capitosinora
Veoma poznat
- Poruka
- 12.950
A sto tebi smetaju studenti koji su buducnost Srbije?Da prenoću na otvorenom u janauru da im janaurska hladnoća malo razbistri pomucene glave...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto tebi smetaju studenti koji su buducnost Srbije?Da prenoću na otvorenom u janauru da im janaurska hladnoća malo razbistri pomucene glave...
Jel si ti kršten?...
Jedan autorski osvrt na to da je SNS Gradonacelnik Inđije Marko Gašić zaključao sportsku halu da studenti ne bi prenoćili u njoj vec na otvorenom...u januaru...
Treba sve ovakve SNS primerke pamtiti...
A ove, mozemo slobodno reci "Studentske litije" i ova "Studentska golgota" (poput one preko Albanije u WWI) su vec usle u istoriju oslobođenja Srbije od okupatora !
...
Ovi tvoji ne mogu ni cenzus da preskoče.Toliko o podršci u narodu.Glasa 15% ucenjenih i kupljenih e to je realan bilans a sad kad bi izasli imali bi ispod 10% na postenim izborima.
Šta imaš protiv Hrvata koji podržavaju AV?
Pa neki naši su hejtovali Zokija Milanovića samo zato što je neutralan po pitanjiu Istočnog fronta.
Tako i mi imamo par Hrvata , muslimana i Šiptara na forumu koji su veliki fanovi SNSa.
Sad da li troluju ili nose Vučića u srcu kao @Jugoslav Čvarak , to sam proceni.
Ovi tvoji ne mogu ni cenzus da preskoče.Toliko o podršci u narodu.
pa normalan sigurno nije.....Ti zaista veruješ da postoji NORMALNO ljudsko biće koje za AV troluje iz ideala
Nema toga, samo:
1) duboki interes
2) hronična zatrovanost medijskim lažima i poremećena moć rasuđivanja
pa ti slobodno biraj opciju za koju misliš da je verovatnija u konkretnom slučaju
...
Jedan autorski osvrt na to da je SNS Gradonacelnik Inđije Marko Gašić zaključao sportsku halu da studenti ne bi prenoćili u njoj vec na otvorenom...u januaru...
A ove, mozemo slobodno reci "Studentske litije" i ova "Studentska golgota" (poput one preko Albanije u WWI) su vec usle u istoriju oslobođenja Srbije od okupatora !
...
Ni cenzus da preskoče.A vodili bi državu...Da li si bio u Jagodini da daš podršku ili si iskulirao vođu
Kad bi znao ono sto ne znas nikad me botom nazvao ne biKako uživam u ovom očajničkom botovskom koprcanju ne mogu da vam opišem
Nije da nismo znali kakvi ste ali sve ovo vas je ogolelo do srži čisto da se kao na dlanu vidi koliko ste bedni, jadni i pokvareni do srži.
Ni cenzus da preskoče.A vodili bi državu...
Kad bi znao ono sto ne znas nikad me botom nazvao ne bi![]()
Zašto bih išao?Pa ja sam apolitičan.Samo mi smeta činjenica da ljudi koji nemaju poverenje ni 3% stanovništva žele na vlast.Znači nisi bio
a to sa cenzusom ćemo razjasniti posle prvih slobodnih izbora
Znam da ste navikli da glasate sa adresom na trafostanici ali taj film više nećeš gledati
I sledeći put da se spakuješ u autobus i da ideš na miting podrške nemoj šef da ti doživljava mentalne lomove kad vidi onu bedu koja se skupila da ga podrži
Ti zaista veruješ da postoji NORMALNO ljudsko biće koje za AV troluje iz ideala
Pa smetaju ti studenti kao i srednjoškolci( pogotovo gimnanzijalci). Oni imaju doduše poštene namjere ili barem misle da imaju, ali ako netko poput penzionera, zemljoradnika, zidara i sl, imaju drugačije zamisli o društvu to izaziva njihov bijes. A ako su takvi koji ne dijele njihove liberalne zamisli u većini, e onda ih oni smatraju glupima i u ime nekog općeg dobra( što god to bilo), spremni su zanemariti demokraciju, tj i ići nasilnim metodama protiv demokratske vlasti jer eto jedino je njihov put ispravni put.A sto tebi smetaju studenti koji su buducnost Srbije?
Nekad su revolucionari bili hapšeni, trpeli batine od policije i spavali na podu po zatvorima. Nisu bili nimalo stariji od ovih sada studenata. Treba se žrtvovati za svoje ideje i ideale! Neka vide da revolucija nije baš samo šetam po ulici, jedem prase uz trubače, slikam se za TikTok i glumim heroja. Nego i smrzavanje, gladovanje, BORBA!...
...