Foggo
Aktivan član
- Poruka
- 1.886
New York Times je glasilo Demokratske stranke i poznat je po takvim člancima. Spada u kategoriju MSNBC
A jel? Ti si neki replublikanac, pa imas izgradjeno misljenje o objektivnosti media?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
New York Times je glasilo Demokratske stranke i poznat je po takvim člancima. Spada u kategoriju MSNBC
Ljudi uglavnom nisu upoznati sa CANCEL kulturom tako da retko ko ima šta da doda ili da se upušta u raspravu.Iskreno...da sam na tvom mestu, mene bi bilo sramota da postavim taj link.
Na temi si iskopirao Pew Research Center clanak, koji ni sam ne razumes, sam odgovarao na svoje postove i zavrsila se tema sa 4 posta ukupno....
Zna se tačno ko koga podržava, ne treba da budeš genije to čak i nije tajna.A jel? Ti si neki replublikanac, pa imas izgradjeno misljenje o objektivnosti media?
Kada imas bivseg predcednika koji poziva na anarhiju i potencira nacionalizam, onda se desavaju podele.Da izdvojim samo ovi jednu rečenicu
"Ksenofobija je poseban problem u poslednje četiri godine, usred pandemije i porasta broja migranata na južnoj granici."
Ko je na vlasti u poslednjih 4 godine? Kakva je to vlada kada je bivši predsednik moćniji od nje?
Tebi su totalno indoktrinirali, nemaš sposobnost kritičkog razmišljanja. Krećeš sa pristrasnim stavom tako da tu pomoći nema.Kada imas bivseg predcednika koji poziva na anarhiju i potencira nacionalizam, onda se desavaju podele.
Isto ko Srbija, Vucicevi Srbi i oni drugi srbi...
Genije, ne znam da li ste vi moderatori placeni brojem objavljenih poruka, ali trenutno delujes da zamlacujes temu, dosadno je odgovarati na gluposti.Zna se tačno ko koga podržava, ne treba da budeš genije to čak i nije tajna.
Nemajući argumente izbacuješ parole sa nadom da će neka da se zalepi za zid. Tipična nemoć američkog liberalca koji je u panici što će da izgubi nezasluženu nadmoć koju mu je donela Bajdenova administracija. Istorija će pokazati da je to samo bila kratka anomalija u društvu.Genije, ne znam da li ste vi moderatori placeni brojem objavljenih poruka, ali trenutno delujes da zamlacujes temu, dosadno je odgovarati na gluposti.
Stoga.. mozes i ovu temu da zakljucas
Sutra su izbori, smislices vec nesto novo da otvoris..da ispunis kvotu..
Samo informacija za ostale forumase, cisto da vide kako se manipulise ovde (i to moderator na zalost)...Pogledajte prilog 1637140
Naletim na netu na taj naslov i na ovu sliku.
Da li ovo ima opravdanja ili razumnog objašnjenja?
Zato tema i nije na forumu Politika. Ovde je neformalna priča, reakcije na ono što vidimo i čujemo oko nas. Za razliku od Politike, vest ne mora da bude iz odobrenih izvora.Samo informacija za ostale forumase, cisto da vide kako se manipulise ovde (i to moderator na zalost)...
Ovo je slika sa Twitter-a, postavljena od republikanske pristalece koji se zove Redpill Mill, nigde u tvitu ne pise poreklo i istinitost slike
Sramota je za Krstaricu da su ovakve stvari dozvoljene da se objave, u kontekstu koji niko ne zna sta je...
Ova druga slika je sa Glastonbury Festivala u UK, navodno slikana 2014...kad se vec postavljac teme nije udostojio da objasni..tj on je ovo postavio sa Instagrama, misleci po komentarima da je iz Amerike...
Stavi druze link da ti uplatimo neku kintu, lakse mi da ti prebacim par eurica nego da gledam gluposti koji postujes da bi zaradio iste...Zato tema i nije na forumu Politika. Ovde je neformalna priča, reakcije na ono što vidimo i čujemo oko nas. Za razliku od Politike, vest ne mora da bude iz odobrenih izvora.
naslov teme jeOva druga slika je sa Glastonbury Festivala u UK, navodno slikana 2014...kad se vec postavljac teme nije udostojio da objasni..tj on je ovo postavio sa Instagrama, misleci po komentarima da je iz Amerike...
Apsolutno sve.@38imak smešno je šta?
AhaApsolutno sve.
Zapadna civilizacija je ukinula visemilenijumsku praksu SVIH drustava i civilizacija koju si opisao u postu.
I svaki takav post koga vidim na Krsti cu da pocastim smajlijem koji se smeje, jer takav post jedino to i zasluzuje.
Da ti nije zapada danas bi bio rob ili kmet lokalnom banditu i nasilniku.
Nisi, samo i iskljucivo zbog zapada.
I to ti je to.
Nije van konteksta već je veoma ilustrirajuće za situaciju u Americi. Među leftistima (liberali i veliki broj demokrata) vlada ovakvo mišljenje o svojoj rođenojh zemlji
Pogledajte prilog 1637182
U plavim zonama ćeš da naiđeš na situacije sa slika u uvodu
Apsolutno sve.
Zapadna civilizacija je ukinula visemilenijumsku praksu SVIH drustava i civilizacija koju si opisao u postu.
I svaki takav post koga vidim na Krsti cu da pocastim smajlijem koji se smeje, jer takav post jedino to i zasluzuje.
Da ti nije zapada danas bi bio rob ili kmet lokalnom banditu i nasilniku.
Nisi, samo i iskljucivo zbog zapada.
I to ti je to.
Сере другосрбијанац не зна да стане. Много су га малтретирали кад је био мали.
Mislis da nisu bili podeljeni u doba Gradjanskog rata, nego se sada kao vise podelili?САД су подељено друштво.
То су радили свуда по свету, док није дошло код њих !
Сере другосрбијанац не зна да стане. Много су га малтретирали кад је био мали.
Jedi banane.Боље сендвиче да једем него гоМна.
А не једем сендвиче.
Zato tema i nije na forumu Politika. Ovde je neformalna priča, reakcije na ono što vidimo i čujemo oko nas. Za razliku od Politike, vest ne mora da bude iz odobrenih izvora.