Zapad traži da ne iritiramo Albance

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.854
Zapad traži od Srbije da obustavi diplomatsku akciju kojom uspešno uspeva da utiče na države koje su priznale tzv. Kosovo da taj stav preispitaju i ponište, jer se time navodno "narušava dijalog sa Prištinom".

"Albanska strana se žalila zapadnjacima na mene, a Zapad traži da prestanemo sa tim jer to iritira Albance, i, kao , šteti dijalogu , dok su njihova lobiranja za nova priznavanja i članstva u međunarodnim organizacijama u redu", kaže Dačić za "Novosti".

Uprkos pritiscima sa Zapada, namera Beograda ostaje da broj priznavanja tzv. Kosova padne ispod sto do kraja godine, i posle poteza Grenade, taj cilj nije nedostižan, piše list.
Posle devet poništenih odluka za godinu dana Kosovo trenutno priznaju 102 zemlje.
http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/dacic-zapad-trazi-da-ne-iritiramo-albance_964182.html
Та признања тзв.државе Косово се топе као ,,као лањски снег''.
Међутим то се не свиђа албанским спонзорима и већ нас опомињу да ,,смањимо гас''. Ко зна шта ће бити следећа мера ако се настави дипломатска активност Србије у овом смислу?

А шта то значи: ЗАПАД ??? То је широк појам!!! Зашто Дачић не наведе конкретно КОЈЕ ЗЕМЉЕ И КОЈИ ПОЛИТИЧАРИ ВРШЕ ПРИТИСАК НА СРБИЈУ - ЗАШТО ТАКВИМ ЗЕМЉАМА НЕ ОТКАЖЕМО ГОСТОПРИМСТВО??? Докле ћемо више да трпимо свакодневно понижавање и вређање ???

Dal' je moguće da je BG konačno
počeo da radi u korist Srbije ???

Dalje ???

Za početak vratiti stvar u UN,
jer EU nemože (neće, nesposobna je)
da reši problem.

Zatim, uz pomoć Rusije i Kine,
da se ispuni Rezolucuja 1244. koju niko nije zvanično ukinuo.
Uključujući i 1.000 vojnika (profesionalaca)

Svaki napad na njih smatrati objavom rata.
Verujte mi, biće šipci manji od makova zrna
i opet će da izigravaju Kalimera.

PS.
Što se tiče ovog prizrenca,
Mirinog pionira ništa mu ne verujem.
Ali on se ni ne pita.
On je kao dobro kuče, trenirano i dobro sluša,
pa svako voli da ima takvo kuče.
Samo, kad cugne više, prolupa skroz.

Poslednja izmena:
А шта то значи: ЗАПАД ??? То је широк појам!!! Зашто Дачић не наведе конкретно КОЈЕ ЗЕМЉЕ И КОЈИ ПОЛИТИЧАРИ ВРШЕ ПРИТИСАК НА СРБИЈУ - ЗАШТО ТАКВИМ ЗЕМЉАМА НЕ ОТКАЖЕМО ГОСТОПРИМСТВО??? Докле ћемо више да трпимо свакодневно понижавање и вређање ???

2000, oktobra meseca je narod rekao da voli americku masnu debelu kiticu.

• Podržavam
Reactions: 27E
evo bas slusam , jutro sa jovanom prica covek da nam je diplomatija uzasna na najbitnijim pozicijama imamo nikakve diplomate ovo dacicevo ponistavanje priznanja je ZAMAZIVANJE OCIJU
Не разумем у ком смислу је то ,, мислим да Дачић вредно ради на томе да земље повуку признање .то није битно само да би се направи баланс.... него да би се показало да осим Америке постоји цео један свет који је као и ми незадовољан њеном политиком и мешањем у унурашње ствери

05.11.2018. Tanjug/​Tanja Valić

"Kada sam došao u zemlje Kariba, stiglo je i PISMO iz Stejt departmenta": Nastaviće se povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova

Ministar spoljnih poslova Ivica Dacicć kaže da će se nastaviti trend povlačenja priznanja nezavisnosti Kosova.

- Očekujem da će biti nastavljeno i ove nedelje, ali da ne govorim unapred - rekao je Dačić koji je prošle nedelje posetio pojedine zemlje Kariba, kojima je, kako kaže, istovremeno sa njegovim dolaskom stiglo i pismo iz Stejt departmenta.

- Istog dana je Stejt department uputio pismo svim zemljama Kariba da ih upozori na moju posetu i da im kaže da ne treba da povlače priznanja nezavisnosti Kosova, ali i da glasaju za Kosovo u Interpol.

- Isti taj Stejt department traži od nas da zaustavimo naše lobiranje protiv nezavisnosti Kosova - rekao je Dačić.

