“Zapamtio sam te, CVILEĆEŠ”: Biljana Srbljanović objavila fotografije PRETNJI Vuka Jeremića (FOTO)

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1616477037420.png

“Zapamtio sam te, CVILEĆEŠ”: Biljana Srbljanović objavila fotografije PRETNJI Vuka Jeremića (FOTO)

- Pseto lajavo, otpadu, pronaći ću te - samo su neke od pretnji lidera Narodne stranke Vuka Jeremića

Vuk-Jeremic-1[1].jpg

Politika 21.03.2021.

Dramska spisateljica Biljana Srbljanović objavila je na svom Fejsbuk profilu kompilaciju uvredljivih tvitova lidera Narodne stranke Vuka Jeremića.

Naime, na fotografijama se jasno vidi kako Jeremić vređa i preti!

Biljana je istakla da su ključne reči njegovih tvitova sledeće: Kanalizacija, prostitutko, zapamtio sam te, cvilećeš, pronaći ću te, pseto lajavo, otpadu, kuš, deset godina zabrane rada kad mi dođemo na vlast.

Direktor svemira u epizodi IDE GAS – napisala je ona na svom Fejsbuku.

Pogledajte nedolično ponašanje lidera Narodne stranke Vuka Jeremića:

link

Биљана кажи да те силовао, гад из Wikileaks_a је то заслужио! Само напред! Имаш подршку НАРОДА!

Pogledajte prilog 888334

- Pseto lajavo, otpadu, pronaći ću te - samo su neke od pretnji lidera Narodne stranke Vuka Jeremića

Pogledajte prilog 888335

Politika 21.03.2021.

Dramska spisateljica Biljana Srbljanović objavila je na svom Fejsbuk profilu kompilaciju uvredljivih tvitova lidera Narodne stranke Vuka Jeremića.

Naime, na fotografijama se jasno vidi kako Jeremić vređa i preti!

Biljana je istakla da su ključne reči njegovih tvitova sledeće: Kanalizacija, prostitutko, zapamtio sam te, cvilećeš, pronaći ću te, pseto lajavo, otpadu, kuš, deset godina zabrane rada kad mi dođemo na vlast.

Direktor svemira u epizodi IDE GAS – napisala je ona na svom Fejsbuku.

Pogledajte nedolično ponašanje lidera Narodne stranke Vuka Jeremića:

link

Биљана кажи да те силовао, гад из Wikileaks_a је то заслужио! Само напред! Имаш подршку НАРОДА!
Ne moze svi znaju da ne moze da mu se digne.
:hahaha:

Znači Zapad se počinje cepati po šavovima, čim njegovi igrači kreću u frontalne namade jedni na druge .. nije dobro, ali nikako

Valjda pametni ljudi neće dozvoloti da europski kibiceri tuđih bogatstava gurnu svet u novi rat .
Samo da ne krenu u novi rat zbog Bixy i Pozderca , sve ostalo ćemo preživeti i pregurati .

Јеремића раније никада нисам готивио.

Али од кад је почео жестоко да пизди на напредњаке и да не успева да контролише своје господске манире, тотално сам га заготивио.

Чим он толико лудује на ове лудости у којима живимо, значи да је нормалан.

Јеремића раније никада нисам готивио.

Али од кад је почео жестоко да пизди на напредњаке и да не успева да контролише своје господске манире, тотално сам га заготивио.

Чим он толико лудује на ове лудости у којима живимо, значи да је нормалан.
Da, mana mu je što se pojavljuje na rusoglupačkim kanalima i priča o vrlinama Svetosavlja.

Ali sad pošto moramo da smenjujemo Miloševića, onda je svaki DOS-ovac mio dok god opozicijom bio.

"Од свих који су изашли на изборе само Доста Је Било не сарађује са режимом"
Вук Пиздерац у емисији Међу нама, 22.март 2021

:zcepanje::hahaha1::cepanje::lol::hahaha::rotf:
To je u pravu , naime DJB ne voli režim zato što dopušta da iznad Srbije lete avioni koji emituju svemirske zrake smrti.

Е, ако јој је ово рекао, СВАКА МУ ЧАСТ!!!

Ако јој је ово рекао, онда га тотално готивим.

Тако треба са смрдљивим напредњацима и уцењеном наркоманушом квазидругосрбијанском.

Вук Јеремић је невиђена глуперда.

Вратио се Мита.

Изгледа да иду избори па напредњаци вратили тешку артиљерију на Крсту.

Poslednja izmena od moderatora:

Back