Запањујуће лоша инфраструктура

Torrente Bgd

Buduća legenda
Poruka
34.549
По стању инфраструктуре, Србија на 122. месту, од 133 земље света. Влада ће, следеће године, финансирати највише пројеката за изградњу путева, изјавила министарка за Национални инвестициони план Верица Калановић.

Према подацима Светског економског форума, Србија се, по стању инфраструктуре, налази на 122. месту, од 133 земље и због тога је обнова и развој инфраструктуре у Србији предуслов економског и привредног развоја, саопштила је министарка за Национални инвестициони план Верица Калановић.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/5/Економија/796780/Запањујуће+лоша+инфраструктура.html

Za 10 godina zuti fashisti nisu u stanju ni jedan put da naprave. :D

По стању инфраструктуре, Србија на 122. месту, од 133 земље света. Влада ће, следеће године, финансирати највише пројеката за изградњу путева, изјавила министарка за Национални инвестициони план Верица Калановић.

Према подацима Светског економског форума, Србија се, по стању инфраструктуре, налази на 122. месту, од 133 земље и због тога је обнова и развој инфраструктуре у Србији предуслов економског и привредног развоја, саопштила је министарка за Национални инвестициони план Верица Калановић.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/5/Економија/796780/Запањујуће+лоша+инфраструктура.html

Za 10 godina zuti fashisti nisu u stanju ni jedan put da naprave. :D

shta je tu pa chudno, pola srbije nema kanalizaciju ni vodovod, neshto shto su drevni rimljani izmislili

Šta je tu zapanjujuće? :lol:

zapanjujuce je da su ovi tvoji demokrati sve pare pokrali i da za 10 godina nisu od infrastrukture napravili bukvalno nista.

zato se vecina gradova u srbiji zavrsava prakticno 5 minuta voznje kolima od centra grada. jer vlast ne ulaze bukvalno nikakav novac u razvoj infrastrukture izadnju puteva vodovoda kanalizacije strujne mreze i slicno

zato u tvom beogradu 1/3 "gradjana" tvog grada nema ni kanalizaciju

mi smo po nivou infrastrukture gori nego 90% drzava u africi

zahvaljujuci TEBI I TAKVIMA KAO STO SI TI KOJI DESET GODINA GLASAJU JEDNE TE ISTE LOPOVE

Eh...
Gradi se novi put koji je za pola godine (iako nije još došla zima) sav propao.
Ko je dao pare? Ko je uzeo pare?

I sada će da prodaju Telekom da bi nastavili gradnji istih takvih puteva.....

Imaćemo mi bolju infrastrukturu....

Ma koja gradnja puteva od Telekoma.

Te pare ce da odu na kampanju zute mafije ...malo ce tom lovom da povecaju plate , dace jedno 100-200 miliona nekoj stranoj kompaniji da uzme neku nasu propalu fabriku..nesto slicno onoj prici sa Zastavom i FIAT-om....i to je to.

jednom prilikom sam putovao iz mog mesta do krusevca , i najkraci put do tamo od mene vodi preko biljanovca josanicke banje ploca do brusa i dalje krusevca tj preko kopaonika

i sad ja isao na neki sastanak i krenuo tipa 2 sata pre a treba mi sat vremena da stignem, i dodjem negde u ploce tj skoro na pola puta i tamo put zatvoren. kazu rade put nece da se otvara do uvece do 18 . i sad meni kasno da se vracamo preko ibarske i kraljeva jer ne mogu da stignem i taman sam hteo sve da otkazem i kaze mi covek, ako hoces imas put malo gore iznad kroz sumu obilaznica . i krenem ja tuda. a put nije put nego raskvasena zemlja koja je posle 10tak dana padanja kise se pretvorila u zitko i gusto blato . prolazeci tuda video sam par ljudi koji su se sa svojim autima zaglavili i kako u blatu do KOLENA pokusavaju da odglave svoja vozila uz pomoc malih traktora . ja sam nekako prosao . kako ni sam ne znam ali se nisam zaglavio .preko jednog dela "puta" je prolazila lokalna reka koju sam takodje morao autom da pregazim . al ono sto me je najvise fasciniralo u celoj prici jeste da sam prolazeci tim sumskim putem kroz blato do kolena i pojasa video okolo GOMILU KUCA u kojima LJUDI ZIVE u tim takvim NELJUDSKIM USLOVIMA

