ZAPALJENA AMERICKA AMBASADA!

Jel ti stvarno mislis da ce bilo sta sto mladi ili stari razbijaci sad razbiju ili zapale, promeniti ista po pitanju slike sveta o nama?
Jel ti mislis da ce Srbija biti postovana i uvazavana ako se ugura da pre Hrvata prizna nezavisnost Kosova?

Ne neće promeniti sliku o nama. Samo će je još više pogoršati. Do sada je slika o nama bila tamno siva, sa blagom tendencijom da posvetli. Nakon ovoga će biti crna, da crnja ne može biti.
A opet ćemo mi to platiti... je li tebi to jasno ili još nisi ukapirao???
I ko govori o priznanju KiM od strane Srbije. Šta lupaš gluposti???

A onaj veličanstveni skup ispred Hrama Svetog Save je pao u zapećak i više nikome nije bitan ni važan. Toliko o slici o nama koju šaljemo u svet.

Dokle cete se nervirati oko te slike koju saljemo u svet. Kao neka neuroticna nesigurna deca. To sto huligani pale nije u redu, ali to nece nista uticati na politiku SAD i EU.
Mi nismo stvorili sliku da smo divljaci. Oni su je vec odavno vestacki stvorili. I to ne da smo divljaci, nego agresori i genocidni zlocinci. Da su danas svi bili mirni kao bubice, nista ne bi bilo drugacije. Nisu oni priznali Kosovo zbog nase je*ene slike u svetu. Okanite se vise te price. :mad:

I da dodam, paljenje i razbijanje kioska, semafora, vozila GSP-a će nam jako pomoći da povratimo KiM... a tek uništavanje kontejnera za smeće, izloga radnji ... evo odmah sutra će svi da povuku priznanje...
I naročito će da se zabrinu zbog toga što je neki moron spalio kuću nekog Srbina pored hrvatske ambasade...

Ne neće promeniti sliku o nama. Samo će je još više pogoršati. Do sada je slika o nama bila tamno siva, sa blagom tendencijom da posvetli. Nakon ovoga će biti crna, da crnja ne može biti.

i ja sam ziveo u toj zabludi kao i ti, ali dosta je vise. boli me tuki sta ce tamo neki fasisti amerikanci da misle o meni, i odmah da te obavestim nisam nikada glasao za radikale i opet cu glasati za Tadica,a li ove fasiste mrzim!

Dokle cete se nervirati oko te slike koju saljemo u svet. Kao neka neuroticna nesigurna deca. To sto huligani pale nije u redu, ali to nece nista uticati na politiku SAD i EU.
Mi nismo stvorili sliku da smo divljaci. Oni su je vec odavno vestacki stvorili. I to ne da smo divljaci, nego agresori i genocidni zlocinci. Da su danas svi bili mirni kao bubice, nista ne bi bilo drugacije. Nisu oni priznali Kosovo zbog nase je*ene slike u svetu. Okanite se vise te price. :mad:

Ниси једини који тако мисли :wink:

Питање је зашто су напали Хрватску, а не Словеначку амбасаду

Што год мислили о хрватима, њихов премијер је рекао да нам неће отежавати ситуацију, зашто су то урадили није ми јасно

Dobro, je*beš sliku koju šaljemo svetu. Šta je sa kućom onih ljudi koju su spalili? Šta je sa kioscima? Šta je sa radnjama? Šta je sa semaforima, automobilima, izlozima? Šta je sa ljudima koji rade u Mc Donaldsu i koji će možda ostati bez posla?
Hoćeš li ti da im daješ platu? Hoće li ovi divljaci da im nadohnade štetu?
Je l' će to Bush da prolazi kroz demoliran grad ili ja i ti?
Ha, šta kažeš na to?

Pare nisu problem. Slika sveta o nama je nebitna, jer su prenosioci slike o nama priznali kosovo, pre nego sto je ambasada razbijena. Mene nije briga sto ce slika sveta o nama ostati crna. Mene brine sto se tako moze uzeti i razyebati drzava na pravdi boga, zakona, medjunarodnog prava, ustava i zdravog razuma. Tebe sa evropskom tendencijom zivota ne brine?

Dobro, je*beš sliku koju šaljemo svetu. Šta je sa kućom onih ljudi koju su spalili? Šta je sa kioscima? Šta je sa radnjama? Šta je sa semaforima, automobilima, izlozima? Šta je sa ljudima koji rade u Mc Donaldsu i koji će možda ostati bez posla?
Hoćeš li ti da im daješ platu? Hoće li ovi divljaci da im nadohnade štetu?
Je l' će to Bush da prolazi kroz demoliran grad ili ja i ti?
Ha, šta kažeš na to?

Kazem da je to glupost i to sam vec rekao pet puta, ali prestanite da dramite o toj 'slici u svetu'.

Што год мислили о хрватима, њихов премијер је рекао да нам неће отежавати ситуацију, зашто су то урадили није ми јасно

covek bas to uradio sa taktom; gledao priloge na hrt-u, isto sasvim okej; nisu hteli da intervjuishu nashe politichare da ne bi ispalo da se nasladjuju.
i slovenci imaju jos veci ekonomski interes kod nas, pa ih skoro pa zabole.

Ниси једини који тако мисли :wink:

Питање је зашто су напали Хрватску, а не Словеначку амбасаду

Pa zato što se nalazi blizu američke.

A misliš da pijane budale znaju šta je rekao Sanader. Došli samo tek nešto da spale, a hrvatska ambasada im delovala simpatično (u odnosu na američku smešno je obezbeđena, deca peti razred mogu da je spale)

Back