Zapamtite da je gradonačelnik Inđije Marko Gašić zaključao sportsku halu da studenti ne bi prenoćili u njoj već na otvorenom u januaru

...

Jedan autorski osvrt na to da je SNS Gradonacelnik Inđije Marko Gašić zaključao sportsku halu da studenti ne bi prenoćili u njoj vec na otvorenom...u januaru...

Treba sve ovakve SNS primerke pamtiti...

A ove, mozemo slobodno reci "Studentske litije" i ova "Studentska golgota" (poput one preko Albanije u WWI) su vec usle u istoriju oslobođenja Srbije od okupatora !

...
A zasto bi ih pustio unutra? Po kojem osnovu? Da orgijaju, da unistavaju? Evo i meni se prohtije da spavam u gradskoj upravi ponekad, ali banda zastitarska ne da. Kakve studentske litije? Orgije mislis?

A zasto bi ih pustio unutra? Po kojem osnovu? Da orgijaju, da unistavaju? Evo i meni se prohtije da spavam u gradskoj upravi ponekad, ali banda zastitarska ne da. Kakve studentske litije? Orgije mislis?
Uživaj u sendvičima dok ih još ima. 🥪

mislim da nije, sendvicara ima mnogo, licno poznajem gomilu dusa prodanih
Има их, али гласају због неког ситног ћара, већина. Значи, купљени. Кад остану без истог врло брзо ће окренути леђа.

...

Jedan autorski osvrt na to da je SNS Gradonacelnik Inđije Marko Gašić zaključao sportsku halu da studenti ne bi prenoćili u njoj vec na otvorenom...u januaru...

A ove, mozemo slobodno reci "Studentske litije" i ova "Studentska golgota" (poput one preko Albanije u WWI) su vec usle u istoriju oslobođenja Srbije od okupatora !

...

Нико незна шта су муке тешке ко није прош'о Нови Сад пешке

Dobro, ali opet mnogo ljudi glasa za njih.

Poenta je u slobodnom medijima i to je trebalo da se doda kao zahtev, to smo mi kao studenti imali ali eto, ovi se ne setise.

Поанта је да у лудници су већина поремећене особе .....

Е сада што мисле да неко треба да им обезбеди то што су у свом лудилу замислили је друга прича....

Молим те још једном најљубазније погледај .. Да ли је ово поремећена особа ... Шта мислиш ко гласа за поремећену особу ?

Немораш и немој да одговараш само погледај ... Зар немислиш да је доста ?

Ne moze da ova vlast bude okupator sve dok ljudi (masovno) glasaju za njih. Iz kojih pobuda glasaju, druga je stvar.

A drugo, ko god bio na vlasti, ne bi mnogo postigao sa Kosovom, sto ne znaci da je Vuciceva politika na KiM ispravna, samo kazem da jos nije vreme da vratimo Kosovo. Ali jeste da ga ne zaboravimo i ne priznamo nikad.

U svakom slucaju takva poredjenja o albanskoj golgoti i sada ovim studentima koji samo 2 ili 3 dana dobrovoljno hodaju, nisu primerena.
Reci mu Kerky, reci mu!!!

🐈

Grad Inđija omogućio je studentima nezaboravnu noć na svježem zraku, pod vedrim nebom.
Siguran sam da se dogodila i poneka romansa, gdje se dvoje iz nužde stisnulo pod vrećama za spavanje, a zna se da ništa ne grije bolje od ženska guzice. 🥰 🤗
Ljubavi su se rodile, zvijezde padalice nebo krasile ☄️, a ovamo se neki bune što nisu proveli noć u nekoj haletini.

Zapamtite da je gradonačelnik Inđije Marko Gašić zaključao sportsku halu da studenti ne bi prenoćili u njoj već na otvorenom u januaru​

O tome koliko je naslov tendenciozan, ne treba ni pričati.
Znači "gradonačelnik zaključao halu". 🔒
Ispada da je gradonačelnik neki portir ili domar u sportskom centru i da nema pametnijeg posla nego vrtiti ključeve po bravama.
Nikome nije palo na pamet da su se ključevi možda zagubili?
Ili da ih je domar ponijeo sa sobom, isključio zvuk na mobitelu i čvrsto zaspao?

Poslednja izmena:

Kako uživam u ovom očajničkom botovskom koprcanju ne mogu da vam opišem

Nije da nismo znali kakvi ste ali sve ovo vas je ogolelo do srži čisto da se kao na dlanu vidi koliko ste bedni, jadni i pokvareni do srži.

mislim da nije, sendvicara ima mnogo, licno poznajem gomilu dusa prodanih

Šta drugo može da bude interes za podršku sekti
- ili ti je ispran mozak
- ili si tamo iz interesa

Da nije možda neko iz ideala tamo :hahaha: :hahaha: :hahaha: nemojmo se zahebavati

Još jedan primerak

ijekvica se podrazumeva

samo napred, nastavite, nemoj slučajno da se neko zahebe i pomisli da ste normalna ljudska bića
Šta imaš protiv Hrvata koji podržavaju AV?

Pa neki naši su hejtovali Zokija Milanovića samo zato što je neutralan po pitanjiu Istočnog fronta.
Tako i mi imamo par Hrvata , muslimana i Šiptara na forumu koji su veliki fanovi SNSa.

Sad da li troluju ili nose Vučića u srcu kao @Jugoslav Čvarak , to sam proceni.

...

...
A sta drugo da se ocekuje od SNS Smrada

Back