Zaposlimo Borisa Tadića!

dbkapo

Veoma poznat
Poruka
11.819
Nakon poraza na izborima diktator se našao bez posla!
Pošto je u kampanji stekao nova iskustva sada ima priliku da se zaposli u raznim oblastima!
Glasaj za posao koji mu najviše odgovara. Dobro razmisli, opasno je kockati se sa budućnošću Borisa Tadića!

OVO SU IZVODI IZ NJEGOVOG CV-A.

karamfile.jpg

Da gaji karanfile
Klikni Like i glasaj za ovaj posao

kombajn.jpg

Da vozi kombajn

putar.jpg

Da bude putar

ukolacima.jpg

Da mesi kolače

prasice.jpg

Da gaji prasiće

fiat.jpg

Da bude vulkanizer

usalati.jpg

Da sadi salatu

ubasti.jpg

Da bere paradajz

krave.jpg

Da muze krave

http://zutica.org/zaposlimo-borisa-tadica/

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Pomozimo čoveku iako on nama nije pomagao !!!!
:dash:

Poslednja izmena:
Gledao sam pre neku godinu reportazu na HRTu .Goran Milic posetio nekog bogatog Cileanca hrvatskog porekla.koji je imao veliku fabriku ribe. Sad ovaj pokazuje Milicu fabriku i vodi ga u sobu za AOP,sa kompjuterima. Pokazuje na jednog operatera i kaze ovo ti je bivsi ministar . Znaci radi za 700 dolara i gleda gazdu kao boga. Toliko kako to funkcionise u J.Americi. Tadic nek se vrati u prosvetu i bog da ga vidi ,nikako u politiku.

Djiki ima 17 svojih firmi nacice mu uhlebljenje, mada ni ne mora, moze vecito da bude bivsi Predsednik i da prima 80% od njegove plate do kraja zivota, ne bojim se ja za njega, doduse od kako je bivsi ne bojim se toliko ni za Srbiju, samo jos da napravimo i Vladu Srbije i necemo morati da brine niocemu vec ce to neki posteni ljudi mesto nas da rade, zato smo ih i birali.

Djiki ima 17 svojih firmi nacice mu uhlebljenje, mada ni ne mora, moze vecito da bude bivsi Predsednik i da prima 80% od njegove plate do kraja zivota, ne bojim se ja za njega, doduse od kako je bivsi ne bojim se toliko ni za Srbiju, samo jos da napravimo i Vladu Srbije i necemo morati da brine niocemu vec ce to neki posteni ljudi mesto nas da rade, zato smo ih i birali.

Tako je baki .... ja se sada zekim na forumu, više nisam zabrinut za budućnost Srbije... lavina je pokrenuta !!!!

Back