na šta opet utiče standard života koji je takav kakav jeste, jedan je od komentara;

-Zapušteni smo. Imamo loše zube, ne posećujemo frizera, slabo se negujemo. To je 80% stanovništva. Onaj manji deo koji viđamo po Beogradu u tržnim centrima i izlascima ne spada u ovu kategoriju, ali nije merilo. Filere, botoks, veštačke trepavice ne računam u lepotu, nego pomagala. Prosečan Srbin ima ruralnu facu. Sve u svemu, nismo najlepši, ali nismo ni najružniji. Žene vade prosek, ali više su namontirane da deluju atraktivno, nego što su lepe, konstatovala je jedna od korinica foruma.

A kakvo je vaše mišljenje i da li smo zaista lepi ili ipak samo precenjujemo sebe, pišite nam u komentarima!

Copy sa žena.rs

Ajde pa laku noć
U srbiji ne postoji stomatologija pa je normalno da 700.000 srba nema nijedan zub.

POSTAJEMO BEZUBA NACIJA! Više od 700.000 Srba nema nijedan svoj zub u glavi, a što je najgore, među njima je sve više mladih!

Šta je tu čudno dok narod nema zube vučić i njegovi kumovi voze meklarene od po milion evra!

IMG_20230319_144919.jpg

Stomatolozi su vam u Srbiji još i relativno jeftini,...koliko tek koštaju na Zapadu. 😁
Nebih rekao, meni je jedan stomatolog jedan zub popravljao 4-5 puta stalno ispadala plomba 150-200 evra, onda drugi lečio 100 evra pa za godinu dana proces gnoj krenuo da izlazi, čupaj operiši 100 evra, čekaj godinu dana evo juče sam ugradio implant plus krunica 850 evra.

Dakle šta je bolje da vam zubar u italiji stavi plombu za 100-200 evra ili doktori nauka stomatolozi to isto rade u srbiji za 1250 evra?

Pazi samo jedan zub!

Stomatolozi su vam u Srbiji još i relativno jeftini,...koliko tek koštaju na Zapadu. 😁
Da znaš

Imala sam kolegu nije imao zub i kad se god nasmije nema zuba

Jednom mu kažem zašto to ne popravi ipak je Pfleger mora i on biti njegovan

Kaže on da nema pare da stavi zub

To me sokiralo jer je za Duvan imao

Kad sam otvorila svim radnicima zaključim osiguranje koje snosi 90% troškova bez obzira šta su odabrali da stave znaci nije bitno da li most ili implantat niti je bitno koji materijal 90% snose oni i snosi zdravstveno

Zubi su zdravlje i jednostavno licis na čoveka kad ih imaš

Sad jbga mislim koji su kriterijume za "lepotu", recimo moja Brazilka kada je dolazila ovde nije mogla da veruje kako su svi muskarci onako enormno visoki, ogromni, crni, muzevni i onako malo "divlji" kako ona voli da kaze kako svi izgledaju kao drvosece (lenhador) :d, pa cak i devojke su neretko izuzetno visoke i stasite (cak i po muskim standardima) sto je u Brazilu bas retkost, takodje i muskarci dosta su manji od nas i vecinom su svi onako nalickani.

Takodje opet kriterijimi su različiti, oni verovatno misle na te negovane, nalickane muskarce koji idu kod kozmeticara, prate modu, sminkaju se, itd.

Recimo primera radi evo ja, visok sam oko 190, vitak, zategnut, u formi, crn, nemam uopšte ruralni facu, daleko od toga, vec onako izuzetno mladolik i ocuvan, onako pravilne crte lica, bele kockaste zube, onako povece punije usne, krupnije tamne oci, visoko celo, mlad, glatak negovan ten (ali prirodno) , ono mnogi bi rekli kao lep ko lutka iako sad ja sebe nisam nikad dozivljavao kao nekog lepotana, ono pretty boy i te fore ili nekog slatkastog lika iako sam oduvek bio onako uvek nasmejan, vedar, raspoložen, saljivdzija i onako sto bi Ameri rekli "lovely" iliti "bubbly personality" ali verovatno se po njima ne uklapam u ta neka njihova merila lepote, jer ono nisam se nikad nesto mnogo doterivao, parfemisao, nosio neke frizuruce, terao modu i sta ja znam, nije me to nikad interesovalo a i to mi je oduvek bilo nekako gej, vec sam uvek bio onako sportski tip, voleo ulicni kulturu, voleo Hip Hop, voleo basket i preferirao taj neki ulicni fazon, i uvek bio onako osisan skoro na nulu, furao neke sto brade sto bradice, uvek onako u nekoj baggy odeci , duksericama, Dzordankama, patikama za basket, itd ( iako je to na meni uvek sve bilo onako zivopisno, u bojama, novo, brendirano, itd) i sad verovatno i ja koji verujem da izgledam onako vrlo atraktivno i prilicno iznad proseka (bez neke sad lazne skromnosti) verovatno po njihovim kriterijumima nisam "lep" jer eto ne koristim kozmetiku, ne posecujem kozmeticke salone i parfimerije, ne ćeram modu i ne nosim onu neku gej dizajnersku odecu, ne furam onu neku smesnu frizurucu, ne lickam se (vec samo odrzavam elementarnu higijenu) i izgledom ne vucem na rodno neutralnu osobu. ;)

Nebih rekao, meni je jedan stomatolog jedan zub popravljao 4-5 puta stalno ispadala plomba 150-200 evra, onda drugi lečio 100 evra pa za godinu dana proces gnoj krenuo da izlazi, čupaj operiši 100 evra, čekaj godinu dana evo juče sam ugradio implant plus krunica 850 evra.

Dakle šta je bolje da vam zubar u italiji stavi plombu za 100-200 evra ili doktori nauka stomatolozi to isto rade u srbiji za 1250 evra?

Pazi samo jedan zub!
To je zato Mario što si ti bsksuz.

Ali šalu na stranu, Srbija je što se stomatologije tiče u svetskom vrhu s ostalim razvijenim zemljama.
Ne znam kako se kotira Srbija sa razvijenim zemljama što se stomatologije tiče, znam za moj grad.
Privatne stomatološke ordinacije su opremljene najsavremenijom opremom i materijalima.
Isto važi za državne ordinacije.
Postali smo pomalo snobovi, mislimo da nam samo privatnik može popraviti i srediti zube.

Ovde, u Srbiji, naročito u letnjim mesecima, stranci opsedaju stomatološke ordinacije.Ne verujem da je samo povoljnija cena razlog.

Back