nisam mogao da verujem . ti ljudi tamo su zaboravljeni bukvalno i ostavljeni da tamo ili umru u tom blatu ili se odsele. na izbor im.

sve se to desilo na vidovdan 28 juna 2009 godine.

eto takva vam je "infrastruktura" u srbiji. cim pomeris sa glavne dzade, totatalni raspad sistema haos i rasulo

jednom prilikom sam putovao iz mog mesta do krusevca , i najkraci put do tamo od mene vodi preko biljanovca josanicke banje ploca do brusa i dalje krusevca tj preko kopaonika

i sad ja isao na neki sastanak i krenuo tipa 2 sata pre a treba mi sat vremena da stignem, i dodjem negde u ploce tj skoro na pola puta i tamo put zatvoren. kazu rade put nece da se otvara do uvece do 18 . i sad meni kasno da se vracamo preko ibarske i kraljeva jer ne mogu da stignem i taman sam hteo sve da otkazem i kaze mi covek, ako hoces imas put malo gore iznad kroz sumu obilaznica . i krenem ja tuda. a put nije put nego raskvasena zemlja koja je posle 10tak dana padanja kise se pretvorila u zitko i gusto blato . prolazeci tuda video sam par ljudi koji su se sa svojim autima zaglavili i kako u blatu do KOLENA pokusavaju da odglave svoja vozila uz pomoc malih traktora . ja sam nekako prosao . kako ni sam ne znam ali se nisam zaglavio .preko jednog dela "puta" je prolazila lokalna reka koju sam takodje morao autom da pregazim . al ono sto me je najvise fasciniralo u celoj prici jeste da sam prolazeci tim sumskim putem kroz blato do kolena i pojasa video okolo GOMILU KUCA u kojima LJUDI ZIVE u tim takvim NELJUDSKIM USLOVIMA

nisam mogao da verujem . ti ljudi tamo su zaboravljeni bukvalno i ostavljeni da tamo ili umru u tom blatu ili se odsele. na izbor im.

sve se to desilo na vidovdan 28 juna 2009 godine.

eto takva vam je "infrastruktura" u srbiji. cim pomeris sa glavne dzade, totatalni raspad sistema haos i rasulo

Pa ko ti kriv kad neces da platis autoput! :hahaha:

Pa ko ti kriv kad neces da platis autoput! :hahaha:

nema autoput od raske do krusevca....

postoje izmedju 2 grada samo 2 puta. jedan je ibarska magistrala do kraljeva pa onda regionalni put krusevac kraljevo (duza varijanta)

drugi put je kraca varijanta i ide raska biljanovac josanicka banja ploce brus krusevac i on je kraci ali je put losiji pun krivina i sporije se ide.

i eto tamo ljudi isto zive. nekako

tadic ih je zaboravio totalno

jer vaznije je da se poplocavaju svake godine trotoari po vracaru da imaju gde da *****ju i pisaju lokalne vracarske keruse nego da se tim ljudima obezbedi ono sto ni u africi vise nije luksuz skoro ni u jednoj zemlji a za evropu da ne pricamo.

asfaltni put

И они са оваквом путном инфраструктуром хоће у Европску Унију у чији пријем један од услова захтева унапређење саобраћајне инфраструктуре.У том циљу је до сада подизано небројено кредита,па је питање које се логички намеће,како то да је након толико новчаних средстава саобраћајна инфраструктура и даље у катастрофалном стању ?

Back