Quantcast

Zapadna Srbija / Zlatibor / Tara

Kukurijek

Početnik
Poruka
1
Dobar dan svima,

Potreban mi je savjet u vezi Zlatibora i Tare - naime, u prvoj sedmici u septembru, ja sa porodicom planiram provesti sedmicu dana u Srbiji/Bosni. Planirali smo da posjetimo ili Zlatibor ili Taru na par dana (2-3 dana). Tu bih dosao sa suprugom, sestrom, sinom od godinu dana, i roditeljima koji su penzionisani. Sa takvom ekipom ne planiram raditi nista ekstremno, nego samo se malo odmorili, prosetati prirodom i vidjeti neke zanimljivosti (Mokra Gora i slicno). Pitanje za vas je slijedece - koju bi lokaciju preporucili? Da je Zlatibor "blaza" lokacija za one sa malim djetetom i starijim roditeljima? Gdje bi imali vise stvari da vidimo/obidjemo?

Hvala unaprijed,

Ognjen
 

fortes

Elita
Moderator
Poruka
24.315
Zlatibor je do te mere komercijalizovan i skup a opet prepun u sezoni da bih za pravi odmor uvek pre preporučio Taru. Ali deci će verovatnije biti zanimljiviji Zlatibor jer ima više zabavnih sadržaja . U krajnjem slučaju sve je to blizu tako i da nije neki problem sesti u kola i u jednom boravku sve obići. Dakle samo je pitanje logistike odnosno da li odgovara mirnija varijanta ili ona sadržajnija.

EDIT: sad tek vidim....dobro bebi od godinu dana neće mnogo značiti razlika
 
Poslednja izmena:

frojd28

Početnik
Poruka
21
Mislim da je Tara daleko bolja varijanta. I moja porodica je ove godine odabrala Taru za odmor, samo što mi idemo krajem jula (sa detetom od 2 i po godine). Mislim da se nećeš pokajati ako odabereš Taru. A kako reče forbes sve je blizu pa šta god želiš da vidiš nije ti velika razlika da li si na Tari ili na Zlatiboru.
 
Top