Zaprosila sam dečka

Lijepo je što si to podijelila sa nama, nek vam bude sa srećom! Nikakve veze nema ko je koga zaprosio, sigurna sam da to ne bi ni uradila da nisi sigurna da te voli i da ste suđeni jedno drugom. Postoje osobe koje su "spore" u reagovanju, ne da ne žele nego odgađaju. Super! Srećno!

devet meseci i prošli su svašta? :lol:
ni 100gr soli nisu zajedno potrošili
ko sebe da vidim sa 24
entuzijazam i neiskustvo u trapavom izboru izbora srodne duše
Imam komšije, ljekari oboje, bili u vezi 12 godina, u braku izdržali 7 mjeseci. Raziđu se. Pomire se, ona ostane trudna, ostanu skupa par mjeseci, trudna ode od njega. Razvedu se. Opet su u vezi, izlaze skupa, putuju, idu jedno drugom na film i sl. ali brak im ne funkcioniše! Nije duga veza garancija za srećan i skladan brak.

Није ни дуга веза, ни одређене године.. није ништа. Људи се просто нађу. Нама који нисмо одмах успели то делује као фраза, али заиста има срећних, дугих бракова од ране младости. Ко је мени крив што нисам одмах нашла...

Imam komšije, ljekari oboje, bili u vezi 12 godina, u braku izdržali 7 mjeseci. Raziđu se. Pomire se, ona ostane trudna, ostanu skupa par mjeseci, trudna ode od njega. Razvedu se. Opet su u vezi, izlaze skupa, putuju, idu jedno drugom na film i sl. ali brak im ne funkcioniše! Nije duga veza garancija za srećan i skladan brak.
pa to haha
kada nemaju taj kamen oko vrata sasvim dobro funkcionišu.
razumem, i meni je ta obaveza stvarala sitne neprijatnosti u početku
posle sam se navikla, nekako sam relativizovala taj venčani list.
on je služio zbog dece uglavnom zbog administrativnih komplikacija.

Није ни дуга веза, ни одређене године.. није ништа. Људи се просто нађу. Нама који нисмо одмах успели то делује као фраза, али заиста има срећних, дугих бракова од ране младости. Ко је мени крив што нисам одмах нашла...
najbolje je kad se nadju dva lenjivca.
mrzi ih da traže dalje :lol:

Šta mislite da li je pametno sto sam ja zaprosila decka? Zajedno smo 9 meseci, ali prosli smo svasta nesto zajedno, ali iskreno vidim da on meni ne bi skoro kupio prsten, pa sam se ja odlucila da napravim prvi korak...

za 9 meseci ste prosli "svasta nesto" ???
Lepo je sto si ga zaproslia , savremeno bas :roll:

Dok ne pojedes sa nekim dzak soli slabo ces ista znati o toj osobi koliko god mislis da je poznajes.

Svakako ja glasam za ljubav uvek tako da lepo se provedite :D

Šta mislite da li je pametno sto sam ja zaprosila decka? Zajedno smo 9 meseci, ali prosli smo svasta nesto zajedno, ali iskreno vidim da on meni ne bi skoro kupio prsten, pa sam se ja odlucila da napravim prvi korak...
Meni iskreno žao što mene nisi zaprosila :lol: Ili bar neka bilo koja da me je zaprosila. Ne bi bilo ovako. Ovako, idu godine zvezde brojim :roll: Još sam sretan što postojim :lol:

Odavno mi je rekao jedan psihijatar da je samo 5% brakova srećno... ostalih 95% je Bože sačuvaj...
mislim da je sasvim u redu da se ljudi i venčavaju i razvode... dok ne nađu šta im treba...
decu ne spominjem, jer je to onda već zakomplikovana stvar...

Back