Izumreće narodi nato pakta u nuklearnom ratu a ne neutralni Srbi.Ako zapad propadne Srbi će prosperirati, jedino u tvojoj glavi, u stvarnosti ćete praktički izumrijeti![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izumreće narodi nato pakta u nuklearnom ratu a ne neutralni Srbi.Ako zapad propadne Srbi će prosperirati, jedino u tvojoj glavi, u stvarnosti ćete praktički izumrijeti![]()
To je sve objašnjeno u trećoj knjizi druga MarksaЦикличне кризе у капитализму су одавно познате.Прошлу кризу из 2008 године су решили креирањем десетина билиона долара, а што је изазвало инфлацију.Вероватно ће тако решавати и предстојећу кризу, која је неминовна, само је питање када ће наступити.Онда ће бити још већа инфлација него данас.
Цикличне кризе у капитализму су одавно познате.Прошлу кризу из 2008 године су решили креирањем десетина билиона долара, а што је изазвало инфлацију.Вероватно ће тако решавати и предстојећу кризу, која је неминовна, само је питање када ће наступити.Онда ће бити још већа инфлација него данас.
MaрксистиTo je sve objašnjeno u trećoj knjizi druga Marksa![]()
Jedino što Marks nije imao nikakve petoletke.Maрксистисве знајуо капитализму, али им у свакој петолетки зафали тоалет папира.
Да, знам шта ћеш рећиJedino što Marks nije imao nikakve petoletke.
Optuživati Maksa za nekakve petoletke jednako je kao optuživati Kolumba za zločine Izraelaca nad palestinskom decom.Да, знам шта ћеш рећи
Ок, ако ти то доноси душевни мирOptuživati Maksa za nekakve petoletke jednako je kao optuživati Kolumba za zločine Izraelaca nad palestinskom decom.
meni na religiji ranije nadodje inspiracija, a ovaj de sisti, tadasnji mod, samo sece moje postove, i on otvara za mene nove teme, napise moje ime i vozinemam inspiracije..![]()
i meni je palo na pamet u istom smislu:Pogledajte prilog 1573530
Ovo na slici je karta sveta !
Pogledajte kartu sveta, i shvatićete da neko ko je toliko glup (USA i EU) da uvodi sankcije nekom Rusija ko ih okružuje i sa istoka i sa zapada mora propasti.
Jer pogledajte kartu sveta Rusija se nalazi istočno od EU i USA, ali se nalazi i zapadno od njih.
Biti toliko glup i pokušavati uvesti sankcije nekom ko te okružuje siguran je dokaz da će taj propasti jer vuče pogrešne poteze.
Kako kaže ona poslovica, ako je neko glup ,a ne zna da je glup bešte od njega, a to se odnosi na Srednji zapad (USA i EU) jer po ovoj slici Daleki zapad je Rusija.
Русија је у Успону!Шта вели за Русију? Све супер?
Ми имамо свог Лидера који ће сачувати Србски Род у овом турбулентном времену!Izumreće narodi nato pakta u nuklearnom ratu a ne neutralni Srbi.
Да, то је драстично мање него повећање које су добиле наше баке и дијеке у Брикс
a, to se zove hiperprodukcija...meni na religiji ranije nadodje inspiracija, a ovaj de sisti, tadasnji mod, samo sece moje postove, i on otvara za mene nove teme, napise moje ime i vozi