Opet, moram da te upozorim da me tvoj post neodoljivo podsjeća na djelove teksta iz "Mein Kampf".
Znam da ćeš ti sad početi da mi objašnjavaš kako ti nemaš veze sa nacistima i Hitlerom, što ja i ne tvrdim. Hoću samo da ti ukažem da je tvoje mišljenje o albancima kao naciji "kozoyebacha" i narodu koji nije ništa pridonijeo, koji znaju da se bave samo terorizmom i kriminalom vrlo slična načinu na koji je Hitler opisivao židove i kakvo je mišljenje imao o njima, a obojica znamo kako se takav način razmišljanja o jednom narodu završio. Da sad ne bi uletjeli u dokazivanja dali je bili ili nije bilo holokausta ograničimo se samo na naše žrtve prouzrokovane takvim stavovima. Nije li zbog hitlera i njegove ideologije viših i nižih rasa u Jasenovcu pobijeno 700.000 Srba? I kako neko ko za sebe kaže da ne može Hrvatima zaboraviti niti oprostiti te žrtve može imati iste stavove kao i ubice tih 700.000 Srba?
lepo od tebe shto u duhu skojevaca 2. srbije branish tezu da je sloba adolf a srbi nemci iz ww2 pa smo zato "dobili shta zasluzujemo"
vidish po meni je ta teza nacizam za koju treba da se odgovara jer je krivokletstvo istorije
problem je jedino u par sitnica tipa da mi nismo nikoga napadali niti zeleli da osvojimo svet nego branili teritoriju koja je po tom istom svetu bila medjunarodno priznata srbija
i nije to"moje mishljenje" nego gola istina da su albanci nacija kozoyebacha koja nichim ni u chemu nije doprinela
nabroj mi 3 znachajna albanca a da nisu teroristi
albanci su glavni dileri i distributeri droge na balkanu njihova mafija je i izfinansirala ovu tzv."nezavisnost" parama od prodaje heroina
kosovom danas rukovode ubice i koljachi spram kojih je bilo koji nash hashki optuzenik malo dete
te liberalne izdrqotine tipa"nisu svi isti" ne menjaju sushtinu da ih vecina JESTE i da ta ista vecina koja vodjena od po tom istom svetu UChK terorista danas bira te iste teroriste da vladaju etnichki chistim kosovom
mislim o chemu mi prichamo?
treba sad kao da se foliramo nekim akademizmom kad i ti i ja znamo kakav je to zaostao narod
pusti mi te priche i idiotske paralele sa hitlerom i nacizmom
pa nacizam ispade pravi put-hrvati su uz pomotj nacizma etnichki ochistilim drzavu i danas su kao fol neke zrtve lol
sve drzave sveta koje su nekad bile nacistichke ili pro nacistichke su se istog kao odrekle i danas su prosperitetne ali su kroz njega reshile mnoge goruce probleme,svaka na svoj nachin