Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 47.013
Ko je ustanik,revolucionar i oslobodilac njemu hladnoća ne smeta.Taj se hladnoći raduje.Spavao bi na otvorenom i na minus trideset.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto bi ih pustio unutra? Po kojem osnovu? Da orgijaju, da unistavaju? Evo i meni se prohtije da spavam u gradskoj upravi ponekad, ali banda zastitarska ne da. Kakve studentske litije? Orgije mislis?...
Jedan autorski osvrt na to da je SNS Gradonacelnik Inđije Marko Gašić zaključao sportsku halu da studenti ne bi prenoćili u njoj vec na otvorenom...u januaru...
Treba sve ovakve SNS primerke pamtiti...
A ove, mozemo slobodno reci "Studentske litije" i ova "Studentska golgota" (poput one preko Albanije u WWI) su vec usle u istoriju oslobođenja Srbije od okupatora !
...
Uživaj u sendvičima dok ih još ima.A zasto bi ih pustio unutra? Po kojem osnovu? Da orgijaju, da unistavaju? Evo i meni se prohtije da spavam u gradskoj upravi ponekad, ali banda zastitarska ne da. Kakve studentske litije? Orgije mislis?
Vrijeme ce nam reci sve!Uživaj u sendvičima dok ih još ima.![]()
mislim da nije, sendvicara ima mnogo, licno poznajem gomilu dusa prodanihJa verujem da je i tih 15% iluzija i da tih 0.1 % sendvicara podkupljenih što glasaju ne ulaze u prebrojavanje.
Unapred izrezirano da se vlada.
Има их, али гласају због неког ситног ћара, већина. Значи, купљени. Кад остану без истог врло брзо ће окренути леђа.mislim da nije, sendvicara ima mnogo, licno poznajem gomilu dusa prodanih
Uporedjuje se sa probojem solunskog fronta i oslobađanjem Srbije od okupatora - tvoje voljene SNS sekte.Sramota je da se ovaj studentski poduhvat uporedjuje sa golgotom preko Albanije.
???????????????????????????sta, studenti nemaju kucu pa tamo da prenoce?
...
Jedan autorski osvrt na to da je SNS Gradonacelnik Inđije Marko Gašić zaključao sportsku halu da studenti ne bi prenoćili u njoj vec na otvorenom...u januaru...
A ove, mozemo slobodno reci "Studentske litije" i ova "Studentska golgota" (poput one preko Albanije u WWI) su vec usle u istoriju oslobođenja Srbije od okupatora !
...
Dobro, ali opet mnogo ljudi glasa za njih.
Poenta je u slobodnom medijima i to je trebalo da se doda kao zahtev, to smo mi kao studenti imali ali eto, ovi se ne setise.
Reci mu Kerky, reci mu!!!Ne moze da ova vlast bude okupator sve dok ljudi (masovno) glasaju za njih. Iz kojih pobuda glasaju, druga je stvar.
A drugo, ko god bio na vlasti, ne bi mnogo postigao sa Kosovom, sto ne znaci da je Vuciceva politika na KiM ispravna, samo kazem da jos nije vreme da vratimo Kosovo. Ali jeste da ga ne zaboravimo i ne priznamo nikad.
U svakom slucaju takva poredjenja o albanskoj golgoti i sada ovim studentima koji samo 2 ili 3 dana dobrovoljno hodaju, nisu primerena.
O tome koliko je naslov tendenciozan, ne treba ni pričati.Zapamtite da je gradonačelnik Inđije Marko Gašić zaključao sportsku halu da studenti ne bi prenoćili u njoj već na otvorenom u januaru
A zasto bi ih pustio unutra? Po kojem osnovu? Da orgijaju, da unistavaju? Evo i meni se prohtije da spavam u gradskoj upravi ponekad, ali banda zastitarska ne da. Kakve studentske litije? Orgije mislis?
mislim da nije, sendvicara ima mnogo, licno poznajem gomilu dusa prodanih
Šta imaš protiv Hrvata koji podržavaju AV?Još jedan primerak
ijekvica se podrazumeva
samo napred, nastavite, nemoj slučajno da se neko zahebe i pomisli da ste normalna ljudska bića
A sta drugo da se ocekuje od SNS Smrada...
...
Mislis u Zabeli?naprotiv
ostaviti ih da odrade stagod treba
Jako mudar ovaj drug Kerky....Reci mu Kerky, reci mu!!!
![]()