Zapadna marioneta Vucic: Naredili mu da se pokloni u Berlinu Taciju i Haradinaju

Тихи

Starosedelac
Poruka
168.484
Svi znamo da je stav vlade Srbije, nakon uvodjenja siptarskih taksi od 100% na robu iz Srbije usvojila zvanican stav, da sa Siptarima-teroristima i separatistima , nema pregovora dok ne ukinu te takse.

Sa druge strane citamo sada u dnevno jstampi , da Vucic ide sada u Berlin gde treba da se sretne sa Tacijem i Haradinajem.

To samo pokazuje koliko je cela ova vlada Srbije na celu sa Vucicem, marionetska, zapadno kontrolisana ,izdajnicka i lazovska.

Zasto bi ih iko na svetu ozbiljno dozivljavao kad krse sopstvene odluke kao odluku da se sa siptarima ne pregovara dok ne ukinu takse?

Katastrofalno lose ponasanje Vucica i aktuelne vlasti....

Ponizavaju nas nikad gore...

Mislio sam da nas niko vise ne moze poniziti od DS-a i Tadica, ali Vucic me je tesko demantovao....

Od kako je on preuzeo SNS, SNS se pretvorio u LDP2 i ponizenjima Srbije i Srba nema kraja.....

Jedina svetla tacka u toj stranci je bio Toma Nikolic, ali on je skrajnut i marginalizovan od strane zapadnokontrolisanog lobija u SNS-u.

Tema je autorska.

Svi znamo da je stav vlade Srbije, nakon uvodjenja siptarskih taksi od 100% na robu iz Srbije usvojila zvanican stav, da sa Siptarima-teroristima i separatistima , nema pregovora dok ne ukinu te takse.

Sa druge strane citamo sada u dnevno jstampi , da Vucic ide sada u Berlin gde treba da se sretne sa Tacijem i Haradinajem.

To samo pokazuje koliko je cela ova vlada Srbije na celu sa Vucicem, marionetska, zapadno kontrolisana ,izdajnicka i lazovska.

Tema je autorska.
Само једна од многих тупавих тема на "Крсти"... :(

БЕРЛИН? Ово није одбрана Вучића, али ти одвратно глупо "резонујеш".

Да је Свети Петар на власти у Србији, став Берлина и Лондона би био исти
као што је био у време ДОСманлијеске багре када су се шетали по западним
центрима моћи са спуштеним гаћама и у полипогнутом положају, па воља ти
да ли је за "дување", да ли је ректум "на услузи".. али ти одвратно површно
тумачиш сваки догађај... Прави интернет смарач, можда са добром намером,
али жалосно тупаво и пвршно.......... ;)

Ma nije ovo odbrana AV,ma kakvi... :)

Pa kako ih ti zoves dosmanlije nisu hteli da potpisu Berlinski sporazum cini mi se?
A tvoj omiljeni vozd ga potpisa bez da mu ruka zadrhti?

Jedina svetla tacka u toj stranci je bio Toma Nikolic, ali on je skrajnut i marginalizovan od strane zapadnokontrolisanog lobija u SNS-u..
Није Томо био свијетла тачка. Заправо, лично сам стрепио (и многи моји из Српске) приликом сваког Томиног наступа, шта ли ће сада да блебне, ако би се испроваљивао мање него што то постаде нормално, само бих рекао "ух, добро прође". Тип је једноставно речено интелектуално ограничен, можда је као такав (онај који гура, свађа се, штрајкује глађу на стиропору) био добар за странку, но као предсједник Србије, једном рјечју, катастрофа.

Да, и док је био "де јуре" предсједник Србије, бјеше маргинализован, могуће да је у режији лобија, свакако јесте у режији самих западних ментора (превише је Томо гледао у погрешном правцу), Вучић је као премијер не само преузимао овласти предсједника, концентрисао сву власт у својим рукама, већ је узурпирао и протоколарне обавезе (зато написах "де јуре") предсједника, што је непојмљиво (то чак ни један Путин док бјеше премијер Руске федерације није радио, није му пало на памет, еј Путин) за било коју земљу, тиме је понижена институција предсједника Србије.
И мислим да је то смишљено урађено од стране како написах западних ментора.
И сада се трпа надлежности премијерке, но мања је аномалија него раније.
Mislio sam da nas niko vise ne moze poniziti od DS-a i Tadica, ali Vucic me je tesko demantovao.....
Апсолутно немам добре ријечи за бившу власт и бившег предсједника Србије, Тадића.
Но, када је Косово и Метохија у питању, они су радили много тога рђавог, такође у служби западног ментора, и против нашег народа, али су ту били и поштенији.
Овдје имамо лицемјерје и бестидне манипулације.
To samo pokazuje koliko je cela ova vlada Srbije na celu sa Vucicem, marionetska, zapadno kontrolisana ,izdajnicka i lazovska..
Све што си побројао су пожељне "врлине" политичара, посебно ако им је опртунизам основна карактерна особина. А ови данас јесу прије свега опортунисти.

Zasto bi ih iko na svetu ozbiljno dozivljavao kad krse sopstvene odluke kao odluku da se sa siptarima ne pregovara dok ne ukinu takse?

Mislio sam da nas niko vise ne moze poniziti od DS-a i Tadica, ali Vucic me je tesko demantovao....

Od kako je on preuzeo SNS, SNS se pretvorio u LDP2 i ponizenjima Srbije i Srba nema kraja.....

Jedina svetla tacka u toj stranci je bio Toma Nikolic, ali on je skrajnut i marginalizovan od strane zapadnokontrolisanog lobija u SNS-u.

Tema je autorska.

Избриши овај део о светлој тачки Томи НИколићу и дајем ти репутацију за пост, а тему ћу да оценим највишом оценом.

- - - - - - - - - -

центрима моћи са спуштеним гаћама и у полипогнутом положају,
па воља ти

Колико год да су ДОСманлије биле понизне западу, Вучић их је са спуштањем гаћа надмашио 1000 пута.

Што је најгоре, он ужива у томе. Воли да је субмисиван западњацима, а онда дође овде и ебе све сараднике, и цео народ.

Kako nije odbrana vucica a branis ga?

Pa zar nije vlast rekla "nema pregovora sa siptarima dok se ne ukinu takse"

A ovamo ide na poklonjenje Turc ovaj hocu reci Siptarima i Nemcima ko onomad Crni Gruja Kucuk Aliji

Ovako ce teci pregovori Vucica sa Merkel Tacijem i Haradinajem

Poslednja izmena:
Па Вучић је за себе и Харадинаја рекао да им је исти шеф.Тако да се немамо чему чудити

jel bas ovako rekao:hahaha:

- - - - - - - - - -

Kakav šef. Ti Haradinaja smatraš satanom samo jer ti je Vučić tako naredio 1993.

Nije on satana, on je americki vojnik,....citiram:hahaha:

Tema je autorska.

Evo usporen snimak,....ebes mi sve, ipak si ga pobrkao sa Haradinajem:hahaha:

jel bas ovako rekao:hahaha:

- - - - - - - - - -

Nije on satana, on je americki vojnik,....citiram:hahaha:

Како тако говориш за Вучићевог другара и коалиционог партнера...Укинуће ти паризер па ћеш јести празне сендвиче

- - - - - - - - - -

Kakav šef. Ti Haradinaja smatraš satanom samo jer ti je Vučić tako naredio 1993.

Тако је Вучић рекао,да је њему и Харадинају исти шеф.Колико се сећам нека директорка из Светске банке.

Back