Запалила се руска новинарка - ево шта је задње рекла: "Молим вас да за моју смрт окривите Руску Федерацију"

комшија

Stara legenda
Poruka
90.829
1601823717729.png






Запалила се руска новинарка- ево шта је задње рекла

Руска уредница вијести умрла је након што се запалила испред канцеларије Министарства унутрашњих послова у граду Нижњи Новгород.

1601823749862.png


04.10.2020 | 15:59

Ирина Славина је прије овог чина написала на Фацебооку: “Молим вас да за моју смрт окривите Руску Федерацију". Власти су потврдиле да је њезино тијело пронађено с тешким опекотинама.


Славина је прије самоубиства казала како је полиција у четвртак претражила њен стан тражећи материјале повезане с продемократском групом Отворена Русија и како јој је заплијенила рачунар, пише ББЦ.


На друштвеним мрежама појавили су се снимци на којима се види како се Славина запалила на клупи испред Министарства унутарњих послова у Нижњем Новгороду. Снимљен је и један мушкарац који је потрчао у помоћ и покушао угасити пламен својим капутом. Славина га је неколико пута одгурнула, а затим пала на тло.



Руски истражни одбор потврдио је да је Ирина Славина, која је иза себе оставила мужа и кћер, умрла, али је негирао било какву повезаност инцидента и претраге стана.


Тко је била Славина?


Ирина Славина била је главна уредница мањег неwс портала Коза Пресс. Портал је објављивао вијести и анализе, а његова је страница јуче је пала након објаве о њеној смрти.


Осим Славини, полиција је у четвртак претражила домове још шест особа у Нижњем Новгороду, очито у склопу истраге о Отвореној Русији. Уредница је прошле године кажњена због “непоштивања власти” у једном од својих чланака, преноси Индеx.


“Ова вијест је за мене била прави шок, познавала сам је”, рекла је Наталиа Грајазневич, помоћница Михаила Ходорковског, протјераног оснивача Отворене Русије.


“Знам да су је цијело вријеме малтретирали, притварали, новчано кажњавали. Била је врло активна”, рекла је.



Славина је на Фацебооку у четвртак написала како је 12 људи насилно ушло у стан њене породице и заплијенило дискове, њен лаптоп, лаптоп њене кћери, као и телефоне ње и њеног супруга.



link


Св.Ирина Руска је сада у Небеској Русији са осталим светитељима. Међутим, због Ње ће Добри богъ земаљску Русију да казни! Та казна ће се звати Нова Бољшевичка Револуција!
 
Boljševici nisu ništa bolji komšo, i oni likvidiraju nepodobne. Zapravo Rusija se još uvek nije odrekla nekih boljševičkih vrednosti.
Da, pitam se da li smatra 1od5 boljševičkim pokretom.
 
Рушевине су природна станишта хитлероваца.

18002261_303.jpg
Znači po tvojoj rusoograničenoj verziji stvarnosti, Čerčil je poražena strana u drugom svetskom ratu, pošto je bio na strani zapada.
 
Samo naprijed. Kada opet ruska zastava bude u centru Berlina nemojte kukati.
Пружићемо им марамицу да се у њу изридају. :mrgreen:
Кад је окрену на другу страну, да угледају границе подељене БиХ. :lol:
 
Samo naprijed. Kada opet ruska zastava bude u centru Berlina nemojte kukati.
Lepo je što priznaješ da vaša zastava sadrži srp i čekić.

Međutim izbačeni ste iz Berlina 1989, iz Kijeva 2014, a uskoro odsvuda.
 
Znači po tvojoj rusoograničenoj verziji stvarnosti, Čerčil je poražena strana u drugom svetskom ratu, pošto je bio na strani zapada.
Сви који хоће, а не могу на Русију, најближи су Хитлеру. Он је најдаље стигао.

Черчил је такође био антихитлеровац.
 
Rekla je Ruska Federacija,znaci treba da se okrivi narod za njenu smrt....malo glupava izjava,to bi znacilo da je i njezina porodica kriva....
Htela je da kaže da je belosvetska *******ija najveće zlo svemira.
 

Back
Top