- Poruka
- 60.291
http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=60551 prestonica kulture 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=60551 prestonica kulture![]()
I čovek je ladno zbog smrdljivog telefona završio sa opekotinam II i III stepena na 95% telaPiromani sa fantomkama benzinom zapalili trafiku
Mladić goreo u kiosku jer se vratio po mobilni telefon
21. 01. 2011. - 00:02h
BEOGRAD - Marko R. (25) iz Beograda, radnik trafike “Đurić” na uglu Bulevara despota Stefana i Ulice vojvode Dobrnjca, teško je povređen juče, sat posle ponoći, u požaru koji su podmetnula dvojica maskiranih mladića.
Trafika „Đurić“ na uglu Despota Stefana i Ulice vojvode Dobrnjca potpuno uništena
Sa opekotinama drugog i trećeg stepena Marko R. prebačen je u Kliniku za opekotine u Zvečanskoj ulici, gde se lekari bore za njegov život.
- Pacijentu je vatra zahvatila 95 odsto kože i on je zbrinut na Odeljenju intenzivne nege. U kritičnom je stanju - kaže za “Blic” Drago Jovanović, portparol Kliničkog centra Srbije.
Kako nezvanično saznajemo u beogradskoj policiji, dvojica mladića sa fantomkama prišli su kiosku u kome se nalazio Marko R. i polili trafiku benzinom, a zatim je zapalili.
Napadači su odmah pobegli, a u kiosku je došlo do detonacije.
Sagovornik “Blica” iz policije kaže da je Marko R. na vreme napustio radno mesto, ali da se vratio po mobilni telefon.
Povređenom mladiću u pomoć je pritekao jedan komšija, koji ga je prekrio ćebetom. U policiji niko sa sigurnošću ne može da tvrdi šta je bio motiv podmetanja požara u kiosku.
Obrt u istrazi o požaru u kiosku
Spalio se zbog otkaza
21. 01. 2011. - 20:00h |
Beograd -- Marko R. (25) iz Beograda, radnik trafike “Đurić”, na uglu Bulevara despota Stefana i Ulice vojvode Dobrnjca, najverovatnije je zbog otkaza sam podmetnuo požar u kome je u noći između srede i četvrtka zadobio teške povrede, ukazuju prve pretpostavke policije, saznaje „Blic”. Njegovu tvrdnju da su požar pometnula dvojica maskiranih napadača opovrgla su svedočenja komšija, kao i snimci kamera postavljenih na okolnim objektima.........
Па чекај...онда би се и на тим камерама видело како он полива и пали киоск, а нису видели?
[Ne_Vazim_Se];16579978:95% koze?
Mislim da sam negde chitao da je tako neki procenat granica smrti, tj. da se tada sigurno umire.
Sigurno, sa 70, 75 % veliko je pitanje prezivljavanja, a kamoli sa 95%.
Sigurno, sa 70, 75 % veliko je pitanje prezivljavanja, a kamoli sa 95%.
[Ne_Vazim_Se];16589123:Ma da, proverio sam na netu, ovaj lik ako prezivi to ce biti chudo prirode.
Samo mi jedna stvar nije jasna... detonacija?
Pa auto kad zapalish i to pun benzina ne eksplodira nego izgori, shta ima da eksplodira u trafici!?
1. Zapalio sam kiosk zato što mu je vlasnik kioska dao otkaz
2. Vratio se pošto je zaboravio mobilni u tom trenutku je nešto eksplodiralo i zapalilo ga!
3. biva prebačen u bolnicu sa 95% opekotina
4. izmišlja priču da su ga dvojca nepoznatih ljudi zapalila!
šta reći?!
Upaljaci...![]()