smaki*
Elita
- Poruka
- 15.961
Šta "natera" ženu da se zapusti? 

e baš si težakNeka teska muka..ostavi je muskarac..porodi se..boles..
Ima i koje se i pre toga zapustedete, brak, obaveze, losa organizacija....
e baš si težak
@ tema
može definicija 'zapuštanja'?
Šta "natera" ženu da se zapusti?![]()
Pre svega sam mislila na izgled - batali šminkanje, friziranje, manikir, pedikir, depilaciju, ne brije pazuh
Prestane da vodi računa o oblačenju i sl.
Ugoji se itd.
Pre svega sam mislila na izgled - batali šminkanje, friziranje, manikir, pedikir, depilaciju, ne brije pazuh
Prestane da vodi računa o oblačenju i sl.
Ugoji se itd.
a šta ti misliš?
Pa moze sad ona sebe ubedjivati kao i svaki covek da je opravdano..mislim svako se u nekom periodu zapusti ali valjda treba imati volju da izadje iz toga..dal je to spoljasnji izgled ili rad na mentalnom sklopu wtvrA ima li ona opravdanja za to što se zapustila?![]()
e baš si težak
@ tema
može definicija 'zapuštanja'?
Mislim da nijedna zena nema pravo opravdanje za to...ali ipak dodje do toga,to je istina.
da zena kada prestane da radi i veci deo dana provodi kod kuce,pa tu jos dodju i deca ne samo jedno vec vise...nesto se desi u njenoj glavi i jednostavno sebe smesti na drugi ili cak trece mesto...
pa ovo sam ja
![]()
Možda se udala i sad misli da više nije bitno kako izgleda
Možda joj se desilo nešto loše, izgubila je nekog dragog, pala u depresiju, pa joj više nije bitno kako izgleda.
Primetila sam da dosta ljudi osuđuje ženu koja se zapustila, a retko ko se zapita zašto je to tako.
Mnogo faktora.Zavisi u kom smislu se zapusti.Ugoji se, loša ishrana.Inače ne vole sve žene da se šminkaju i ne znači nužno ako je žena nenašminkana ili ako ne ide kod pedikira da ne vodi računa o sebi.Osim toga neke žene ne vide sebe u elegantnom izdanju više mi pristaje onako ležeran casual stil oblačenja.Imam primer u svojoj okolini , kumu koja takoreći koristi neverovatan broj kremica za lice ,telo ,a ne stavlja ni gram šminke na sebe.Na poslu je je u strogom poslovnom dress codu ,a privatno se ne izvlači iz trenerki.Po nečijim kriterijumima,ona je zapuštena ,a to svakako nije.
Mnogo faktora.Zavisi u kom smislu se zapusti.Ugoji se, loša ishrana.Inače ne vole sve žene da se šminkaju i ne znači nužno ako je žena nenašminkana ili ako ne ide kod pedikira da ne vodi računa o sebi.Osim toga neke žene ne vide sebe u elegantnom izdanju više mi pristaje onako ležeran casual stil oblačenja.Imam primer u svojoj okolini , kumu koja takoreći koristi neverovatan broj kremica za lice ,telo ,a ne stavlja ni gram šminke na sebe.Na poslu je je u strogom poslovnom dress codu ,a privatno se ne izvlači iz trenerki.Po nečijim kriterijumima,ona je zapuštena ,a to svakako nije.
Nije u pitanju stil oblacenja ,vec zapustenost.Shvatam to kao zenu bez frizure,prljave kose,neuglednu,uzasnih noktiju i nedepiliranu.Hoda po ulici u stvarima u kojima je kuvala rucak.Spava u nekoj otrcanoj spavacici i nikada joj nije do sex-a.Drzi krpu po ceo dan i samo udovoljava ukucanima a sebe zaboravi.Mentalno i fizicki.
Nije u pitanju stil oblacenja ,vec zapustenost.Shvatam to kao zenu bez frizure,prljave kose,neuglednu,uzasnih noktiju i nedepiliranu.Hoda po ulici u stvarima u kojima je kuvala rucak.Spava u nekoj otrcanoj spavacici i nikada joj nije do sex-a.Drzi krpu po ceo dan i samo udovoljava ukucanima a sebe zaboravi.Mentalno i fizicki.
Draga moja nisam ja bas takva
Depiliram se redovno,po kuci nosim starije stvari ali imam ja i lepe,nove koje obucem kada idemo negde ili kad nam neko dolazi.U kupatilu imam mali kozmeticki salon i svako drugo vece posvetim sebi malo vremena (mislim kako na lice i telo tako i na stopala i kozu na laktovima).Kada idemo negde neosetim se na rucak i nesmrdi mi kosa...redovno je perem
Sebe sam prepoznala u onoj recenici vezanoj za kilazu jer sam se posle treceg porodjaja uprasila pa se sad borim sa tim viskom kilograma...a meni je to jako strasno jer nisam nikada bila ovakva kao sada![]()
Da.stvarno imate taj pritisak,ali ga često namećete i same kad se ne tražiMmicice ne očajavaj.Prosto nam je nametnuto da moramo svi da budemo vitki ,večito mladi ,obučeni tip-top u svakom trenutku.Ja ne prihvatam tu igru i ne želim da budem tek klon.Ponosna sam na svoje bore smejalice.Kilažu možeš da rešiš.Neke druge stvari ljudi teže menjaju.
Šta "natera" ženu da se zapusti?![]()