Dačić je kazao i da je gotovo siguran da Kosovo neće uspeti da postane član Interpola bez obzira na velike pritiske, kao i da nemaju šansu da uđu u međunarodne organizacije kao što su UNESCO, UN dok se ne reši pitanje Kosova i ne opstigne dogovor u dijalogu.

ДаклеМ, ово што раде Јенкији - заиста постаје одвратно и огавно !!!

Albanskim? Jos i sponzorima? A ko to bese sponzor albancima tacnije siptarima, da bi se razlikovalo od albanije.....,

Naravno da diplomatija nece izjaviti da su za siptarsko otceljivanje tacnije amerikanizovanje tacnije stupanje u posed zasluzni trgovci
srpskim zemljama takozvani Srbi u dijaspori....
Recimo ovo fovedo je kao Srbin, takoreci republikanac koji propagira monarhiju...a vse u ime demokratskog sistema, jer je u administraciji drzave u kojoj vlada demokrattija...Njega neko racuna u Srbina? Samo jos budaletine mogu dozvoliti da ti strani drzavljani vladaju Srbijom. Oni ni sami nemaju pojma koje su razlike niti ih zanima ista osim vladanja o kome pojma nemaju jer su sami podanici....pazi, adjutant engleskog farmera i Busov administrator, americki drzavljanin ciji su roditelji bacili atomsku bombu na Japan zna nesto o vladanju....? Zakljucak polupismenih idiota...

E, takvih koji tako misle ima stotinjak hiljada u srbiji jer im rodjaci salju pare iz amerike, zaradjene prevarama pljackom lazima i oni obozavaju americku demokratiju, a srpska republika im ne valja, pa bi da im ovi podanici budu vladari, sto realno i jesu, jer ih finansiraju...

ali i lobiraju protiv svake srpske vlasti, jer su oni prava vlast seljacke srbije iz 19. veka....

- - - - - - - - - -

Nije to nista odvratno nego rade ono sto je u njihovom interesu.

Srbija bi trebala da se ugleda na te jenkije i da pocne da radi ono sto je u njenom interesu

Kako kad jos uvek racuna te jenkije u svoje gradjane, a oni ameriku za svoju drzavu, gde saradjuju sa siptarima...

Zapad traži od Srbije da obustavi diplomatsku akciju kojom uspešno uspeva da utiče na države koje su priznale tzv. Kosovo da taj stav preispitaju i ponište, jer se time navodno "narušava dijalog sa Prištinom".

"Albanska strana se žalila zapadnjacima na mene, a Zapad traži da prestanemo sa tim jer to iritira Albance, i, kao , šteti dijalogu , dok su njihova lobiranja za nova priznavanja i članstva u međunarodnim organizacijama u redu", kaže Dačić za "Novosti".

Uprkos pritiscima sa Zapada, namera Beograda ostaje da broj priznavanja tzv. Kosova padne ispod sto do kraja godine, i posle poteza Grenade, taj cilj nije nedostižan, piše list.
Posle devet poništenih odluka za godinu dana Kosovo trenutno priznaju 102 zemlje.
http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/dacic-zapad-trazi-da-ne-iritiramo-albance_964182.html
Та признања тзв.државе Косово се топе као ,,као лањски снег''.
Међутим то се не свиђа албанским спонзорима и већ нас опомињу да ,,смањимо гас''. Ко зна шта ће бити следећа мера ако се настави дипломатска активност Србије у овом смислу?

Kako rece "jedan pametan i mudar , ma skoro k`o Murat" :

- Ako hocete vece plate i peMzije , ondaaaK...!

Misliš, Izraelu treba otežati gostoprimstvo?

A da, heote, pa Izrael je na istoku. A oni nadenuli davidovu zvezdu na zastavu Kosova.

Treba otežati gostoprimstvo onim satanistima iz Vatikana.

A da, hebote, Vatikan nije pirznao Kosovo.

Ti čudnih li vrjemena.

" КУРЦ ЖЕЛИ ДА СРБИ ЗАБОРАВЕ СВОЈУ ИСТОРИЈУ:

ЕУ је "српска будућност", и у њу ћемо само под једним условом! На томе му је Вучић ипак захвалан!

05-11-2018 18:33 Издвојено Србија Политика

Председник Србије Александар Вучић састао се са аустријским канцеларом Себастијаном Курцом, а главна тема разговора биће билатерални односи, дијалог Београда и Приштине, као и приближавање ЕУ.

sebastijan_kurc_jt.jpg

Себастијан Курц (Фото: Јутјуб)

Аустријски канцелар Себастијан Курц рекао је у Београду да је моменат да историја остане историја и да се крене у будућност. Он је то истакао на конференцији за медије после састанка са председником Србије Александром Вучићем.

- У Европску унију може да се уђе само ако Београд и Приштина дођу до решења, то је основни предуслов. Сасвим је пресудно да тај дијалог буде успешно окончан и молим становништво да подржи све политичаре који се упуштају у тај пут – рекао је Курц.

