Zaprosila sam dečka

I mene je zena pitala, i eto nas 17 godina u braku...
A kqko si ti reagovao na to?.. Iskreno ja mislim da nije ti bitno ko koga zaprosi jeste da se to pamti ceo zivot ali kao bitno je da se volite i zelite buducnost zajedno, a to prosidba i nije bas bitno da li je ona tebe ili ti nju, to je iskreno neko moje misljenje, ali sam sqmo htela dq vidim sta drugi misle o tome..
Ps. Drago mi je zbog toga, zelim vam da ostanete idalje zajedno.

A kqko si ti reagovao na to?.. Iskreno ja mislim da nije ti bitno ko koga zaprosi jeste da se to pamti ceo zivot ali kao bitno je da se volite i zelite buducnost zajedno, a to prosidba i nije bas bitno da li je ona tebe ili ti nju, to je iskreno neko moje misljenje, ali sam sqmo htela dq vidim sta drugi misle o tome..
Ps. Drago mi je zbog toga, zelim vam da ostanete idalje zajedno.
Pa setali drzali se za ruke, i ona samo: oces da se vencamo? Bez ramisljanja kazem: ocemo. Tek tako, bez pompe i pripreme.

Pa setali drzali se za ruke, i ona samo: oces da se vencamo? Bez ramisljanja kazem: ocemo. Tek tako, bez pompe i pripreme.
Pa lepo..
A vidis ja sam imala malo tremu za to, i bojala sam se kako ce reagovati, dosao je kod mene danas, i shvatio je da nesto nije bas kako treba, i ja sam izvadila kuticu i pitala bil ti hteo mene da ozenis, njemu je prvo to bilo cudno, i bio je u soku malo, ja sma cekala odgovor jer nije progovarao nista i odjednom mi je samo ispruzio ruku i rekao da zeli, i posle toga smo pricali tako, i on je pominjao kad ce svadba za zivljenje zajedno i sve tako to. I iskreno ja sma jako srecna sto je proslo dobro sve.. 😄😀

Iskreno moje misljenje je da i devojka moze momka da zaprosi, ima tih situacija, to zavisi do osobe i do odnosa. Ja iskreno mislim da to ne treba osuđivati, jer svako radi ono što misli i što želi, a mislim isto tako i da nije bitno dali devojka zaprosi momka ili on nju, oni mogu da se potrude da taj trenutak pamte ceo život ako žele to, čak i devojka ako se potrudi može da pamti to ceo život kao lep trenutak,bitno je da su momak i devojka srecni zajedno i da planiraju budućnost zajedno a to za prosidbu nije bitno.

Iskreno moje misljenje je da i devojka moze momka da zaprosi, ima tih situacija, to zavisi do osobe i do odnosa. Ja iskreno mislim da to ne treba osuđivati, jer svako radi ono što misli i što želi, a mislim isto tako i da nije bitno dali devojka zaprosi momka ili on nju, oni mogu da se potrude da taj trenutak pamte ceo život ako žele to, čak i devojka ako se potrudi može da pamti to ceo život kao lep trenutak,bitno je da su momak i devojka srecni zajedno i da planiraju budućnost zajedno a to za prosidbu nije bitno.
Ono, ruku na srce, jes malo neobicno, ali nije nemoguce ni neizvodljivo.
Drago mi je sto vam je sve poslo od ruke i nadam se da se zna ko u kuci nosi pantalone. :cool:
Sala mala, sve jasno, romantikica i idemo dalje..furajte samo. :)

Jednakopravnost bi u danasnje vrijeme trebala biti neka praksa samo na zalost neki jos zive u kamenom dobu. Sretno

Ма каква храброст ...Хормони...

Када јој изветре ови ...

а накупе се други

чућемо ми сасвим дрзгу бајку ... ону оригинално ..Немачкиу ... а не

браће Грим

у оригиналним немачким Бајкама.. вештица је појела Ивицу и Марицу ... а из вука нико није извукао баку и црвенкапу
Treba uvek pozitivno gledati na stvari. Kada se u startu gleda pesimistički ništa dobro na kraju ne ispadne. Biće sve u redu ja mislim.

Šta mislite da li je pametno sto sam ja zaprosila decka? Zajedno smo 9 meseci, ali prosli smo svasta nesto zajedno, ali iskreno vidim da on meni ne bi skoro kupio prsten, pa sam se ja odlucila da napravim prvi korak...
Simpatično,bravo za odlučnost,tvoj dečko nije ni svestan kakvu ženu može imati ili je već ima ako je pristao.
Budi takva i dalje i kroz život idi hrabro kao što si bila hrabra kada si zaprosila dečka i za tebe nema zime.
Srećno,želim ti lep brak i puno mališana.

Šta mislite da li je pametno sto sam ja zaprosila decka? Zajedno smo 9 meseci, ali prosli smo svasta nesto zajedno, ali iskreno vidim da on meni ne bi skoro kupio prsten, pa sam se ja odlucila da napravim prvi korak...

Milion devojaka zaprosi dečkove recenicom “trudna sam”

:lol:

U mnogim hitnim svatovima sam bila zbog bebceta

Iskreno nijedna koju poznajem nije zaprosila njega u modernom svijetu mislim da nije problem ako devojka zaprosi momka 🤷🏻‍♀️ Zašto da ne :) srećno

Не знам шта да кажем. То представља да си ти спремна, и то је реткост. Само, не знам зашто он то није урадио. Можда мисли да је још рано?

9 месеци ипак јесте мали период

i nije mali period, koliko bi trebalo da s zabavljaju pre nego se venčaju ?
veze koje traju godinama obesmisle djuture i brak i učesnike.
toliko su dugo zajedno da su zaboravili kada su počeli i zašto haha

tek naraovoučenije:
pogrešiće svejedno koliko su pre braka bili zajedno.

ljudi bi trebalo da se vezuju kroz brakove tek u svojoj potpunoj zrelosti.
možda izmedju 35 i 40.

Back