Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 242.313
Да ли има нека агенција преко које се могуће запослити у Руској Федерацији?
Молим да ми предложите ако знате.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
potrazi Dejana Berica, on ce te odmah zaposliti u Rusiji.Да ли има нека агенција преко које се могуће запослити у Руској Федерацији?
Да ли има нека агенција преко које се могуће запослити у Руској Федерацији?
Mani se toga. U Rusiji se teže dobija radna viza nego u Švajcarskoj. Rusija je samo za Uzbeke i Tadžike koji po 20 godina žive bez lične karte i rade na građevini ilegalno.Да ли има нека агенција преко које се могуће запослити у Руској Федерацији?
mozes da nam napises razloge zbog kojih zelis da ides da radis u Rusiju?Да ли има нека агенција преко које се могуће запослити у Руској Федерацији?
Takodje trazim remote posao u Rusiji kao gradjevinski inzinjer sa iskustvom. Zelim da pomognem u obnovi porusenih podrucja nase bratske zemlje.Да ли има нека агенција преко које се могуће запослити у Руској Федерацији?
ako ne bude duzeСачекај још неких 9-12 месеци.
Sto je covek budala?mozes da nam napises razloge zbog kojih zelis da ides da radis u Rusiju?
sudeci po komentarima, vecina (verovatno cak i rusofili) smatraju da si budalai sprdaju se sa tobom.
ubedi nas da gresimo...
Sto je covek budala?
Jel ti lepo neko napisao koliko je tesko dobiti vizu,kao drugo njihovi gastosi dolaze iz centralne Azije i oni njih koriste kao sto tebe nemac zapisava.
Znam nekoliko inzenjera koji vise od 15 godina rade u Rusiji,niko se nije vratio ni pokajao
Nisu Moskva i Kazanj u pitanjuМожда је требало пажљивије да прочиташ уводни пост, где би видео да отварач теме није ни инжењер ни грађевински радник, јер да јесте, знао би пут до Москве или Казања,
а он, изгледа, из неких чудних разлога жели на рад у Русију.
Москву и Казањ сам поменуо сликовито. Наравно да се мисли на било које место у Русији. И у Москви и у Казању се доста гради.Nisu Moskva i Kazanj u pitanju
Већ је почело. Разрушени Маријупољ се одавно обнавља.Сачекај још неких 9-12 месеци.
Биће пуно посла на обнови Украјине, и добро ће да се плаћа.
Русија није више пожељна за рад. Сад су плате у Србији много веће.Москву и Казањ сам поменуо сликовито. Наравно да се мисли на било које место у Русији. И у Москви и у Казању се доста гради.
Поента поруке је била да Руси изи Србије траже грађевинске инжињере и грађевинске раднике, најчешће. Отварач теме није ни једно ни друго.
I još dobiješ sendvič, jaja i kapicu prideРусија није више пожељна за рад. Сад су плате у Србији много веће.
Sto dalje od nje.sve je skupo,a plate su male!Да ли има нека агенција преко које се могуће запослити у Руској Федерацији?