Потом се Вучић захвалио *****.

- Захвалан сам савезном канцелару што је отворено рекао и да грађани Србије знају - рекао је Вучић.

На питање аустријских новинара да ли је идеја о разграничењу пропала, рекао је да је у јавности говорио само о једном појму.

- Говорио сам о разграничењу. Ћутао сам када су други говорили о својим идејама, не зато што сам се саглашавао са свим тим, већ сам сматрао да не треба да рушимо атмосферу изношења идеја. Ми имамо свој Устав и у њему пише једно, али када хоћу да одем на Космет, онда ме чекају прелази и некакве границе између Срба и Срба, па сам рекао да то једном сагласно заједничкој вољи Срба и Албанаца решимо у утврдимо, мислим да је то најлогичније. Ако хоћемо компромис, морамо цео пакет да усвојимо - рекао је Вучић. Курц је рекао и да Аустрија неће стати на пут договору Београда и Приштине.

Томислав Николић остаје у вили на Дедињу уредбом Владе Републике Србије. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Б92".

http://www.pravda.rs/2018/11/5/kurc...im-uslovom-na-tome-mu-je-vucic-ipak-zahvalan/

Nije to nista odvratno nego rade ono sto je u njihovom interesu.

Srbija bi trebala da se ugleda na te jenkije i da pocne da radi ono sto je u njenom interesu

Како може подршка муџахединима да им буде у интересу? Понижавају их у Авганистану свако мало, а пилећи мозгови исте такве да подржавају, и то је њима у интересу? Не да им није у интересу, него од '45е појма немају шта раде у 70% случајева. А од деведесетих све погрешно раде, праве себи проблеме и код куће и по свету. Али хајде што су аутодеструктивни и што не виде даље од кљуна, али бре толико су глупи да ће цео свет повући са собом.

Не разумем у ком смислу је то ,, мислим да Дачић вредно ради на томе да земље повуку признање .то није битно само да би се направи баланс.... него да би се показало да осим Америке постоји цео један свет који је као и ми незадовољан њеном политиком и мешањем у унурашње ствери

Svakako da verno i pregalacki radi i gradi! :mrgreen:

_nobody_

- Говорио сам о разграничењу. Ћутао сам када су други говорили о својим идејама, не зато што сам се саглашавао са свим тим, већ сам сматрао да не треба да рушимо атмосферу изношења идеја. Ми имамо свој Устав и у њему пише једно, али када хоћу да одем на Космет, онда ме чекају прелази и некакве границе између Срба и Срба, па сам рекао да то једном сагласно заједничкој вољи Срба и Албанаца решимо у утврдимо, мислим да је то најлогичније. Ако хоћемо компромис, морамо цео пакет да усвојимо - рекао је Вучић. Курц је рекао и да Аустрија неће стати на пут договору Београда и Приштине.

http://www.pravda.rs/2018/11/5/kurc...im-uslovom-na-tome-mu-je-vucic-ipak-zahvalan/

Превод?

Јел ...као што је.. КРШЕЋИ Устав Србије и ЗАКЛЕТВУ..као премијер Србије...ВРЕДНО РАДИО НА БРИСЕЛСКОМ СПОРАЗУМУ...:rtfm:

Dacic i Taci.jpg

prevod Vucic:
- Говорио сам о разграничењу. Ћутао сам када су други говорили о својим идејама, не зато што сам се саглашавао са свим тим, већ сам сматрао да не треба да рушимо атмосферу изношења идеја. Ми имамо свој Устав и у њему пише једно, али када хоћу да одем на Космет, онда ме чекају прелази и некакве границе између Срба и Срба, па сам рекао да то једном сагласно заједничкој вољи Срба и Албанаца решимо у утврдимо, мислим да је то најлогичније. Ако хоћемо компромис, морамо цео пакет да усвојимо - рекао је Вучић.

Ja mislim, dakle postojim, a zato sto postojim, razmisljam. I tako razmisljam ja o Srbima, i o Albancima, i slusam sta to pricaju Srbi, i sta to pricaju Albanci. I Srbi, pa i Albanci postoje, imaju ideje, a ideje su misli. Ja mislim da i oni imaju pravo da misle, ako drugacije ne naredim po srpskom Ustavu. Ali i Albanci imaju svoj Ustav, koji je kosmetski, a taj Ustav nije u sinhronizaciji/u opoziciji je sa srpskim, nasim. A ja bih naredio da taj kosmetski Ustav bude srpski. Pa bih sada da se dogovorimo, onako kao ljudi, demokratski Srbi, i Albanci, da taj Ustav bide jedan, nas, srpski. Ceo, od korica do korica!

Poslednja izmena od moderatora:

Back