zapadni mediji - umetnost serviranja gluposti

oho, znaci imas peticu iz geografije, bas lepo...nego znas, matematika ti je mnogo bitnija, od geografije se neces leba najesti,..e sad znam da je matematika teska, a i matematicarka ti je verovatno babaroga, al ne brini, i ti bubuljicarski dani prodju, i nije to tako los period zivota iako ti sada mozda to tako izgleda..znas kako se kaze, "od kolevke pa do groba.." ajd sad brzo, da operes zube pa u krevet, valja se rano ustajati sutra, neces valjda da zakasnis pa da dobijes neopradani????:sad2:

ne baljezgaj, i najbitnije, nemo si neurozan.
obrukao si se malo ovde, ali nije kraj sveta, ipak si nesto naucio novo.

Ovde veliki broj ljudi prihvata svaku glupost sa zapada bez imalo selektivnosti. U stanju su da svoju drzavu i narod posipaju pepelom po glavi,a sve u stilu "mi smo najgori",a uopste ne vide koliko je gluposti na drugoj strani.

Kad se samo setim onog teroristickog napada u New York-u i kako su se glupo ponasali ljudi u toj situaciji. Neko im je stalno kroz razglas govorio da ostanu mirni i na svojim mestima i oni su slusali. A, neki nas Srbin nije ih poslusao nego je strcao stepenistem i spasao se. To je sve ukalupljeno u masineriju pa tako i ti glupi novinari.

hehe, evo ga jos jedan bubuljicavi firer...sta je, i tebi je svetska zavera kriva sto ne mozes da nadjes ribu? e ******, sta da ti kazem..nemoj biti takav mentos i mozda neka pomisli da si kul...inace ako ovako nastavis mrka kapa..doveka ces da pljuckas u wc sholju

Интелекутална инфериорност обично је разлог оваквих паничних глупости. Моја искрена жалост.

Страшно са ким нормалан део света мора да дели озонски омотач. Серем се на демократију, ја бих прво ИКу тест, па ко пребаци стотку може да гласа. Ово нема смисла.

malo je stotka ,malo, drzavom treba da vladaju filozofi:super::hahaha::zcepanje::rotf:
demokratija je zesca glupost, to ti je kad tri mentola nadglasaju dva doktora nauka, a mafija pokupi sve pare:dash::dash::dash::sad2:

da ne bude zabune, iran ima rakete, dovoljno. ono shto oni ne znaju je da ima nuklearno oruzhje, :
haha, jeli rodjace sta kazes, oni ne znaju ali zato ti znas...pazi se, mozda ce mosad sad poceti da te trazi da im odas poverljive informacije...imaju onu novu tehniku sto su je izmislili amerikanci, water boarding, kazu da su i najtvrdji posle boardinga propevali...

mislis to jer nemas pojma koliko ruskih brodova i podmornica plovi svetom sa nuklearnim bojevim glavama, a rusi nisu bas toliki idoti da nulearni arsenal ahmadinedzadu prenose preko kaspijskog mora da ih svi vide...

nego, jel vi srbovi volite iran k`o rusiju ili onako malo manje...bez zezanja, interesuje me koliko vam je iran blizak srcu..

Ne prenose preko Kaspijskog mora da ih svi vide,nego naokolo preko Sredozemnog gde nema zive duse....kakve provale ima ovaj :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Јасно је да се жестока пропаганда води против Руса.
Ево, гледам пре неки дан на ББЦ-у пене ли пене на тему тога како милиони Руса умру годишње од водке, па о томе каква су беда и сиромаси...бла-бла-бла....и то све Енглез прича са сузом у оку.
Који лицемери.

Ево, гледам пре неки дан на ББЦ-у пене ли пене на тему тога како милиони Руса умру годишње од водке, па о томе каква су беда и сиромаси...бла-бла-бла....и то све Енглез прича са сузом у оку.
Који лицемери.

Rusi tako jadni i bedni,a ipak ih se boje :whistling:

Ја мислим да овај новинар, тј. новинари нису добро пренели путању кртања бојевих глава.
Мислим да су их ухватили у Лос Анђелесу, јер то би био најбољи начин да закамуфлирају траг.
Али нису рачунали на Шварција који је обучен за све. :sad2:

Који лицемери.

енглези не могу да смисле русе, зато што русија има огромне ресурсе а енглеска ништа. Честе су изјаве како није поштено да 150 милиона руса има државу величине континента

Zato Putin neki dan viče na svoje ministre da ništa nisu uradili po pitanju alkohola koji je najveći ruski problem, Zar je moguiće da si to prevideo ? Čak je i na TV bilo, sve sa Putinovom vriskom po ministrima.

zato sto Rusi nisu prepredeni ko ova germanska gamad,pa ne poturaju svoj sram pod tepih...oni bar samipriznaju probleme i pokusavaju da se izbore s njima...u Americi ti servira njasre o porodicnim vrednostima a procenat razvedenih brakova i vanbracne dece je iznenadjujuce veliki za tako moralne ljude :rtfm:
Mozes ti iz beograda da mi tipkas i pricas o svemu sto si gledala na b92,donekle sam i ja do pre 4-5 godina zamisljao zapad ko ti,ali sam se za.**** :cool:

zato sto Rusi nisu prepredeni ko ova germanska gamad,pa ne poturaju svoj sram pod tepih...oni bar samipriznaju probleme i pokusavaju da se izbore s njima...u Americi ti servira njasre o porodicnim vrednostima a procenat razvedenih brakova i vanbracne dece je iznenadjujuce veliki za tako moralne ljude :rtfm:
Mozes ti iz beograda da mi tipkas i pricas o svemu sto si gledala na b92,donekle sam i ja do pre 4-5 godina zamisljao zapad ko ti,ali sam se za.**** :cool:

Isrena da budem zdravo m zabole štikla i za zapad i za Ruse i za Svetog Petra u šumi, mene brine stanje moje nacije, a ostali neka razmišljaju o sebi i svojim problemima.

Isrena da budem zdravo m zabole štikla i za zapad i za Ruse i za Svetog Petra u šumi, mene brine stanje moje nacije, a ostali neka razmišljaju o sebi i svojim problemima.

Zabole i mene za njih,i meni je najvaznije stanje moje nacije,ali ne moze neko da mi propagira njihove moralne vrednosti,intelekt i to da moramo bit kao oni...Nemaju oni pojma ni sta je porodica,niti odanost...glupava nacija koja hoce da zaglupljuje ceo svet:rtfm:

Zabole i mene za njih,i meni je najvaznije stanje moje nacije,ali ne moze neko da mi propagira njihove moralne vrednosti,intelekt i to da moramo bit kao oni...Nemaju oni pojma ni sta je porodica,niti odanost...glupava nacija koja hoce da zaglupljuje ceo svet:rtfm:

Propagiraju oni to kroz svoje komercijalne reklame tj. reklame svojih proizvoda samo mi to ne vidimo.
To je sasvim dovoljno sve ostalo je obaška i nevino spram toga.
Pogledaj reklamu od coca_cole, gledaju na nas kao na teletabise.
Jel to neko kada komentarisao?

Back